Cadouri de 1 Iunie-camin

Cadouri de 1 Iunie-camin | Autor: gabi25

Link direct la acest mesaj

As avea nevoie de ceva idei. La grupa mica fac de 1 Iunie serbare. Se strang cate 200.000 de fiecare copil si niste mamici mai cu fite (dar care nu merg la cumparaturi) au spus sa luam cate un suc, ceva dulce si o jucarie care sa fie la fel si pentru fete si pentru baieti.
Din ce am socotit eu raman cam 150.000 pentru jucarie, ce am putea lua de banii astia pentru toti copii?

Multumesc

http://community.webshots.com/user/cameliac
``````````` Just hope ```````````

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinai spune:

Un joc. Tip Lego, de exemplu. Chiar daca au copii acasa unul, tot le mai trebuie.
Sau un set de unelte pentru nisip, ca tot vine vara. Sau un puzzle din lemn. Sau un joc cu stampile.
Daca mai imi vin si alte idei, iti spun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrmiki spune:

Foarte bune ideile tale. Dar unde se gasesc jocuri cu stampile?

Miha&Sorin&Bogdan&Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinai spune:

Jocurile cu stampile eu le-am vazut la Carrefour. Asta este avantajul de a locui intr-un oras mare. Nu stiu daca se gasesc si in alta parte.
A, eu am mai cumparat un joc cu stampile din Craiova, am gasit intr-un magazinas dosit.

M-am mai gandit ce le poti lua- un set de popice, din acelea de plastic , cu bile. Sau cate o minge.
In general jucariile din plastic sunt ieftine si cred ca te poti incadra in bugetul propus.

De asemenea, ii poti lua niste lanterne care proiecteaza o imagine pe perete, un fel de diapozitive. Sorry,nu stiu sa explic mai bine. am luat noi din Metro, costa cam 120,000 lei/bucata, cu 3 discuri a cate 6 imagini pe disc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

Cred ca ma opresc la lego.....acum numai sa ma duc sa dau comenda de 20 de joculete.
Multumesc mult de sfaturi!!!

Camelia

http://community.webshots.com/user/cameliac
``````````` Just hope ```````````

Mergi la inceput