Mamici cu trei BB-i
Dragii mei,tocmai am aflat ca mai vine un BB! Mai am inca doua fete superdragute una are 3 ani si cealalta de 6 luni. Mai are cineva trei BB-i dintre voi? Cum va descurcati? Eu am emotii, sper sa fiu tare mai ales ca stiu sigur ca voi imtampina oprobiul parintilor mei si ai lui. Asa ca mi-ar prinde bine niste incurajari.
Raspunsuri
Rodica spune:
FELICITARI!!!!!
Sa te ajute Dumnezeu sa ai si un baiat!!!! Sa fie sanatos ,iar tu sa nu cedezi.
Am o prietena care are trei copii si se descurca foarte bine. (Are si un caine mare pe deasupra in apartament).
Diferenta de varsta dintre ultimii doi(nascuti prin CEZARIANA) este de 1an si 3luni, adica i-a conceput la diferenta de 6 luni. Ea are doi baieti si ultima e fata.
Curaj si tine-te tare pe pozitie!!!!(prietena mea sta tot in Bucuresti, nu in alta tara....)
Mai am si o vecina care are patru copii! doua fete si doi baieti. Este atat de senina si reuseste sa ma incurajeze de cate ori sunt mai necajita....
Este greu poate , dar satisfactiile...sunt pe masura .
Multa sanatate si te asteptam cu drag sa ne spui ce mai faci.
adriana spune:
Da Da Da.. Rodica a zis bine...
O sa te descurci tu, unde mananca doi, al treilea nici nu se cunoaste... hihi... ce mult mi-ar placea si mie trei...uhh...dar mai am de asteptat..
Felicitari si nu te lasa...Vine baietelul...
Elena spune:
FELICITARI, Maria !!!
Dupa cum au spus si fetele, fii tare, Mariutzo !!
Si eu am doua prietene cu 3 copii si, la fel, mi-au spus ca nu le-a fost mai greu cu trei decat cu doi. O sa vezi ca fetitza cea mare te va ajuta si toti trei vor fi cei mai buni prieteni.
Fiecare copil este un dar si o binecuvantare de la Dumnezeu si El se va ingriji de toate nevoile tale...ai nadejde si incredere !!
Din cate stiu eu, pe acest forum nu mai este nici o mamica de 3x....esti prima !!!
O sarcina cat mai usoara si un bebe frumos si sanatos !!
Doamne, luna asta chiar ca e luna gravidelor !!!...si nu suntem nici la jumatea ei....
Elena&Laura
simonab spune:
Noi momentan stam in Belgia si aici sunt multe familii cu 3,4 sau chiar 5 copii. Si numai el lucreaza iar ele stau acasa si cresc copiii si se aranjeaza si arata "demential". Iar vecina mea (care apoi am aflat ca este englezoiaca) am vazut-o zilele trecute ca este insarcinata si are deja 5 copii. Deci il face si pe al saselea...
Nu pot sa dau sfaturi ca nu sunt in masura, eu am de abia unul si tare imi e greu cu el aici in tari straine singura eu cu sotul dar fara nici un ajutor de la bunici/rude...
Oricum FELICITARI !!!
Simona
sumisa spune:
Felicitari pentru bebic. Si mult curaj.
Eu chiar sunt curioasa cum vor reactiona ai tai si ai sotului. Eu la al doilea am simtit deja ca parca nu prea sunt mandri de noi. Deh "in ziua de azi numa nebunii si tiganii mai fac copii".
Fii tare si nu te lasa, noi te vom sustine.
milenadinu spune:
Este minunat, felicitari !Tare sunt frumoase mamicile inconjurate de trei , patru copilasi !Intotdeauna le-am privit cu admiratie si de fiecare data cand imi este greu si simt ca ma lasa nervii, ma gandesc la ele si parca ma rusinez putin.Sper sa fiu sanatoasa si sa mai am si eu macar unul, cred ca mai greu e cu primul, dupa aceea ai si experienta mai multa, nu trebuie sa cheltuiesti din nou foarte multi bani fiindca reutilizezi o groaza de lucruri, daca ai familia aproape poate gasesti si sprijinul necesar. Asa ca toate cele bune si sa aveti un bebe sanatos.
malina spune:
si eu voi avea 3 copii numai ca dif dintre ei e mai mare
cel mare 10 ani , micul sase iar eu sunt in cinci luni cu fetita sper
Sa ne ajute Dumnezeu sa-i crestem
Maria spune:
Dragele mele, va multumesc mult pentru incurajari. Trebuie sa recunosc ca in primul moment m-am cutremurat putin, deoarece momentan sunt prinsa in foarte multe actiuni si am cam multe griji pe cap. Dar cine nu are? Bineinteles nu s-a pus deloc problema de a nu-l pastra. Oricum mi-am dorit sa am cel putin trei copii. Si mai deosebit este ca sunt cuprisa de o liniste sufleteasca aproape nefireasca avand in vedere ca numai cu putin timp in urma eram stresata la maxim pentru diferite nimicuri. Ne-am hotarat sa pastram deocamdata secretul, ma lipsesc cu drag de de teoriile parintilor. Va mai tin la curent cu noutatile, nu pot scrie chiar foarte des pe forum, nu am acces prea des la internet.
Maria-Monica si fetitele Maria si Ana.