Miresele anului 2005 (15)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tucike spune:

Va multumesc pentru urari, si va urez o nunta de vis ca si al meu :)

Deocamdata nu spun mai mult, doar ca am avut cateva peripetii (mi-am busit total rochia pana seara), dar a fost foarte frumos !! (si vremea a fost superba)
Cat de curand revin cu poze !

PS: Sa nu aveti griji cu buchetele de lalele!! Daca sunt pregatite bine, va tin si 4 zile!!! Inca este pe masa, superba cum a fost si sambata!!!!

PaPa

imagination is more important then knowledge

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaM spune:

Casa de Piatra...tinerelor miresici...

Fetelor am si eu o intrebare...adica astept idei..de la voi...

Eu, nunata am sa o tin intr-un restautant , gen rustic..

Deci o sa cada faza cu husele, pt ca mi se par elegante pt acest stil de restaurant...
Rochia mea o sa fie crem, invitatiile sunt pe crem...
Cum ma sfatuiti sa aranjez sala?
Sa pun baloane, in aceste conditii??
Ce flori credeti ca sunt cele mai potrivite?

Va multumesc din suflet
Va pup

Maria&Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tucike spune:

Am adaugat 10 poze de la nunta in semnatura.
Pana la sfarsitul saptamanii mai primesc vreo 1000 de poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

Tucike felicitari si CASA DE PIATRA!!!!! Sa fiti sanatosi si fericiti impreuna! Ati fost foarte frumosi. Si tortul m-a dat pe spate ... absolut superb. Si aranjamentele florale si buchetelul tau ... deosebite. Asteptam mai multe poze.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy79ro spune:

quote:
Originally posted by tucike

Am adaugat 10 poze de la nunta in semnatura.
Pana la sfarsitul saptamanii mai primesc vreo 1000 de poze

http://pg.photos.yahoo.com/ph/tucike/my_photos

CASA DE PIATRATucike.Super frumoase pozele.Atzi fost amandoi frumoshi foc.Ai avut buchetul din lalele albe?Suuuuuuuper.Shi mi-a placut shi tortul (a fost din martzipan?)shi rochitza ta ..... super totul.Felicitari ink o data.Sa va iubitzi mereu ca acum.

http://community.webshots.com/user/roxy79ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana07 spune:

Tucike felicitari!!! Ai fost superba!!! Mi-a placut foarte mult si buchetzelul...si tortul... Te mai asteptam si cu alte poze si cu "povestea nuntzii"

MariaM daca restaurantul e rustic, parerea mea e ca nici baloanele nu se potrivesc... Mai bine optezi numai pt flori...niste flori de camp eventual.

Multa bafta

Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmariejeane spune:

CASA DE PIATRA Tucike!!!! Ai fost fff draguta iar buchetul e superb. Tortul tau mi-a placut foarte mult. Unde l-ai facut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

Maria M in general dupa cate stiu eu restaurantele in stil rustic sunt bogate in decoratiuni asa ca nu prea merg husele. Mi se par incompatibile ptr genul acesta de restaurant. Nici baloane eu nu as pune. Poate niste flori pe mese .... dar si la flori trebuie sa ai grija ce alegi. de ex trandafiriii nu merg. Poate mai repede niste flori de camp sau ceva in genul. ma rog, asta e parerea mea ... poate celelalte miresici vin cu idei mai bune. Initial si noi am vrut sa alegem un rest rustic si ma gandeam sa-l las exact asa cum era.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floarea de colt spune:

tucike...f frumos...si aranjamentele de cale,si tortul mai frumos ca in reviste,si buchetelul tare original si nu in ultimul rand voi doi asa de frumosi!!!!!!!
CASA DE PIATRA !!! SI ASTEPTAM POVESTEA NUNTII..INCLUSIV PERIPETIILE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianiana spune:

Dragi fete sa va zic eu ce este MARTIPANUL: este o pasta care se face din praf de migdale; se face o pasta din amestecul migdalelor razuite, cu unt si altele si se foloseste pentru ca se poate modela foarte bine si pentru ca se poate chiar picta atunci cand se intareste; nu este nisipos deloc daca e facut la mare meserie; eu am mancat la o nunta un tort imbracat in martipan si inauntru era de ciocolata; era facut la cofetarie de firma si care a fost cel mai bun si fin desert mancat vreodata; o mare arta si prezentarea si gustul; din pacate au aparut si cofetarii care au facut un surogat de martipan si anume il fac din lapte praf cu unt si aroma de migdala; ala e nisipos,se lipeste de dinti si e gretos; gata; am zis ce aveam de zis; nu e rusine sa nu stim, e rusine sa nu vrem sa stim si sa nu fim deschise la noi informatii mai ales ca trebuie sa ne deosebim cu ceva de toti "taranii" care bantuie si care cand au vazut capere (acele fructe mici ca niste masline verzi mici si acrisoare care se mananca la peste) au zis ca sunt boabe de mazare, la o nunta la care am mers eu.......ma intrebam atunci cu ce am gresit de am nimerit intre ei????? daca nu stii, nu iti da cu parerea, intreaba!!!

dianiana

Mergi la inceput