Miresele anului 2005 (15)
Raspunsuri - Pagina 6
alexia28 spune:
Ramonela, pai daca nu o sa mai intri pe forum si cred ca nu o sa mai ai timp iti urez si eu CASA DE PIATRA SI SA AI O NUNTA DE VIS
Te pup si asteptam detalii si poze....
shoricutza spune:
Nu stiu cum va simtiti voi, cele care mai aveti o saptamana sau doua pana la nunta, dar eu mai am un pic si explodez. Ma simt atat de stresata incat orice alta emotie (bucurie sau nerabdare) este anihilata. Ciudat dar parca nu mai este un eveniment care trebuie sa ma umple de bucurie, ci un examen superimportant, unde totul trebuie sa fie perfect, fara greseala .... Ma tem de cei de la restaurant in special: ca nu vor fi portiile de mancare ok, ca servirea o sa lase de dorit, ca sala este prea mica etc. OF!!!!! Ce ma fac? cum sa ma calmez? ca nici noaptea nu mai am somn. O fi devenit ceva patologic? trebuie sa ma impusc
alexia28 spune:
quote:
Originally posted by Moiraine7
salutare miresici, pupici pt miresele recente incurajari pt cele ce urmeaza!
pe mine din cand in cand ma apuca o panica de parca vine examenu si n-am invatat nimic, cum suna: "saptamana viitoare voi fi mireasa" ??!?
azi am fost sa ne inscriem la starea civila, vorba lu' iubi: aku e prea tarziu sa mai dam inapoi!
apropos, mare grija pt fetele ce vor o anumita ora la sfat, eu am nunta pe 4 si am vrut sfatul pe 3 cat mai tarziu (care cat mai tarziu s-a dovedit a fi 13:00), nici macar nu mi s-a dat optiunea de a ma programa sambata pe 4, m-a pus sa aleg intre 1 si 3 iunie! (e vb. de sectorul 1)/in 30 de secunde eram afara din birou deja, a zis ca poate avem treaba si ne retine. a, si a mai facut niste glume, ii zicea lu mirele: dom'ne, da' nu te mai razgandesti iara, da?!! ne-am gandit sa-i facem si noi o gluma si cand iesim pe holul plin de lume sa-l intrebam din usa daca vrea spaga acum sau mai incolo...
uff, cate mai sunt de facut, pupici!
Nu pot sa cred ca este o asa nebunie. Si nu am putut rezolva nimic cu spaga.Offf.Nu cunosc pe nimeni la sector 2
dilaural spune:
Fetelor, in legatura cu starea civila...
M-am interesat la persoane care lucreaza in "domeniu" si procedura este cam asa: cu vreo luna jumate inainte trebuie sa-ti gasesti pila/ relatia/ cunostinta la Starea Civila respectiva. Te duci acolo cu flori, cafea, bomboane (ca altceva nu vor sa primeasca si le este frica...) si iti faci programarea si ai grija sa faci tot posibilul sa te tina minte cucoana respectiva. Memoria d-nei respective depinde si de ce bomboane/ cafea primeste si depinde si de importanta pilei tale. Dupa care, cu 14 zile inainte te duci ca muritorul de rand sa depui actele. Bine ar fi sa te duci cat mai de dimineata ca sa nu dea de banuit ca ai ora rezervata.
Cam asta am inteles eu de la vreo 2-3 sectoare...
Cum suna??? Trist nu???
Pupici si bafta...
Dilaural
roxygeo spune:
Buna ziua miresici!
Aseara am fost la socrii si am dezbatut problema cu "ciorba de potroace", al meu a sarit in sus ca lui nu-i trebuie a doua zi sa stea de gazda, socru-meu a zis ca daca trebuie mai bine mergem la restaurant, e vorba de vreo 15-20 de persoane, decit sa stam in bucutarie a doua zi.....asa ca intr-un final am votat ca nu vom face chestia cu pricina mai ales ca e luni, a doua zi, iar de neamuri deja m-am cam saturat.
Apropo de starea civila - noi am fost ieri la sectorul 2, si acolo totul e deschis, toata lumea vede pe toata lumea, asa ca nu ai cum sa misti in front, nici macar cu o floare.
shoricutza - te inteleg perfect, si eu trec prin aceleasi stari, si am ajuns sa-mi doresc sa treaca cit mai repede...parca nici cind mi-am dat cele mai importante examene nu m-am simtit asa pusa la zid....
Am uitat sa va spun ca am mai ajuns la o concluzie - vom lua bomboane Rafaello, pentru primarie + biserica.
Pupici la miresici
pumi spune:
Neata miresici!
Casa de piatra pentru proaspetele casatorite si multa bafta si noroc pentru viitoarele mirese din luna mai!
Dilauralcum merg pregatirile?
ioana07 spune:
quote:
Originally posted by Moiraine7
ne-am gandit sa-i facem si noi o gluma si cand iesim pe holul plin de lume sa-l intrebam din usa daca vrea spaga acum sau mai incolo...
uff, cate mai sunt de facut, pupici!
SUPER TARE!!! De ce nu i-ati facut-o??? Nu trebuia sa-l iertati... Da cred ca si voi puteati sa va luati adio de la programare...
Asa...si revenind la oile mele... (nu am ajuns inca la capitolul "starea civila") ... ieri am ridicat si noi invitatziile... Sunt tare frumusele si, surprinzator, am gasit si un text care chiar ne-a placut (aveam mari emotii din punctul asta de vedere) Si...o sa cam incepem sa le distribuim
Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.
ellamiss spune:
CASA DE PIATRA!!!!!!Zam si Tucike felicitari.Va doresc o casnicie fericita. pupici
photos.yahoo.com/ellamiss2000
anangel_lexi spune:
Casa de piatra pentru Kmi26, Zam si Tucike si mult succes pentru sambata viitoarelor miresici Degetzel, Ramonella si Deeapui! Petrecere frumoasa si casa de piatra! Multa fericire tuturor si sper sa ne intalnim curand la Clubul Scutecelor.
I wish I were an angel...
http://photos.yahoo.com/anangel_lexi