Miresele anului 2005 (15)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

[quote]Originally posted by olguttza

Multumesc de-ncurajari, dragelor!
Stiti, cu mine se-ntampla o chestie tare ciudata...adica, in afara de mila si un pic de revolta, nu prea simt nimic altceva... Dupa ce-ti pierzi unul din parinti, restu' lumii deja nu mai conteaza... Am zis revolta...stiti de ce? pentru ca, cu siguranta, as avea o oarecare mustrare de constiintza sa stiu c-o sa petrec si-o sa ma simt bine fiind intr-o astfel de situatie... Plus ca, cu cat mai tarziu, cu-atat mai rau pentru mine .

Stiu prin ce treci pt ca acum 2 saptamani a murit bunica viitorului meu sot si noi peste mai putin de 3 saptamani avem nunta.
Nici nu s-a pus problema sa amanam nunta dar a fost un eveniment dureros. E trist sa-ti moara cineva chiar daca este in virsta dar cu toate astea stai si te gandesti ca avem parinti care s-au dus de tineri si nu au apucat sa ne vada in rochia de mireasa....asta este si mai trist.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

quote:
Originally posted by alexia28
E trist sa-ti moara cineva chiar daca este in virsta dar cu toate astea stai si te gandesti ca avem parinti care s-au dus de tineri si nu au apucat sa ne vada in rochia de mireasa....asta este si mai trist.....

Asta este cel mai dureros!!!

Uff, dar vorba dilaurei, hai sa ne revenim, ca altfel nu stiu unde ajungem!!!

Cununia noastra
Nunta
Pozici
Zenga

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by olguttza

Tare amarata ma aflu, fetelor... Am aflat ca bunica'mea trage sa moara (s-apropie de 91 de ani)...si-asa ma indispune chestia asta c-o luna si un pic inainte de nunta de nu va spun!!! Plus ca de-abia am iesit din doliul pentru tata...Uff....Stiti vorba aia "toate mi se-ntampla numai mie"?!
P.S.: Evident, nu-mi pun problema sa aman nunta...da' asa, ca chestie...mi-a pierit tot chefu'!!

Iubitzicutzicutzica mea , nu mai fii trista si incearca sa fii tare. Pentru buni a ta!! Care se va bucura pentru tine!! Oriunde va fi ea, atunci cand tu vei fi cea mai frumoasa miresica!
Mai multe nu mai spun ca deja am lacrimile in gat...si eu am 2 bunici batrani, care m-au crescut de mica....
Te pupa fata! Ai grija de nasucul ala shmeker

Krelia...viitoare printzesita
Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

quote:
Originally posted by krelia
Te pupa fata! Ai grija de nasucul ala shmeker

M-ai binedispus deja!

Cununia noastra
Nunta
Pozici
Zenga

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by olguttza
M-ai binedispus deja!

Eh, ce sa fac si yo
Hai, pusi la fata

Krelia...viitoare printzesita
Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucah spune:

Pisoias parerea mea sincera este ca scaunele de la Aro sunt prea austere pentru o nunta! Au asa un aspect rece iar sala pare cheala, pe bune. Si in plus care mai este diferenta intre o zi obisnuita si o nunta acolo??? Nu stiu faci cum crezi de cuvinta dar eu una as zice sa isi vada fiecare de meseria lui....adica seful de sala nu mai faca pe designerul sau decoratorul si sa isi vaza de treaba lui ...ca are destula zic eu!

Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisu_miau spune:

Raluca, uite sa iti spun cum o sa aranjam noi sala aceea .
Avem de gand sa facem acolo la intrarea de sus o arcada de crini, margareta olandeza si gerbera, pe alb si roz, in spatele prezidiului o inima din aceleasi flori. Balustradele alea din metal vor fi imbracate in ghirlande de petale roz deschis cu verde deschis din matase . Mesele vor fi dreptunghiulare, in centru se va afla un bol cu nisip decorativ si pietre decorative, apa, petale de trandafir si lumanari plutitoare tot roz, in partile meselor vor fi aranjamente florale cu aceleasi flori ca la inima si arcada, cu multa verdeata si lumanari verde deschis in mijloc cu panglicuta alba de satin la baza lumanarii, servetele de panza vor fi facute evantai si legate cu panglica de organza roz . marturii de tulle alb cu panglica de satin si trandafiras roz pentru dame si verde deschis pentru domni, servetele de hartie verzi si roz . In centrul prezidiului va fi un aranjament mare de flori pe alb si pe roz, iar in parti doua sfesnice cu lumanari roz in degradee. Sala dupa cum stii este pe alb cu verde, noi am introdus si rozul ca sa ii dea o nota mai vesela si mai romantica pentru ca asta este stilul nuntii noastre . Acum eu stau si ma gandesc la spatarele scaunelor care sunt maro si nu merg de nici o culoare cu restul (la propriu ) . Ma gandeam sa nu imbracam scaunele ci doar sa prindem esarfe de saten verde deschis sau roz...oare ar merge? Mie mi se par cm subtiri scaunele ca sa poata fi imbracate si imi este teama ca vor atarna husele aiurea pe ele. Ce parere ai despre ideea de a aranja sala asa? dar de ideea cu esarfele la scaune?
Astept parerea ta si a oricui citeste, am at si linkul cu restaurantul intr-un mesaj anterior .
Mersi si pupici

Pisu_Miau
http://photos.yahoo.com/cocopishika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmariejeane spune:

Olguttza imi pare rau pt tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca1977 spune:

Draga Olguttza sunt alaturi de tine si sper ca totul sa iasa asa cum vrei tu si sa nu ai ghinionul ca bunica ta sa nu te vada mireasa.
E grav? Poate isi revine, hai capul sus si fii optimista si cu credinta ca totul va fi ok.
Te pup.

http://compage.totalnet.ro/edy/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisu_miau spune:

olgutta, orice s-ar intampla, tu stii ca noi suntem aici pentru tine!Sanatate multa bunicii si totul va fi bine!

Pisu_Miau
http://photos.yahoo.com/cocopishika

Mergi la inceput