Miresele anului 2005 (15)
Raspunsuri - Pagina 25
olguttza spune:
La Multi Ani, fetelor!!!
Azi sunt mai bine dispusa, in ciuda vremii... Parca bunica'mea v-a simtzit gandurile bune si se pare ca e mai bine... in sensul ca nu mai prezinta un "pericol" iminent...cel putin deocamdata. M-am cam resemnat insa, asta'i viatza, deh... De vazut mireasa...poate numa-n poze, pentru ca ea oricum e in provincie si nu s-ar fi deplasat 100 km nici de-ar fi fost sanatoasa.
Va multumesc din suflet pentru tot!!!
Cununia noastra
Nunta
Pozici
Zenga
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
Alinus25 spune:
Olgutza, ma bucur tare mult ca bunica ta se simte mai bine. Sa dea Dumnezeu sa fie sanatoasa si ... daca nu te vede mireasa live .. atunci macar in poze sa te vada... ca saracii bunici stim si noi cu totii cat de fericiti sunt ei ca ne casatorim!
Pupici
Burtocika spune:
Mie nu prea-mi plac scaunele cu huse ... o sa ziceti ca sunt ciudata, dar mie mi se pare ca la nunta numai mireasa trebuie sa fie in alb, sa se detaseze de ceilalti invitati si de decor ... Daca husele ar putea sa fie de alta culoare, da, dar albe ... destul ca fetele de masa sunt albe; eu as vedea un decor cu fete de masa in culori pastel (vernil) cu decorul de pe masa in alb si roz (sevretele, buchetele etc.).
Boghi
http://community.webshots.com/user/bogdanai
Burtocika spune:
Mie nu prea-mi plac scaunele cu huse ... o sa ziceti ca sunt ciudata, dar mie mi se pare ca la nunta numai mireasa trebuie sa fie in alb, sa se detaseze de ceilalti invitati si de decor ... Daca husele ar putea sa fie de alta culoare, da, dar albe ... destul ca fetele de masa sunt albe; eu as vedea un decor cu fete de masa in culori pastel (vernil) cu decorul de pe masa in alb si roz (sevretele, buchetele etc.).
Boghi
http://community.webshots.com/user/bogdanai
floricika spune:
Pai tocmai asta e, ca husele de scaun sunt colorate si dau viata si inveselesc restaurantul Eu sincer nici nu am vazut huse albe.
Acum eu sunt intr-o dilema. Vroaim huse aurii, dar am fost sambata la o nunta care era decorata cu auriu si albastru, si nu mi-a placut deloc. Auriul ala te deprima, era inchis, nu stiu cum sa zic. Acum ma gandesc sa pun huse galbene, sau orange.
pumi spune:
Fetelor !!!!!!!!!! Cine face cununia religioasa la Elefterie sau la Sf. Spiridon???????????? Vreau sa stiu cam cat costa biserica, cu tot cu taxa si preoti!
bibyrox spune:
Veste mare!!! Veste mare in Clanul Miresicilor 2005!!!
Bibiloaica si-a gasit rochita de mireasa!!!!
Nanananananaaaaaaaa
Gata! Am scapat de cea mai mare grija. Am comandat rochita la Christian Philippe si peste 3 saptamani ma duc la proba! Uffff... ca greu mai fuse!
Incetisor, ca ma grabesc!
Roxy
Album poze
Nunta noastra
vmariejeane spune:
Pumi draga, eu fac la Elefterie si am auzit ca nunta va costa cam 4.500.000-5.000.000 lei cu tot cu cor.
olguttza spune:
quote:
Originally posted by bibyrox
Nanananananaaaaaaaa
Gata! Am scapat de cea mai mare grija. Am comandat rochita la Christian Philippe si peste 3 saptamani ma duc la proba! Uffff... ca greu mai fuse!
Roxy
Album poze
Nunta noastra
Vedea-te-ash!
Cununia noastra
Nunta
Pozici
Zenga
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
bibyrox spune:
quote:
Originally posted by olguttzaquote:
Originally posted by bibyrox
Nanananananaaaaaaaa
Roxy
Album poze
Nunta noastra
Vedea-te-ash!
IDEM!!!
Roxy
Album poze
Nunta noastra