Miresele anului 2005 (15)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

quote:
Originally posted by ioana07

Fetelor...am trait s-o aud si p-asta... De ce credeti ca s-a suparat "soacra-mea"?!? De fapt...suparat e putin spus... Deci...marea ei problema este ca... "de ce vrem noi sa facem cununia civila la sectorul 3 (unde stau eu) si nu facem la sectorul 4 (UNDE STAU EI)?!?"

Pentru ca starea civila de la sectoru' 4 arata groaznic!!! Nu'sh cum e la 3, da' io nu m-as duce la 4 nici batuta!

Cununia noastra
Nunta
Pozici

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisu_miau spune:

cunosc faze de-astea "dragute"
a mea se suparase la un moment dat ca eu doream invitatii cu fundita de organza si a zis ca parca sunt facute de copii la lucru manual si a facut un tambalau de o zi jumate ca ea nu da asemenea invitatii Pana la urma am gasit mai frumoase si fara fundita, ca sa ii placa.
De ce nu ii zici ca e mult mai frumos la sectorul ales de voi pe cand la cel de care apartin ei e groaznic? Poate pe motive estetice va ceda .

Pisu_Miau
http://photos.yahoo.com/cocopishika

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by roxygeo
Acum am un alt stres am citeva familii, care mi-au raspuns ambiguu - "ca incerca sa vina si la restaurant" - io nu inteleg cum vine asta, ori vii, ori nu vii....acuma io ce sa fac..sa-i trec pe lista sa-i las la locurile lor la mese, sa fac o masa de rezerva...mi-e tare teama sa nu ma trezesc ca s-au anuntat 130 si sa vina maxim 100...oare cum ma pot linisti..ca nici sa-i intreb de o suta de ori parca nu-mi vine...
Voi cum procedati...sau ce ati auzit????

Va pupa fata

http://community.webshots.com/user/roxygeo

Fii pe pace, ca stresu' asta o sa-l ai pana-n ultima clipa...oamenii sunt asa cum sunt si, mai ales, daca nu sunt ei in situatia ta, sa stie ce implica nehotararea (sau ambiguitatea), nu se gandesc la tine sau la sacrificiile tale. Anul trecut, la o nunta, au fost 30 de oameni care dadusera confirmari pana-n ultima clipa...si nici macar n-au avut bunu' simtz sa anuntze in ziua aia ca nu mai vin! N-au venit pur si simplu, fara nici o explicatzie... Io, una, n-as mai vrea sa vad in ochi oamenii de felu' asta!! Acu', sfatu' meu e asta (si nu numai al meu, chiar azi am fost si noi la restaurant si la fel ne-au zis si cei de-acolo): de exemplu, tu ai baza, sa zicem, in 100 din 130; incearca sa negociezi cu bucatarul spunand ca dai comanda de 100 tacamuri, dar ca, ar mai putea veni 20 (oricum trebuie sa existe o tolerantza). Ideea e ca, in plus, ei pot face portzii...Dar daca spui 130 si-ti vin 100, e cam nasol...ca tre' sa le platesti si sa le iei acasa p-alea 30 in plus. La noi au spus ca pot face cam 10-15 portzii in plus...deci, cred ca oriunde se poate! Mai intreaba-i o data pe ambiguii ceia (nu te teme ca-i stresezi), pentru ca, zic io, pana luni ar trebui sa stiti destul de exact numarul de oameni.
Bafta si nu te mai stresa...asa rau!

Cununia noastra
Nunta
Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by olguttza
Pentru ca starea civila de la sectoru' 4 arata groaznic!!! Nu'sh cum e la 3, da' io nu m-as duce la 4 nici batuta!

Stie fata cum e la 3 , sta si prin zona, tot acolo o sa faca si ea, arata frumusel, este o cladire veche renovata, vrea sa pare un mic palatelo/conac, cu oglinzi, candelabre, marmura (sau granit, parca...). E dragutel, curat, imi place.

Krelia...viitoare printzesita
Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by krelia
Stie fata cum e la 3 , sta si prin zona, tot acolo o sa faca si ea, arata frumusel, este o cladire veche renovata, vrea sa pare un mic palatelo/conac, cu oglinzi, candelabre, marmura (sau granit, parca...). E dragutel, curat, imi place.

Scuze, nu stiam ca s-a renovat...
Atunci, mea culpa! Io o stiam de cand era mai rapciugoasa... Oricum, e cam bagata printre stradutze...deci, tot nu-mi surade . Fatza de aia de la 5, unde-am facut io....

Cununia noastra
Nunta
Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxygeo spune:

Buna ziua miresici!

Va multumesc mult pentru raspunsuri m-am mai linistit un pic...o sa mai verific lista si o sa calculez la rece..cum s-ar spune...si de luni ii mai sun o data pe cei indecisi - daca tot nu primesc un raspuns ferm..ii tai de la numaratoare. Problema e aranjatul la mese...da` vad io cum o rezolv...va tin la curent

Ioana07 - imi pare tare rau de ce ti se intimpla...eu cel putin am probleme legate de prieteni, cunostinte...nu de familie...
poate reusiti, intr-un mod diplomatic, sa o lamuriti ca acolo ati decis voi si ca nu credeati ca ar avea vreo importanta pentru ei...suntem alaturi de tine

Mergi la inceput

quote:
Scuze, nu stiam ca s-a renovat...
Atunci, mea culpa! Io o stiam de cand era mai rapciugoasa... Oricum, e cam bagata printre stradutze...deci, tot nu-mi surade . Fatza de aia de la 5, unde-am facut io....

mda, cica ar fi renovata de curand..cat de curand, nu stiu...
cum e la sectoru' 5, ca ultima oara cand am fsot eu...acum fro 10 ani, era...brrrrrrr..better not!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina1 spune:

Roxygeo , bafta la numaratoare !
Si data viitoare sa ne-aduci vesti mai bune !
Te asteptam !
CASA DE PIATRA !

Cristina

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by krelia
cum e la sectoru' 5, ca ultima oara cand am fsot eu...acum fro 10 ani, era...brrrrrrr..better not![/font=Comic Sans MS][/purple]

Luk at mai piccers d-acu noo luni!
Si unde mai pui ca e si-n buricu' orashului, pe malu' garlii

Cununia noastra
Nunta
Pozici
Zenga

Mergi la inceput

quote:
Luk at mai piccers d-acu noo luni!
Si unde mai pui ca e si-n buricu' orashului, pe malu' garlii

Surato, io ma uitai mai demult, da' nu imi dadui seama de skimbari...de fapt, nu ma gandeam io ca tu...sectoru' 5
Hai ca bag un oki acu'

Cristina1, mai treci fata si "p'acasa" nu numai pe la "femeile" mai "inaintate" in pregatiri cu nunta!

PS. pentru ochii vigilenti ce ne vegheaza , eu am vrut sa scriu sinonimul cu litera "m", pentru femei....si mi-a iesit in loc de "m...rile"...."ia o pauzarile" Super cool!

Mergi la inceput