Miresele anului 2005 (15)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana07 spune:

Va multumesc fetelor pt raspunsuri
Va dati seama ca iubi a incercat el saracu sa-i explice ca la sectorul 3 e mai frumos si de-aia ne-am hotarat sa facem acolo dar... fara nici un rezultat... ea o tinea pe-a ei Eu una nu ma stresez...pt ca in final tot unde vrem noi vom face...dar m-a mirat foarte tare reactia ei...ca vorba aia...ai pretentia ca e om matur... Si cand ma gandesc ca saptamana trecuta cand ne-am dus noi cu invitatiile la tiparit iubi vroia sa trecem numele meu primul...si, implicit asta ar fi insemntat ca parintii mei sa fie inaintea parintilor lui... Va dati seama ce-ar fi iesit atunci?!? Pai cred ca nici nu mai veneau la nunta?
Hai ca o va mai tin la curent

Roxygeo spor la treaba cu aranjatul invitatilor Lasa ca le rezolvam noi pe toate!!!

Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

quote:
Originally posted by ioana07
Si cand ma gandesc ca saptamana trecuta cand ne-am dus noi cu invitatiile la tiparit iubi vroia sa trecem numele meu primul...si, implicit asta ar fi insemntat ca parintii mei sa fie inaintea parintilor lui... Va dati seama ce-ar fi iesit atunci?!? Pai cred ca nici nu mai veneau la nunta?
Hai ca o va mai tin la curent

Noi nici macar n-am scris numele parintzilor pe invitatzii...numai numele noastre (prenumele, adica) si ale nashilor! Si-atat! Ca nici parintii mei (adica mama...ca tata ne priveste de undeva de sus), nici parintii lui nu ne fac noua nunta! Si-asa ca...ce rost ar fi avut?!

Cununia noastra
Nunta
Pozici
Zenga

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by olguttza

Noi nici macar n-am scris numele parintzilor pe invitatzii...numai numele noastre (prenumele, adica) si ale nashilor! Si-atat! Ca nici parintii mei (adica mama...ca tata ne priveste de undeva de sus), nici parintii lui nu ne fac noua nunta! Si-asa ca...ce rost ar fi avut?!

Uite ca la asta chiar nu m-am gandit...pai nici noua nu ne fac parintii nunta dar...i-am trecut pe invitatii... Treaca de la noi...

Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floarea de colt spune:

olguta,asta inseamna ca la nunta voastra vin doar prietenii vostri??fara rude??pt ca rudele sunt din partea parintilor..si...implicit..se considera ca invitatia vine in primul rand din partea lor la nunta copiilor lor...sa ma rog...asa ma gandeam io..totusi.
nu stiu daca are importanta cine si cu ai cui bani se face nunta...
dar....daca voua vi s-a parunt in regula asa...nu-i problem...voi sa fiti fericiti!!!
si noi tot 80 de pers avem la nunta...:)...m-am mai linistit credeam ca toata lumea face nunta mare....numa io nu...
m-am gandit si io la servetele personalizate..da..omu se sterge cu ele la gura...si ce crezi ca il mai incazeste ca scrie acolo numele meu..si al sotului...hihihihi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dilaural spune:

Si noi tot asa facem invitatiile numai cu numele noastre. Ca noi ii invitam pe toti.
Si automat ca daca rudele sunt din partea parintilor sunt si rudele noastre, nu???
Pai normal ca ne facem nunta singuri din banii nostri si invitatii sunt invitatii nostri nu ai parintilor.
Daca faceau parintii nunta atunci puteau sa scrie: "familia x va invita la nunta copiilor lor L si G... bla bla"
Corect?

Dilaural

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

quote:
Originally posted by floarea de colt

olguta,asta inseamna ca la nunta voastra vin doar prietenii vostri??fara rude??pt ca rudele sunt din partea parintilor..si...implicit..se considera ca invitatia vine in primul rand din partea lor la nunta copiilor lor...sa ma rog...asa ma gandeam io..totusi.
nu stiu daca are importanta cine si cu ai cui bani se face nunta...
dar....daca voua vi s-a parunt in regula asa...nu-i problem...voi sa fiti fericiti!!!
si noi tot 80 de pers avem la nunta...:)...m-am mai linistit credeam ca toata lumea face nunta mare....numa io nu...
m-am gandit si io la servetele personalizate..da..omu se sterge cu ele la gura...si ce crezi ca il mai incazeste ca scrie acolo numele meu..si al sotului...hihihihi

Uof!
Fata mea, sa nu ma-ntelegi gresit! Rudele, daca sunt, sunt din partea noastra si a parintzilor, evident, dar noi suntem aia care ii invitam pe toti, fie rude, fie prieteni. Parintzii nu invita pe nimeni cu de la ei putere (nu vin "obligatzii" de-ale lor, ca sa zic asa!). Pe de alta parte, sunt si-asa destul de putzine neamuri...io, de exemplu, in afara de mama si de sora'mea (cu sotzul si copilul) nu mai am pe nimeni altcineva. La el, intr-adevar, sunt ceva mai multzi (cel mult 10 persoane). Deci, oricum, vor fi mai multi prieteni decat neamuri!... In primul rand, n-a fost vorba de cine ne da bani de nunta atunci cand am conceput invitatziile, ci de faptul ca tatal meu a murit acum un an si un pic (si tare mult i-ar fi placut sa ma vada mireasa si pe mine)...cum ar fi fost sa scriu "familia X" si "familia Y", din moment ce, practic, io nu mai am o astfel de familie...iar mama este singura care mai poarta numele meu de fata?! ar fi fost nu ciudat, ci tare neplacut... Bashka faptu' ca io sunt cununata civil de aproape un an, deci port numele sotzului meu! La fel, la masa de "prezidiu", nu vom fi decat noi si nashii....parintzii vor sta intr-o cu totul alta parte.
Despre servetzele, ce pot sa zic?! Io doar incerc acu sa testez piatza...ideea e ca localu' nostru pune servetzele personalizate cu numele restaurantului lor...si ma gandeam ca mai bine sa fie numele noastre acolo...

Cununia noastra
Nunta
Pozici
Zenga

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ileana Cosanzeana spune:

OOOOFFFF, mai fetelor...cine a inventat si soacrele astea sa ne puna numai bete in roate? Si asa avem noi destule emotii cu oragnizarea nuntii, sa mai vina si ele cu mofturile sau pretentiile lor...Sa speram ca noi sa nu fim asa daca vom avea baieti, sa stim sa fim mai intelegatoare cu nurorile noastre...
Multa rabdare va doresc! ( si mie la fel...)

http://community.webshots.com/user/elenas21

Mergi la inceput

Mult succes miresicilor de maine!!!

Fetelor vom fi cu gandul alaturi de voi. Sa aveti parte de o nunta exact asa cum ati visat!!! Distractie placuta si v-asteptam cat mai curand cu poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ileana Cosanzeana spune:

quote:
Originally posted by ioana07

Mult succes miresicilor de maine!!!

Fetelor vom fi cu gandul alaturi de voi. Sa aveti parte de o nunta exact asa cum ati visat!!! Distractie placuta si v-asteptam cat mai curand cu poze

Subscriu la ce a spus Ioana 07...Sa fiti cele mai frumoase si sa aveti o nunta de vis! Savurati fiecare moment!!!!
SA FITI FERICITE TOATA VIATA!!!!

http://community.webshots.com/user/elenas21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miezure spune:

Stati asaaaaaa!!!!!!!!!!
Cum adica etichete pentru sticlele de vin?!?
Eu n-am mai auzit asa ceva.
Nu se serveste vinul in carafe?!?!?
Imi explicati si mie?!? Please Please
Multumesc.

miez

Mergi la inceput