Miresele anului 2005 (15)
Raspunsuri - Pagina 10
dilaural spune:
Alinus, nu te supara puiule, dar cine-ti canta de iti ia atatia bani???
Adevarul este ca nu conteaza nimic daca tu esti fericita si iti iese bine nunta!!! Banii oricum vin si se duc si faceti voi altii ca sunteti tineri...
Pupici
Dilaural
Alinus25 spune:
quote:
Originally posted by dilaural
Alinus, nu te supara puiule, dar cine-ti canta de iti ia atatia bani???
Adevarul este ca nu conteaza nimic daca tu esti fericita si iti iese bine nunta!!! Banii oricum vin si se duc si faceti voi altii ca sunteti tineri...
Pupici
Dilaural
Da, e cam mult, stiu. Dar asta este ... O data fac nunta, nu? (sper)
Va canta Tinu Veresejan, pentru unii este cunoscut pentru altii nu. A fost si pe la PRO TV, i-a cantat lui Gigi Becalli, melodia "Suparat ...".
Eu sunt foarte incantata!
shoricutza spune:
Fetelor, va rug mult de tot sa ma ajutati cu un sfat legat de ora la care ar trebui sa vina ultimul fel de mancare la restaurant si tortul. Ieri am fost la restaurant sa fixam ultimele detalii ptr nunta si ne-au spus ca or sa aduca tortul pe la ora 1 dimineata. E devreme, e tarziu? Voi ce ziceti? Petrecerea o sa inceapa la ora 18, pe 4 iunie. La voi cum o sa fie? AJUTOOOOOOOOR!!!!!!
krelia spune:
quote:
Originally posted by shoricutza
Fetelor, va rug mult de tot sa ma ajutati cu un sfat legat de ora la care ar trebui sa vina ultimul fel de mancare la restaurant si tortul. Ieri am fost la restaurant sa fixam ultimele detalii ptr nunta si ne-au spus ca or sa aduca tortul pe la ora 1 dimineata. E devreme, e tarziu? Voi ce ziceti? Petrecerea o sa inceapa la ora 18, pe 4 iunie. La voi cum o sa fie? AJUTOOOOOOOOR!!!!!!
in discutie, desi sunt miresica de 2006 .
In general, petrecerea la restaurant dureaza cam 9 ore, nu? 7-8 seara pana la 5-6 dimineata. In general, daca iti programezi ora asta, tortul ti-l aduce cam pe la 4,uneori chiar 5 dimineata.
Tu, incepand de la 6 seara, cred ca ar trebui sa-ti aduca tortul cam pe la un 2-3 dimineata, caci, dupa aceea, de regula incepe lume asa plece.....
Sper ca nu vor sa scape mai repede de voi....chiar daca incepeti la ora 18...tot mi se pare devreme...ar trebui ca petrecerea sa se termine cam pe la 3-4 dimineata..poate decalezi macar cu o ora aducerea torului.
La ultima nunta la care am fost, s-a adus tortul la 5 dimineata, si pana la 6 s-a mai chefuit un pic
. Sa ai o nunta ca-n povesti!
miezure spune:
Sorry fetelor!
Am innebunit definitiv.
Vroiam sa zic 280 de milioane pentru 160 de persoane, in care am inclus si meniurile la restaurant.
Deci ziceti ca nu e mult???
Daca ziceti ca asa v-a costat si pe voi ma mai linistesc. Credeam ca am exagerat eu cu cheltuielile.
miez
Ileana Cosanzeana spune:
quote:
Originally posted by shoricutza
E devreme, draga mea... Pai ce faceti pana dimineata daca tortul e deja servit la ora 1? Stii si tu ca tortul se serveste mai spre dimineata tocmai pt ca e foarte asteptat de toata lumea si o parte din invitati pleaca dupa tort..Ar fi aiurea ca pe la 2-3 noaptea sa ramai cu jumatate din invitati...
http://community.webshots.com/user/elenas21
roxygeo spune:
Buna ziua again!!!
Eu nu prea m-am stresat cu calaculele...la un moment dat am facut un calcul aproximativ la toata nunta si ma luat durerea de cap...la capitolu` restaurant sunt in ceata - nici acum nu ne-au spus exact - "pe la 30-32 de Euro", doar mincarea, fara tort sau altceva..asa ca daca mai adaug tortul, bautura, aperitive(gen alune, fructe) si sa spunem si dj-ul, ajung la 40 - 45 Euro/pers....
Alinus25 - important e sa fii tu fericita, ca doar e nunta ta, eu nu mi-am propus sa recuperez banii investiti...ci sa ma simt bine, la fel si invitatii mei.....dar, io zic ca poti sa incluzi in menu si o mica suma in plus fata de ce e oficial de la restaurant, cu care sa-te mai poti acoperi, bine la mine dj-ul costa 100 de euroi....io imi doresc sa se acopere restaurantul fara sa mai adaug eu ceva, daca mai si ramine ceva dupa e bine, daca nu nu...
Apropo de ora de servire - io am o problema cu chestia asta...pentru ca nu prea imi doresc o nunta care sa tina pina la 6 dimineata, asa ca tortul il voi servi probabil pe la 2-3, asa ca pe la 4 sa se cam termine - cel mai tirziu...ca io sunt rea de somn
shoricutza spune:
Va multumesc mult dragele mele ca sunteti prompte si ma ajutati. Adevarul este ca sunt disperata din cauza celor de la restaurant. Vin cu niste probleme atat de ciudate.... Imi pare atat de rau ca nu am gasit alt restaurant. Am un ghem in stomac din cauza lor. Au zis ca ultimul fel de mancare il aduc pana in ora 1 ptr ca bucatarul lor nu sta mai mult, ca ei pana atunci il platesc si ca daca vream sa stea mai mult sa-i dam noi salariu. Deci pana la urma, dupa parerea voastra, la ce ora se aduce ultimul fel de mancare? Dar tortul? Inteleg ca este devreme la ora 1, dar spune-ti voi ora potrivita. Doar pe voi va am ptr sfaturi. Va pup si va multumesc
Alinus25 spune:
Si eu zic ca e devreme la ora 1.00. In general, tortul se serveste pe la ora 4 dimineata, in caz contrar, s-ar putea intampla exact ce a spus si Ileana. Vorbeste cu cei de la sala si vezi ce poti rezolva.
Bafta!
roxygeo spune:
shoricutza pai daca ultimul fel de mancare il aduc pana in ora 1, hai sa zicem 1:00, ptr ca bucatarul lor nu sta mai mult, mai lasi sa treaca doua ore si apoi aduci tortul - ca la ala nu ai nevoie de bucatar...asa ca intr-un final ajungi pe la ora 3:00...parerea mea
pupici