Miresele anului 2005 (15)
Raspunsuri - Pagina 9
Corina24 spune:
Buna Miresicilor !!
Sper sa ma primiti si pe mine in grupul vostru.Eu am cununia civila pe 7 octombrie si nunta pe 8 Octombrie la Terasa Doamnei.
Va citesc de foarte mult timp si pot sa spun ca imi sunteti de foarte mare ajutor prin ceea ce scrieti voi aici in legatura cu tot ce tine de organizarea unei nunti.
Va pup si tineti-o tot asa ca eu citesc si memorez.
ellamiss spune:
Am vazut si eu pozele,Tucike!Sunteti extraordinari de frumosi!!Si tortul......astept si celelalte poze.CASA DE PIATRA!!!!!!!pupici
photos.yahoo.com/ellamiss2000
miezure spune:
Wow ce frumooos TUCIKE, felicitari si multa dragoste va urez!
Si BUN VENIT printre mirese, CORINA!
Abia astept sa va vorbesc si eu despre cum a fost la nunta! Oare cum o sa fie!?!
Ma gandesc serios sa ii strecor mamei mele in mancare sau intr-un pahar cu suc un extraveral sau ceva care sa o calmeze, ca tare mi-e frica sa nu creeze agitatie pe acolo. Ca se pricepeee!!!! Bineinteles din dorinta de a iesi totul perfect. Dar cum e imposibil sa iasa perfect mai bine suntem calmi cu totii si lasam evenimentele sa curga de la sine, nu?
M-am hotarat din ce imi fac buchetul de mireasa: din trandafiri din aceia micuti ca niste bobocei, dar infloriti. Si cu multe frunze dintr-alea verzi, si cu floarea miresei. Cred ca o sa fie deosebit asa. Imm? Ce ziceti?
Am calculat aseara cat ne costa toata nunta, cu toate cheltuielile si mi-a venit rau. O nunta de 160 de persoane ne costa 180 milioane de lei. E cam mult, nu? Sau sunt eu rupta de realitate?? Cine stie sa-mi zica?
miez
pisu_miau spune:
MaraM, uite cum as decora eu un restaurant rustic .
In primul rand m-as ingriji ca toate decoratiun ile lor de acolo sa fie in dtare impecabila (sa nu aiba praf pe ele, sa aiba capul de cerbul toate coarnele, etc).
Apoi, peste fetele de masa albe as pune niste naproane( un fel de fata de masa de pus peste, din material mai subtire) in patratele mari, alb cu ce vrei tu, sau rosii, cu motiv folcloric .
Ar fi frumos ca florile sa se afle nu in aranjamente si nici in vaze pretentioase ci as folosi niste ulcioare transparente, in care as pune lalele fara frunze, daca e primavara, floarea-soarelui daca e vara, sau crizanteme daca e toamna, as avea servete de material textil, asortate cu naproanele .
cani de vin din acelea de lut . Vinul sevit la carafa si nu la sticla .
Marturiile ar fi sub forma de saculeti, din material tot asa in patratele, sau ceva cusut manual, un obiect mic de artizanat .
As avea meniu traditional romanesc si paine de casa din aceea rotunda, as integra cat mai multe obiceiuri traditionale .
Nu mi-as lua rochie de printesa ci o rochie cu bust drapat, stramta in talie si in linie A mai jos, parul impletit intr-un coc si cu flori naturale in el .
Muzica la fel, populara, mainly, dar fara manele, obligatoriu taraf, nu dj .
Asa as vedea eu o nunta rustica
Pisu_Miau
http://photos.yahoo.com/cocopishika
Alinus25 spune:
Felicitari Tucike, ai fost o mireasa superba!
Ai avut un tort extraordinar!!! Ce mai ai avut o nunta superba!
Inca o data FELICITARI SI CASA DE PIATRA!
Miezure ti se pare mult 180 milioane pentru 160 persoane?
Dar ce sa zic eu atunci 350 milioane pentru 200 persoane?Deja nu mai reactionez la nimic!
Pupici
ioana07 spune:
quote:
Originally posted by Alinus25
[Miezure ti se pare mult 180 milioane pentru 160 persoane?
Dar ce sa zic eu atunci 350 milioane pentru 200 persoane?Deja nu mai reactionez la nimic!
Pupici
Mai fetelor dar voi ati inclus in sumele astea si costul meniurilor de la restaurant? Pt ca banii aia oricum ii recuperati...deci nu pot fi trecuti la capitolul cheltuieli... Pererea mea. La cheltuieli treceti doar haine, verighete, aranjamente florale, marturii, decoratii si alte asemenea... Nu asa ar fi normal? Sau lamuriti-ma si pe mine cum sta treaba...
Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.
roxygeo spune:
Buna ziua miresici!
Felicitari TUCIKE! CASA DE PIATRA Foarte frumoase pozele...pentru ca voi ati fost foarte frumosi
Fetelor mi-am mai luat o piatra de pe inima - ieri am comandat tortul, va fi mascota, partea de jos, si diplomat partea de sus....va fi asezat pe un suport in forma de spirala si va fi ornat cu trandafiri portocalii..ni-l vor livra direct la restaurant in ziua cu pricina....
Azi ma duc la cosmetica - pentru un tratament de curatare...m-am programat pentru saptamina viitoare la epilat, manechiuria, pedichiura....mai trebuie sa ma programez pentru vopsit.
Mai trebuie sa-mi i-au bijuuri - ca n-am reusit nici acum sa ma hotarasc....
Momental atit...va pupicesc
Alinus25 spune:
Aveti dreptate fetelor. Dar eu am spus o suma asa aproximativa in care am pus si meniurile, care inca nu stiu cat ma costa, nu stiu exact cate persoane vin pana nu-mi confirma. Nu am pus in calcul alte cheltuieli mai mici, precum invitatii, decorare sala, etc. Stiu ca muzica ma costa 1.800 EUR pe care nu stiu cat o sa-i recuperez.
Oricum este important ca toate sa avem o nunta reusita!
Pupici