Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 32

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

Vai, Cata, cum sa zici ca ai minte de gaina ??!! Tu, o "veterana" a acestui site ?? Pai noi cele proaspat venite, in cine sa avem mai multa incredere ....??
Chiar ma gandeam la tine, mai fato, dar ce activa esti pe site !! Umbli pe la Endometru, pe la Moisici, ti-ai creat subiecte separate, acum esti si la mamici ..... cred ca scrii cel putin 10 mesaje zilnic. Bravo tie !!
Acum, dupa ce te-am "periat" nitel imi spui si mie ce inseamna "menses" pe fertility ? Ca "spotting", stiu, da' "menses", nu ....
Mi-am bagat temperatura imaginara 36.8 pt. ziua 1 ... apoi am bagat temp. de azi 36.6 si am vazut ca-mi cere si alte semne. Dar "Skin Break Out" ce-o fi ??
Alexia, ala e morcovu' meu si nu ti-l dau !! Nu mai trage de el ca-l arunc in mare, na !! Nici al meu, da' nici al tau !!
Gata, fetele, ma duc sa ma uit la TVR1 ca incepe Eurovision.
HAI ROMANIA !! (Nu ca as crede ca o sa castigam, da' macar sa fim in primii 10, ca la anu' sa putem intra direct in finala).
Galerie pt. Luminta Anghel si Sistem :
Pa, am fugit !!
Irina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Buna dimineata,fetelor!
Alexia scumpa,cu barza nu e nici o suparare,uite cum facem:care o prinde prima si o jumule ii trimite si celeilalte un "trofeu" ca amintire,ok?...Ca nu stiu ce am facut sa se supere asa de tare si sa se lase asa de rugata,cred ca face si "pe nebuna" un pic...
Cu nunta,m-ai dat gata! Si la noi era gata sa se intample la fel (sa facem cununia civila in 30)dar am reusit sa fie amandoua pe 29! Cred ca vei fi o miresica superba,ma voi gandi la tine!Daca as sti amanunte as veni sa te vad!Iar cadou de nunta iti doresc sa treci cu bine de licenta(ceea nu ma indoiesc ca se va intampla) ca sa fi relaxata in "luna de miere" si sa veniti 3!(daca vrei sa te ajut cu textul sau ai nevoie de idei sa-mi spui...)
Irinuca nu esti singura care a racit, si eu m-am trezit cu puroi in gat(am amigdala stanga aproape alba),ca si eu sunt tare "sensibilicoasa" cum zici tu daca fac de-astea si in toiul verii,iti dai seama iarna cum o tin...
Motzunicule ,sa te auda Dumnezeu,mi-au dat si lacrimile...

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violica spune:

Roscatel cu bebel si Iepurila de la !
Lni incercam o noua inseminare ( nu prea sunt optimista, ptr ca este ziua a15a)
Sper ca ati petrecut un sfarsit de saptamana frumos !
vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Mishulica, esti o bomboana. Mi-ar placea sa vii (si cine mai doreste of cors) e la biserica Mavrogheni. Noi facem in doua zile ca asa a vrut Mister, sa nu fie stresul prea mare. Auzi, tu esti sigura ca nu suntem surori gemene din intamplare? Si eu mi-am tras azi o amigdalita superba, cu febra, dureri de cap si tot tacamu.
Motzunica, sa te auda Dumnezeu!
Sunt cam pleostita azi, va si vorbim mai tarziu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna ziua de duminica! Fetelor, ma bucur ca sunteti pe treaba, eu in week-enduri sunt cam lenesa, ca nu prea stau pe-acasa.

Irinuca, sunt nascuta si crescuta in Constanta, si cu toata vremea ciudata nu m-as muta in nici-un alt oras din lume ! Asa e vremea, pe-aici in mai, nu stii cand vine vara, de fapt si anul trecut ne intrebam daca mai vine vara?! a venit si brusc; cam asa se-ntampla, si deodata , prin august,mai si pleaca;pana te dezmeticesti, e plaja plina, si orasul la fel, si cand in sfarsit te-ai prins ca-i vara, vine toamna!
Eu nu stau in nici-un fel cu temperaturile, de-abia ieri am avut ultima zi de rushi (la mine tine mai mult), aseara m-am uitat la Eurovision, drept pt care azi ma-am trezit la 11.30 , asa ca temperatura s-a dus...incep serios d emaine, ca oricum ma trezesc sa ma duc la servici,si marti am programare, abia astept sa vad ce-mi zice doctorita.Am vorbit cu al meu si s-a hotarat sa faca si el o spermograma, macar sa stim sigur ca el e ok.

Alexia, felicitari si Casa de Piatra!, nu mai ai mult pana la eveniment!Vad ca suntem mai multe mirese d eiulie, pe-aici; eu fac 1 an de casatorie pe 24 iulie , iar pe 30 iulie, chiar mergem la o nunta a unor prieteni. Sper sa sarbatoriti la dublu: nunta si un bebe pe drum!!!

Micha, tu cum stai cu socotelile ?

Mishulina, tu cum te mai simti ? ce mai faci?cum stai cu tratamentul?cand te mai duci la doctor? hai ca te-am bombardat cu intrebari, ma bucur sa vad ca esti ok si activa,dar nu prea am vazut cum mai esti tu in ultimele zile?!

Andreea

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Alexia27

Auzi, tu esti sigura ca nu suntem surori gemene din intamplare? Si eu mi-am tras azi o amigdalita superba, cu febra, dureri de cap si tot tacamu.

Alexia draga nu sunt sigura deloc ! Cu ce amigdala suferi si pe ce parte esti "beteaga" la burtica?
In rest te cred si eu ca esti pleostita cu vremea asta..
Andicule,ce sa zic? Ok doar in aparenta si activa...de nervi! Deocamdata astept(ceea ce e foarte greu de facut),ma lupt cu o amigdalita si saptamana viitoare ma duc sa mai cer o parere in cazul meu...
Iepurila,Miro,fetelor,ce mai faceti? Unde ati disparut? (Adevaru' e ca pe mine si pe matza ne trage vremea asta ploioasa la un soooomn!!)

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Alexia !!! super. Iti doresc CASA DE PIATRA! si astept poze, ok? Eu nu am cum sa vin sa te vad ... asa ca poze, da?

Mishulina mama, nu am disparut. Sunt aici, doar ca asa lenese sunteti in week-end ... ca ma plicti si incep sa caut altceva de citit. Acum de ex. rumegam tot ce s-a scris aseara si azi dupa Eurovision, ca in timpul ... am participat si eu. Sunt cu un ochii aici sa vad ce mai scriu fetele si cu un ochi la TV sa vad cand vin ziaristii acasa. Doamne ajuta ca sunt teferi.

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Mishu, eu mi-am pus pioneze in amandoua amigdalele, ca sa stiu o socoteala, dar mai urata e aia stanga. Si sunt schioapa de ovarul stang din septembrie 2003. Initial achirurgul a intrat laparoscopic sa scoata un chist de peste 5 cm, dar cand a vazut minunea a operat clasic. De atunci n-am mai facut laparo, asa ca Dumnezeu stie ce-o mai fi pe acolo!

Miro, categoric pun poze, dar mai ai de asteptat asa...vreo 2 luni
Brrr am niste frisoane...ma duc in pat

Mergi la inceput

Miro asa e ,lancezeala mare in weekend,nici eu nu am prea avut cu cine vorbi! M-am uitat si eu la Eurovision cu niste prieteni si de ziaristi am aflat de pe forum...Bine ca s-a terminat cu bine!
Alexia mama,dar "harnicuta" ai mai fost cu amigdalele! Eu nu o am decat pe stanga alba iar pe dreapta rosie-rosie! Da' las' ca pana te mariti iti trece!
In schimb la burtica sunt veterana! Eu am ramas fara dreptul(cata simetrie,ne completam perfect!)in 1993 si am 6 ani de cand nu mai stiu ce mai e pe acolo(si mi-e si frica sa aflu,mie si altora....)

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Neata fetelor...ce faceti? Eu sunt cum ma stiti...nu tu greturi, doar o stare de oboseala si din cind in cind o jena in burtica...azi il sun pe T sa-l intreb cind ma duc la eco...marti sau miercuri...apropo aseara a fost o emisiune beton la 22:00 pe National Geograhic "in pintecul mamei"....care arata cum apare bebe si cume se dezvolta pina la nastere...super interesanta emisiune...am inregistrat-o...Voi a-ti vazut-o? Partea proasta este ca inca nu ma pot dezobisnui sa nu-mi mai iau temp...cred ca m-am dilit de tot...asa ca si azi am luat-o...37.3..sper ca dupa eco..sa reusesc sa ma desprind de ticul asta!Voi ce faceti? Irina71 mercic pentru cuvintele tale...esti o draguta..ca toate fetele de aici...si apropo de menses..in afara ca inseamna "menstruatie" nu stiu ce sa-ti zic..Violica itti tin pumnii azi la ISA...sper sa se prinda bebe!Fetelor daca aveti vreo intrebare nu ezitati! In masura in care ma pricep o sa va raspund cu drag! Sper ca in weekendul asta a-ti ramas multe din voi grele..mai ales ca stiu ca erati exact la ovulatie citeva dintre voi! Pupici si o zi superfaina!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
5 +

Mergi la inceput