Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 32

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Hai, adelamaria, sterge-ti ochisorii si zambeste! Numaram impreuna si pana la urma convingem noi barza sa vina! Daca nu, eu personal am sa-i smulg toate penele fara anestezie!
Mirona, cat te inteleg cu visul tau! Si eu am avut asemenea vise saptamana trecuta si incerca al meu sa ma consoleze. Iti tin pumnii la eco..nu e prea devreme. Si eu ma duc tot pe 2 (ziua 14 a CM).
Chiar, am si eu o intrebare: se mai vede lichid in Douglas la 2 zile de la ovulatie? Ca prima zi DPO pica duminica...
Iepurila, iti multumesc si zic si eu "Sa fie!" La ambele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micha spune:

Costi,LA ULTI ANI!

Sa fie cum vrei tu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micha spune:

Ingerasule,hopa sus,goneste gindurile negre,lasa supararea ca ,gata incepe o noua luna,o noua sansa.
Adelamaria ce-i tristetea asta,fir-ar el de test,hai,de la capat!
Alexia,imi place optimismul tau(ce-ar fi sa ramii gravida luna asta sa ridem de previziunile endocrinoloagei tale,poate se elimina scirba de medicament mai repede)
iro,frumos vis,sigur are o semnificatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

La Multi Ani Costi(Elena) si sa-ti vezi cit mai repede visele devenite realitate!....toate urarile de bine pentru toate Elenele si Constantinii si multa sanatate si implinirea tuturor dorintelor!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
5 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Revin si eu cu o rectificare: Elena(Costi) LA MULTI ANI si pentru sotul tau,nu am stiut ca el e de fapt Costi! Nici eu nu stiu ce as face in locul tau,adica ce sfat i-as da cumnatei ca si eu i-as pastra pe toti trei,daca mi ar da Dumnezeu dupa atata vreme...
Mironica,si eu imi visez uneori copilul si ma scol plangand numai ca eu nu reusesc nici "in ruptul capului" sa vad ce e (baietel sau fetita).Eu,ca si tine,rar sau deloc imi tin minte visele si de obicei nici nu cred in ele,de scorpie ce sunt...Dar in astea as vrea sa cred desi nu ma prea lasa doctorii...
Alexia,sper ca te simti mai bine si Casa de piatra! va doresc.. Pe cat iulie aveti nunta? Ca si noi,tot la sfarsitul lui iulie(pe 29) avem cea de-a 5-a aniversare si daca saptamana viitoare doctorii ne dau OK-ul,ne gandeam sa ne facem un cadou cu doi ochisori ,ca tot e cifra rotunda...Oricum,chestia cu smulsul penelor din coada la Coana Barza eu am zis-o prima,dar accept si ajutoare(fir-ar ea sa fie de zburatoare obraznica!)

Ina

Mergi la inceput

Mishulina, scuze de plagiat, n-am stiut că trebuie să stau la coada....berzei. Dar oricum, eu am de gand sa ii aplic o operatie estetica generala, nu doar sa-i coafez coada.
Cununia civila o avem pe 29 iulie, iar la biserica pe 30. Tocmai m-am impotmolit la textul invitatiei, ca al meu, ca un neamt ce se respecta a terminat-o in exact un rand jumate(o facem bilingv), iar eu imi storc creierii si nu stiu ce sa scriu.
Multumesc de urari, sa ne auda Dumnezeu, poate ne face la amandoua un cadou asa, de ziua nuntii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

OOOfff ... tocmai cand ziceam si eu sa fac o treaba ... am racit !!
Dimineata mi-am luat temp. vaginal si era 36,6. M-am dus in baie si a inceput sa-mi curga nasul. Am iesit putin pana la biserica, am clantanit pe drum ca era frig. Dupa ce m-am intors m-au atacat toate : febra, frisoane, nasul curge si mai tare ....
Am luat aspirina si paracetamol si m-am bagat in pat.
Voi continua, totusi, sa iau temperaturile, sperand ca imi va trece pana la ovulatie, care e tarzie (zilele 18-23), avand in vedere ca azi e abia ziua 6.
Chair ma gandeam la ce a zis Utocatalina, ca e bine sa fie rece in camera cand faci sex (de ce oare ?)si ziceam ca io, in loc sa ma aleg cu bebe , m-as alege precis cu o raceala, la cat sunt de sensibilicoasa ....
Motzunica, sotul meu a facut prima oara spermograma la Giulesti, cu diagnosticul : astenoteratospermie (25 milioane, mobilitate scazuta 16% fata de min 50%). Dr. i-a dat sa faca analize : FSH, LH si Testosteron, care au iesit bine primele 2, iar testosteronul avea valoarea 2 (limite : 2,4 - 12). De aceea i-a dat sa ia Undestor (testosteron), 1/zi. Dar sotul meu nu s-a multumit cu spermograma aia si a repetat-o in Constanta. Diagnostic : astenospermie usoara, nr. de nu e specificat, dar mobilitatea e buna : 70% mobili dupa 1 ora .... Voi ati facut spermograma la Tg. Jiu ??
Elena, iti mai zic o data : La multi ani !!
Alexia, si mie mi-a dat endocrinologul sa fac analize - o sa le fac pe toate in ziua 22 - si datorita tie am un morcoooov ....
Eu am mai umblat anii trecuti pe la Parhon, cu hipotiroidie.
Acum o sa le fac la Medicover, in Constanta. Daca nu-mi ies bine o sa zic ca nu e bun laboratorul
Io zic ca perioada care urmeaza sa te bucuri de primavara si vara, de viata, de nunta si de honey-moon, si sa-ti iei licenta cu brio ! Sa nu te gandesti la bebe, si poate tocmai atunci va veni !!
Andicu, tu cum stai ? Ti-ai luat temperatura ? Tu esti constanteanca adevarata ... asa de scurta e perioada calda mereu pe aici ? Nu stii cand se face vara ? Sotul meu zice ca pe aici e cald doar 1 luna si jumatate ... iulie-august. Deja noptile de august sunt racoroase. Io invatata cu temperaturile tropicale din Craiova, iti dai seama ce zgribulita sunt. Chiar si azi-dimineata cand mi-am introdus termometrul ... mi s-a parut rece ! Brrr !!!
Florinini, mersic pt. incurajari, ai grija de tine si de dl. samburica ....
Pup toate fetele, si aveti grija sa nu raciti ca mine ....
Irina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Irinuca sanatate multa...si apropo de frigul in camera...eu cu mintea mea de gaina mi-am zis ca dat fiind frigul de atunci cind am ramas eu...gigeii lui au fost mai calitativi...stiut fiind faptul canu le prea place caldura....acum sper ca fie cald fie rece in camera sa se prinda bebe, iar nu raceala...!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
5 +

Mergi la inceput

Irina 71, ia lasa tu morcovu ala ca nu-i masura ta, cred ca l-ai luat din greseala pe al meu care-l tineam pentru licenta . Eu mi-s pe dos fata de toata lumea si de-aia am probleme, numai mie imi functioneaza tiroida super bine cu comanda de la hipofiza 0. Si poate tocmai d-aia o sa raman, ca sa-i fac in ciuda doctoritei Din cate stiu eu, hipotiroidia , daca o tratezi nu-ti face probleme la bebic, asa ca stai linistita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motzunica spune:

Mishulina, visul tau.... poate faci gemeni . fata.
Alexia27, casa de piatra si un ca dar de nunta.
Irina71, spermograma am facuto aici la un dr. in care am incredere, cu toate ca a iesit groaznic e reala din pacate. . O sa vedem ce facem dupa spermocultura.
Imi pare rau ca ai racit, dar stai linistita ca pina la ovulatie trece.
fetele.

Mergi la inceput