Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 32
Raspunsuri - Pagina 6
utocatalina spune:
Miro scumpa am incercat sa ma uit la graficele tale, dar eu am un jaf de rezolutie la calculator acasa si nu stiu daca la mucus ai introdus egg sau watery in perioada fertila...eu stiu ca la mine era punctat daca nu introduceam si mucusul cum trebuie. De ovulat sigur ai ovulat.![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
5 +
Mishulina spune:
Buna dimineata,fetelor si LA MULTI ANI Elenelor si Costicilor,daca avem!
Eu nu o stiu decat pe Costi(Elena),asa ca La multi ani
,sa fi iubita si fericita!
Motzule,cred ca ai facut bine ca l-ai intrerupt decat sa il iei degeaba! Acum asteapta sa vina rushii si o luam noi cumva de la capat,asta daca iesim din butoi...![]()
Florinini ai grija de samburica,abia astept sa-l vezi la echo si sa ne spui si noua...
Ina
ingeras26a spune:
Buna dimineata!
Nu m-am putut abtine sa nu intru, pentru a vedea ce mai faceti si ca sa urez un sincer "La Multi Ani" tuturor ce poarta numele Elena!
Va
dulce! un ingeras care va iub si va multumeste pt tot!
Costi spune:
Multumesc fetelor pt. urari. Va pupic pe toate.
Eu unt Elena, ma loghez cu "costy" pt ca si sotul este Costel, deci suntem amindoi sarbatoriti.
Eu sunt la fel de in ceata" ca si ieri, alaltaieri (asa sunt de 8 zile). In fiecare zi am cite o pata mica, testul este tot negativ,n-am intrerup utrogestanul, ascult de doc. T si daca luni, marti dupa ecografie el spune stop, stop va fi.
Sinii sunt tot tensionati si durerosi, dar ma gindesc ca motivul este ca nu au venit rushii. Acum si cu o luna si fara o luna nu mai conteaza, sunt optimista, dupa 15 ani de casatorie si 4 ani de tratamente si investigatii intense ce mai conteaza o luna,doua.
Oricum, la toamna voi fi mamica...cum- infiem si daca vine si bebeul meu - Doamne ajuta !Un singur lucru ma va impiedica la toamna sa depun dosarul - sa ramin intre timp insarcinata - nu pot creste doi copii mici deodata- dar daca Doamne Doamne i-mi va da 2 deodata nu ma voi intrista, bucuria va fi de doua ori mai mare.
Fetelor fiti optimiste, nu va lasati doborite, putem fi mamici, numai de noi depinde pina la urma. Doamne cit de nerabdatoare sunt sa aud " ma-ma", nu mai pot astepta, risc sa mi se spuna "buni" daca mai amin.
O mica paranteza: nora nasei mele, in ultima luna de tratament ( a facut 1 an) a ramas grea- dar ce grea - tripleti- si doctorita nu s-a pronuntat inca definitiv - la doi a vazut bataile inimii, la al trei-lea inca nu - posibil oprit in evolutie dar...mai exista si un "dar". Plinge de se omoara, mai are un baietel acasa ( tot cu tratament), nu stie ce hotarire sa ia, eu ma abtin sa o sfatuiesc, va imaginati ce sfat i-as da - dupa 4 ani n-as renunta nici la trei.
Elena
Mirona spune:
Buna dimineta fetelor,
sa aveti un week-end minunat, va doresc. La multi ani! tuturor celor ce-si serbeaza azi ziua de nume.
Cata iti multumesc. Eu am o problema la interpretarea mucusului. Dupa cum stii sunt cu tratament naturist, asa ca temperaturile mele sunt un picut date peste cap, apoi si lubrefierea e o problema, tot din cauza tratamentului ... asa ca "am mintzit" un pic pe fertility in ziua ovulatiei. Nu-mi desena linia rosie deloc. Am introdus un mucus EGG si hop si linia mea. In rest ... doar ca s-a transformat in linie intrerupta dupa 2 zile. Poate fiindca e grafic medicamentos ... nu stie nici fertility cum sa interpreteze mai bine ....
Oricum, multumesc. 
Miro
Alexia27 spune:
Fetele va multumesc mult de galerie si sustinere. M-am gandit si eu ca totusi medicina este relativa si statistica asa ca nu se stie niciodata. Oricum, hotararea mea ramane: luna asta monitorizare si atat. Oricum la sf lui iulie am nunta si in august suntem plecati. Daca pana atunci nu vine BB, trecem la pasul 2: inseminare.
In alta ordine de idei: ieri, prima zi de CM am avut niste dureri cumplite, am plans 2 ore de durere care cuprindea toata burta plus ovarul. Si azi la fel. Nu stiu ce este ca genul asta de durere n-am mai avut.
, La Multi Ani si
tuturor Elenelor de pe forum!
adelamaria spune:
Buna! Vesti proaste de la mine: test aseara la 10 - negativ; azi, alt test - tot negativ!!!
"Musafiri" inca n-am...nici semne...Nu stiu ce poate fi. Probabil o dereglare...Cu doua teste atat de clar negative...nu mai astept nimic bun...
Va pupic si ma duc sa-mi oblojesc ranile...ma duc la cumparaturi pentru finuta mea...macar atat...
De luni o iau de la capat...
iepurila spune:
Fetele dragutele (gravidute si viitoare gravidute) sa aveti un week-end linistit si LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor (tie Elena si sotului tau Costel).
Alexia, CASA DE PIATRA si va veni si bebe sigur.
Va pupicesc pe toate
Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
Mirona spune:
Buna din nou,
am sa va rog sa ma scuzati, voi fi un pic OFF TOPIC, dar tre sa spun cuiva asta:
m-am trezit de dimineata cu chef de curatenie generala, cum al meu inca dormea ... mi-am facut tratamentul naturist si am intrat nitel pe forum. Aici am vazut ca de fapt azi e sarbatoare si deci pica faza cu curatenia. Se trezeste si al meu, intr-un final, ne bem cafeluta (eu deja pe a doua) si imi pica fisa: eu am visat ceva azi noapte.
Al meu ma privea ... iar eu uitandu-ma in ochii lui ...mi se parea ca e un deja vu ... mi-am amintit deodata ce visasem - era copilul nostru, da! mi-am visat copilul, OARE CE E ASTA?
Am visat un copil la vre-o 2-3 anisori, micut(al meu e inalt, dar slab), slabut (al meu e slabut, doar 68 kg), blondut(al meu e roscovan, dar frate-su e blondut).
Tot era 'al meu', si ochii ... de aceea mi-am adus aminte de vis in timp ce-l priveam in ochi. Mai sa fie.
Am visat un fel de epison din viata noastra, o zi oarecare, prea multe nu mai stiu, doar ca ne plimbam cu el intre noi si al meu era prea grijuliu si ma cam enerva asta.
Fetelor ... eu de obicei imi uit visele, chiar si azi mi l-as fi uitat, dar ... habar n-am. Asta e, am vrut sa v-o impartasesc si voua.
I-am povestit si lui ce am visat si ne-au cam dat lacrimile la amandoi. Stiu ca el isi doreste un baietel. Eu ... orice... sanatos sa fie.
Si acum sa nu fiu chiar asa OFF :
z.4 CM temp. 36.3, fertility imi arata ca voi ovula in 7 iunie, am o programare in 2 iunie la eco, deci s-ar putea sa vad ceva foliculi pe acolo, sau e prea devreme?
Oricum mai cer o programare in 6 iunie, la orice dr. nu ma intereseaza reputatia ... eco sa aiba - deci monitorizare scrie pe mine luna asta.
Miro