Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 32

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Adelamaria,poate e de bine !
De la ovulatie e prea tarziu sa mai fie, poate o raceala ?dar nimic nu-i sigur! dac-ai mai fost racita sau dac-ai avut anexita vreodata pe partea aia, ar putea fi si asta. Eu zic sa astepti pana maine dimineata ! Hai ca mai sunt cateva ore, si poate intepaturile alea sunt "cu ochisori" !

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

ileana, din cate stiu, chiar inainte de ovulatie scade un pic. O sa vezi exact la temperatura de maine dimineata. Dupa cate spui s-ar putea junghiurile sa fie de la ovulatie; daca maine temperatura va fi cu 0.2-0.4 grade mai mare ca azi dimineata inseamna ca e clar, ovulatia a avut loc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

ileana conteaza foarte mult sa-ti iei temp. la aceeasi ora in fiecare zi. daca tu ti-o iei regulat la ora 7 ... la 6 va fi mai mica iar la ora 8, normal va fi mai mare decat cea luata la 7. Poti chiar sa faci o incercare. Eu iti spun acum din experienta personala. Important e sa ramai in pat si sa nu faci prea multe miscari. Incerca sa ti le notezi pe fertility.

Temperatura dupa ce te-ai ridicat din pat nu mai are rost s-o iei, nu mai e relevanta. La fel si seara. Nu e relevanta.

Temperatura scade putin inainte de ovulatie si apoi urca treptat.

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardit spune:

cafelotooo catalina mama acum am vazut, felicitari si sa ai un bb frumos ca tine si sanatos! scuza-ma, da'eu sunt cam defazata in ultimul timp de treburi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Ardit mercic scumpa...te astept si pe tine si pe toate fetele la burtoase!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
5 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Fetele, sa va spun: o sun eu pe ginecoloaga sa o intreb de analizele din ziua a 3-a, de stimulare etc. Si aflu eu asa ca s-a intalnit azi la un simpozion cu endocrinoloaga mea si ca au discutat de mine. Auziti ce-i spune endo: Am lasat-o sa incerce pt bebe ca a insistat ea foarte mult si ca oricum nu ramane atata timp cat TSH este 0. Nu ramane cel putin cateva luni de acum incolo pana se mai elimina din amiodarona (v-am spus, medicamentul care mi-a belit hipofiza si initial si tiroida).
Asa ca se pare ca ma stresez degeaba. Ma duc luna asta la monitorizare ca am programare deja si dupa aceea iau 2 luni pauza: iulie si august. Intre timp incercam, dar fara sperante. Poate se mai duce naibii iodul ala si mi se regleaza TSH!
Va pup si va multumesc ca m-ati ascultat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Imi pare rau pentru tine Alexia pui mic.
Hai ca vor trece repede aceste luni de asteptare si apoi ... stii cum e vorba "TOAMNA se numara ... "-spunem noi.
Incearca sa vezi partea buna a lucrurilor ... dr. tale vorbesc intre ele, se sfatuiesc in privinta tratamentului, a diagnosticului ... etc. Sunt doua creiere ce lucreaza pentru a te face pe tine sa ramai

Mishu nu te-am mai pupacit de mult???? de aia ai cazut in butoiul cu melancolie? Ia de aici:

Cata am si eu o intrebare despre fertility.
Am incercat sa dau sharing la chart-ul meu de luna asta si mi la catalogat la ovulatorii. Daca am ovulat, de ce atunci linia mea rosie ramane intrerupta?
iti mai arunci un ochi pe noul meu chart, pls?

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motzunica spune:

Mishulina, pleaca de linga butoiul ala ca de nu, la felul cum ma simt acum, facem baie impreuna.Am intrerupt de ieri utrogestanul pentru ca lungeam CM degeaba. fata.
Cata, , sa-ti creasca mare simburelul.
Irina71, in spermograma de ieri leucocitele au iesit 7% (normal 1-2%), asta arata o infectie, luni mergem sa facem o spermocultura si abia dupa rezultat vedem ce facem. Sotul tau ce valori are? olteanca din Constanta.
Ingeras26a, stai cuminte puiule ca vine si rindul nostru sa trecem la gravidutze, Doamne-Doamne nu ne uita.
toate fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Alexia,imi pare tare rau...dar partea buna e ca din doua doctorite una (sau poate impreuna) te aduce cumva pe "linia de plutire"...Pacat ca aveai atatea sperante ce s-au dovedit a fi false dar vorba lui Miro,asteptam cu interes toamna....Cred ca m-am inspirat din optimismul tau....
Miro,receptionat toate ,au venit exact "la fix"!Pot chiar sa-ti trimit cateva si tie!

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Mai Ingerasa mica, stai cuminte si nu-ti pierde speranta ca o sa fie bine Ia o de la mine si un.
Alexia, de unde sti tu ca doctoritele alea sunt asa de sigure(si sa zic smart-e) de ceea ce se intampla cu your body. You are the only one who can drive your succes, so...nu te lasa dusa de niste analize, au si ele rostul lor, ca si vacanta de vara, calmeaza-te si relaxeaza-te, ca barza nu pleaca pana nu trece si pe la tine..
Irinate pupic si sper ca esti bine, sper ca o sa iasa treaba buna in curand
Misulica, copila fi tu asa draguta si da deoparte butoiul ala ca aici nu-si are locul. Sincera sa fiu si eu am fost cateva zile la scalda prin el, dar acum sunt un pic mai bine, nu ajuta la nimic, mai bine fa o baie fierbinte si ia un ceai sau un paharel de ceva si hai sa lasam toate relele sa se innece in butoi. As vrea si eu un paharel de ceva si o baita lunga si fierbine dar acum no way ca intai trebuie sa am grija de samburica, care nici nu stiu ce mai face ca nu ma prea deranjeaza deloc, adica nu-mi da nici un semnal ca ar fi acolo, e tare cumintel cateodata.
Adelamaria draguto sa sti ca intepaturi de genul ala si eu le-as pune pe seama racelii, dar avand in vedere ca nu ai nici un semn de la navalitori s-ar putea sa fie de la clipitul din okiti a lu ala mic si samburic. Eu am avut asa ceva chiar si acum cateva zile, deci watch out si iti tin pumnii stransi.
Cristinuca ce mai faci esti cuminte?
Maraki ai fost la eco, ce fac bb?

Va pup pe toate
Florinini

Mergi la inceput