Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 32

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Iepurica analizele astea bacteriologice le poti face oricind..numai ca daca le faci din secretie trebuie sa scapi de rusi!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
5 +

Mergi la inceput

Auziti si se pare ca m-a lamurit Ale...maine se implinesc 5 sap. de la ultimul ciclu iar duminica intru in sap. a6-a....asta ca sa nu va mirati ca simburica face in 2 zile o saptamina!

Cafeluta
5 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

Alexia, pai pune ceva sub tine, o plapuma, patura, ceva ... deci asa ... amor cu nabadai ??
Costi (Elena, de fapt) iti urez de pe acum "La Multi Ani !" pentru maine, si fie ca visul tau (si al nostru) sa se implineasca cat mai repede !!
Motzunica .... inca o olteanca ?? Bravo ! Io chiar daca m-am mutat in Constanta, tot olteanca ma consider. Sotul meu ia Undestor (Testosteron) pt. imbunatatirea nr. de
Adelamaria ..... teeeeeest !!! Uite galerie
Anicu, tu la cine te monitorizezi ? Eu am gasit monitorizare numai pe la marginea orasului, si as vrea mai la centru, mi-e frica sa nu ma ratacesc ....
Si eu tot de maine incep cu temperaturile, luna asta ne aliniem amandoua la linia de start. Problema e ca tu ai ciclu scurt, iar eu ... f.f. luuuung ....
Pup toate fetele,
Irina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Irina, stiu Si pe mine ma mananca palmele sa fac un test. Din pacate, eu bea foarte multa apa in timpul zilei, asa ca urina ar fi foarte diluata...Am inteles ca nu e recomandat...Asa ca...eu cred ca ramane pentru maine dimineata. Daca rezist pana atunci!
Oricum, mersi frumos de galerie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Cata, sarumanuta. Din cate stiu eu si chlamidia se recomanda a se face tot din secretie, chiar daca se poate depista si din sange. Nu-i asa?

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna dimineata si de la lenesa de mine!

Alexia,imi place cum gandesti (ma refer la leucolastul de pe spate )
Adelamaria, abia te astept cu testul,sper sa aiba 2 liniute

Irinuca, eu n-am inceput monitorizarea inca,marti, pe 24 am programare si vreau s-o rog; sper sa fie de acord ( nu vad de ce n-ar fi);aa, si eu ma duc la Lutescu, la ea. Parerile sunt impartite, dar cele mai multe sunt de bine, si e o dulce!.

Ca veni vorba de analize, eu n-am facut microplasma, urheaplasma si listeria. O s-o intreb si eu pe dr, daca nu trebuie sa le fac si pe-astea. Credeti ca daca la Papanicolau mi-a iesit totul ok , se subinteleg si astea ca sunt ok? ca eu stiam numai de candida,si cele din bransa ca se vad si la Papa.

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Da Iepurila, asa e cu chlamydia, ca eu am mai spus la aspirante ca asta fuse cauza extrauterinei mele (cica o aveam de vreo 5 ani!), si dupa operatie am facut tratament puternic cu antibiotice, iar cand am repetat analiza de sange mi-a iesit tot pozitiv; si eram super ofticata ca nu trece, pana cand mi-a iesit si rezultatul de secretie (ca l-am facut de-abia la vreo 3 sapt. din cauza rushilor care nu plecau)care a fost negativ. Si dr mi-a explicat ca daca am avut chlamydia ramane amprenta in sange, si-mi va iesi mereu pozitiv (asta nu stiu pana cand), importanta e secretia, acolo vezi daca mai ai sau nu. Si e tare afurisita ca nu se manifesta in nici-un fel, si daca nu ceri special test de chlamydia, la analize normale nu-ti iese!

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Cata, am sunat la medsana sa intreb de preturi si, dupa ce mi-am revenit din soc ... :-) vreau sa te intreb ceva. La analiza de Toxoplasmoza mi-au zis de doua tipuri. Tu pe care l-ai facut? Sau le-ai facut pe amandoua (parca IGC si IGG - habar nu am ce inseamna)?
Sa te lamuresc, pe mine nu m-a trimis nici un doctor deci m-am gandit sa le fac eu

Catalina

Mergi la inceput

Andicu Papanicolau nu are nici o legatura ca microplasma, ureaplasma si listeria....dau sterlitate numai ureaplasma, mycoplasa si clamydia...listeria nu da sterilitate, dar e periculoasa in sarcina...trebuie facute primele 3, ca altfel degeaba restul analizelor..astea sunt capitale! Catalina fa-le ma Medicover ca-i mai ieftin..se face si IGG si IGM

Cafeluta
5 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Hai te pup, mersi mult de sfat.

Catalina

Mergi la inceput