Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 32
Raspunsuri
utocatalina spune:
Neata fetelor
...ce faceti? Sper ca bine si ca sunteti luptatoare
cum va stiu...azi am terminat cu luatul temp...ca am facut 5 sapt...ultima temp. 37.2
...Musete ti-am raspuns pe pm...Vio pai eu am facut analize hormonale, de tiroida, HSG, spermograma sotului, TPC si vreo 5 luni de monitorizari, si clamydia, ureaplasma si mycroplasma, listeria, toxo, rubeola si citomegalovirus...Succes!
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
5 +
Catalina spune:
Cata io ma duc maine la medsana, asa, just in case, sa imi repet testul de chlamidya si sa il fac pe cel de toxop. Ureaplasma, mycroplasma si listeria cum se iau, e cazul sa fac si astea? Ce e ala citomegalovirus? Scuze daca par super proasta ...
Ma gandesc ca daca ma pune pe asa un tratament puternic ci ma ajuta Dumnezeu sa raman ... sa elimin astea din start, nu?
Catalina
utocatalina spune:
Cata scumpa ureaplasma si mtcoplasma le-am facut din secretie...trebuie sa le faci ca ele dau sterilitate...dar se pot trata daca ies pozitive...citomegalovirusul este periculos in sarcina..el nu da sterilitate, dar e periculos cum ti-am zis, in sarcina...pe asta l-am facut din singe! Te pup!
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
5 +
Alexia27 spune:
Neata fetele
Dupa cum se observa, previziunea meteorologica de ieri s-a confirmat, temperatura de azi este cea corespunzatoare primei zile de CM: 36,4 si sunt in plina
cu invazia rosie. Buun, un sut in c..r, un pas inainte. Mai numara cineva cu mine luna asta?
Azi imi iau un termometru nou, din ala smecher cu 2 cifre dupa virgula, ca sa-mi poarte noroc.
Acum fetele, al meu pleaca pe 27, si vine pe 3 noaptea. Teoretic ar trebui sa ovulez pe 4. Va dati seama ce o sa fie dupa 16 zile de abstinenta?![]()
si va dau la toate o supradoza din optimismul meu
MirelaV spune:
buna dimineata si sa aveti o zi minunata. sunt in ziua 25 si pana la 36 mai am..dar nu stiu de ce, fata de alte luni nu sunt deloc stresata..ma pregatesc sufleteste de laparo.
Cata, cum te simti? cand mergi la T?
pup la toate
MirelaV
pupicei pe burticei
Mishulina spune:
Buna dimineata fetelor...
Alexia draga,esti incredibila! De unde iei Pui atata optimism? Daca se gaseste de vanzare vreau si eu...Ca fac niste depresii cand vad o singura liniuta sau cand vin rushii...
Ma bucur ca esti increzatoare si ca al tau sotz vine exact la timp
!
Hai ca poate luna viitoare e cu noroc pentru mai multe dintre noi(de,ce sa faci..."vrabia (de mine)malai viseaza")![]()
Ina
adelamaria spune:
'Neata!
La mine nu s-a schimbat nimic. Test n-am facut. Cred ca il cumpar diseara si-l fac maine dimineata...Semne vizibile de rusi nu am, nici macar cele cateva pete maronii cu care deja ma obisnuisem. E ciudat; cred ca ori imi intarzie cateva zile, ori e de bine
...Oi vedea eu...
Ah, incep sa mi se zareasca vinisoarele pe sani, dar nu iau asta ca pe un semn...Am vazut ca si Alexia parca prezentase simptomul asta...
O zi usoara va doresc. Pupici!
Alexia27 spune:
Mishu, tu esti o scumpica si imi esti taaare draga, hai ca impart optimismul meu jumate - jumate cu tine.
Cine mai vrea, sa ceara, ca la mine se reface singurel ![]()
Fetele, ce-mi zice al meu de dimineata: facem noi planul de bataie pentru cand se intoarce, si zice mister: nu, baby, primul lucru cand ma intorc e sa te bandajez la spate sa nu mai faci rana!
Luna asta am umblat o saptamana cu leucoplast pe spate, va dati seama ce nebuni am fost (avem o saltea super tare, buna pt coloana, nociva pentru
!)
Acum faza ar fi sa nu ovulez luna asta, asta asa, de prea multe planuri !
Mishulina spune:
Alexia,m-ai dat gata cu salteaua!
Esti "mortala",ce mai...Meriti un bebe la fel,cred ca va rade toata ziua....Iar cu optimismul,la tine e clar ca vine din interior,cred ca ai vreo "glanda" ceva care il produce...Multumesc ca il imparti cu mine ca io-s po marginea "butoiului cu melancolie" de aseara si mi-e ca acusica fac "baldabac"in el!
Ina
iepurila spune:
Neata fetili,
Mishulina
, ai dreptate, trece mult prea greu timpul asta de asteptare. Ca in rest... zboara.
Alexia sunt sigura ca achizitionarea noului termometru va fi de bun augur. Cred ca am sa scot si eu niste bani din buzunar. Ca la Iasi si asa ploua, numai bine de cumparaturi ca sa ne treaca depresia.
Vio,
bine ai venit pe la noi si iti urez sa stai cat mai putin. Nu ne-ai spus din ce motive ai facut doua inseminari. Care sunt problemutele tale?
Cata, am si eu o intrebare stupida: exista indicatii referitoare la o anumita perioada a CM in care se fac analizele descrise de tine (nu ma refer la alea hormonale)? Iti doresc multa sanatate si te asteptam cu vesti despre punctuletul de 5 saptamani.
Fetelor va pup pe toate
Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.