FIV 35
Raspunsuri - Pagina 2
Kariris spune:
Fetelor, va doresc un Week-end minuat si sa ne auzim cu bine luni!
Moni, tocmai am observat uitandu-ma pe cartea de vizita a dr. ca poarta inca un prenume, chiar cel pe care il alesesem eu in caz ca voi avea fata!
Monica-Elena spune:
Da Lachi si mie imi plac cele doua nume ei. Doar e a doua mamica a copilului meu.
Monica si bocanila de 32 sapt din burtica
Esentele tari se tin in sticlute mici.
ceciserban spune:
La fel va urez si eu un weekend super si sa ne auzim luni numai cu vesti bune.
cecilia
nounou spune:
Steliana si Delia, multa bafta! Va doresc din toata inima sa reusiti, sa ne mai creasca si noua moralul si sa-mi refac traista de sperante!
Delia, progesteronul este, intr-adevar, foarte dureros (nu injectia, cat efectul dupa cateva ore). Este foarte important ca injectia sa fie cat se poate de profunda (nici discutie sa ti-o faci singura!) si sa masezi imediat indelung. Eu, dupa cateva zile mi-am luat Lasonil (nu stiu care e echivalentul acolo), fiindca se facusera niste galme foarte tari si nu mai avea loc unde sa-mi infiga acul. Fa-ti masaj cat poti de mult cu Lasonil, sa previi si sa ameliorezi galmele astea!
Sa auzim de bebici!
Cu tot dragul,
Florina
iliuta spune:
La multi ani Elenelor si Constantinelor!!!!!!!!!
Florina ce faci? Ce vesti ne dai?
Pupici si multa bafta.
podariumihaela
Kariris spune:
LA MULTI ANI MONICA-ELENA CU OCAZIA SARBATORIRII ONOMASTICEI!!!
SA FII SANATOASA, IUBITA SI FERICITA SI SA VA BUCURATI DE BOCANILA!!!
Monica-Elena spune:
Multumesc Lachi. UN pupic special de la bocanila.
Monica si bocanila de 33 sapt din burtica
Monica-Elena spune:
Nounou ai facut testul de sange?
tanti spune:
Am si eu o intrebare pentru fetele care merg la dr.Denisa din Medsana , stiti cumva daca face si operatii laparoscopice in spitalul Municipal?
Multumesc anticipat
Monica-Elena spune:
Normal ca face Tanti tot felul de operatii si e un medic f bun cu o mana f usoara. Incercat pe pielea mea.