FIV 35

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Buna fetele,
Sa aveti o saptamana frumoasa!
Moni, dupa ce ne-au oprit apa la birou mi-a picat si centrala telefonica....asa ca vorbim mai tarziu sau maine. Te pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Buna fetelor,
Ce mai faceti?

Cecilia am zis ca am sa-ti spun cand ma hotarasc unde fac FIV. Am fost in sfarsit la Cluj si am vorbit cu dr.. Cred ca totusi voi face FIV-ul la Cluj. Mi-ar fi placut sa-l pot face la Medsana, dar asta e. Sunt cam trista, cateodata ma tot gandesc daca mai are rost sa fac ceva. Vreau sa fac FIV la toamna. Dr. mi-a spus ca anlizele sa le fac doar mai incolo. Am sa incep cu analizele prin iulie. O parte le fac la Cluj.

Va pup pe toate fetele,
Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOI74 spune:

Monica Elena, de ziua numelui, iti urez toate cele bune; sa fii sanatoasa, si tu si puiutul tau; sa ai o nastere usoara, si sa nu incetezi sa ne scrii; tu ne dai mereu multe sperante;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

La multi ani Monica-Elena, sa fii sanatoasa, sa te bucuri de ingerasul tau

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Monica Elena iti doresc "La multi ani!" cu ocazia zilei de nume. Scuze de intarziere.
Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Multumesc fete frumoase. Va doresc la toate ca visul sa se implineasca odata si odata. Tia nastere usoara si tie si un bebe sanatos si la termen.
Voi fi aici mereu Vio si voi impartasi din experienta mea.

Monica si bocanila de 33 sapt din burtica
Esentele tari se tin in sticlute mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Hai salut, fetitele!
Ce faceti voi dragutelor? Vad ca nu prea scrieti... Ocupate?
Tia, ce mai faci? Cum te mai simti? A crescut burtica, nu? In iulie esti si tu cu bebelushul in brate! Sa ai o nastere usoara si un baietel sanatos, mumos (ca tine) si mancacios!

Moni si Bocanila, abia astept sa ne vedem...pana atunci, pupici!

Cecilia ai primit rezultatul la analize? cum au iesit?

Crinuta mult noroc la fiv-ul din toamna si incearca sa gandesti mai pozitiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceciserban spune:

Ceau fetele,ce faceti,sper ca sunteti toate ok.
Crinuta iti urez multa bafta,lasa ca Dumnezeu e cu noi oriunde ne aflam asa ca sigur o sa ai noroc si o sa aveti un super bebe dragut.
Lachi sunt stresata ca dureaza 10 zile si primesc rezultatul la progesteron abia pe 1.Cand mi-a zis aia am innebunit.Sper sa fie gata la 8 dimineata ca i-am zis ca la 17.00 trebuie sa fiu la Buc.Cred ca o si iau razna daca nu-s gata.Am avut ghinion ca asa a picat ziua 21.
In fine nu ma baga in seama ca am atata de lucru si afara e asa fain ca nu am chef decat de plimbari si nicidecum de lucru.
Monica imi cer scuze ca ma omis sa-ti urez toate cele bune de ziua numelui,dar cu analizele si ziua sotului am uitat.De abia astept sa ne vedem.
Lachi scuze nici nu te-am intrebat cum esti ?Se apropie tot mai repede momentul......
Nounou da-ne o veste buna te rugam....Orice ar fi sa stii ca te iubim mult si suntem alaturi de tine.Te rugam nu-ti pierde speranta.
Multi pupici pt.toate

cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauion spune:

Buna dragelor, am intrat doar sa va salut si sa urez bafta celor care intra in pregatiri de FIV!
Monica te rog primeste un 'La Multi Ani!' intarziat si de la mine, multa sanatate si un bb voinic si norocos!
Nounou, imi pare foarte rau, cuvintele sunt fara sens in aceste momente...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Multumesc frumos Laura si un pupic special de la bocanila cel voinic ptr tine.

Monica si bocanila de 33 sapt din burtica
Esentele tari se tin in sticlute mici.

Mergi la inceput