FIV 35

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Buna fetelor,
Felicitari pentru Denisa!
Monica Elena iti tin pumnii sa mearga totul asa cum vrei tu. Mai ai putin de tot.
Cecilia si Lachi unde sunteti?
Va pup pe toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Monica Elena, mai ai putin si-ti vezi ingerasul.Multa bafta si nastere usoara.
Pupici pt tine si pt Bocanila.Ce nume o sa-i puneti?
BAFTAAA!!!!

podariumihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Nastere usoara si bebe sanatos iti doresc si eu de pe acum Monica draga,caci....esti pe ultima suta de metri,sa zicem asa.Sora-mea a nascut la 35 de saptamani anul trecut,deci practic,se poate intampla oricand de acum.Fa-ti bagajelu! ca sa-l ai facut.Am emotii pentru tine.Ce repede trece timpul,nu-i asa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Da Delia trece tare repede timpul. Nici nu imi vine sa cred. Bagajul este deja facut..
Iliuta pe bebe bocanila o sa il cheme Mihnea-Gabriel(Gabriel ca pe tasu ptr ca am facut testul de sange chiar de Sf.Mihail si Gavril deci a fost cadoul lui tati de ziua lui de nume).

Monica si Bocanila de 36 sapt din burtica
AMR 27 zile

Esentele tari se tin in sticlute mici.

Mergi la inceput

Fetili,am inceput cu 3 injectii pe zi si mi le fac singura...Si m-am plans la posibilul viitor tatic ca nu ma simt iubita,si raspunsul lui a fost "da ce draga,tie iti trebuie dragoste de aia ca la 16 ani?".Da de ce nu?

Mergi la inceput

Buna fetelor,
Delia tu cu ce medicamente faci tratament? Si eu as vrea sa-mi pot face singura injectiile.
Crinuta

Mergi la inceput

Dimineata,gonal-f,dupamasa Repronex si seara lupron.Astea-s denumirile de aici,mai multe nu stiu sa-ti spun.Am nosoc ca la toate folosesc ac mic si subtire de insulina,ca altfel

Mergi la inceput

Delia multumesc de raspuns.
Gonal f este si aici, restul nu stiu. Cred ca gonal f voi avea si eu, dar inca nu stiu sigur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Pt Liliana M
La Giulesti anul trecut era 1300 usdprocedura standard, 300USD ET, 500USD ICSI daca e nevoie, congelarea150USD pe an si bineinteles medicatia pe care depinde de unde o iei (400-1000USD).Anul acesta nu mai stiu.
Cristinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns badjoke spune:

Hop si eu in discutii. Ca sa va ridic moralul...eu am facut FIV la Clinica Med New Life si s-a lipit de prima data. Acum am o fetita de 8 luni si jumatate.
Dumnezeu sa va ajute si oricare ar fi rezultatul sa nu va pierdeti speranta. Si eu am facut o insamantare artificiala la Spitalul Panait Sarbu,insamantare care nu a dat rezultate,am avut si o extrauterina, dar am trecut peste toate cu bine si ma bucur ca nu m-am lasat coplesita de insuccese.
Va doresc multa bafta pentru ca stiu prin ce treceti!!

quote:
Originally posted by laurabyby

monica fac la med new life e dr izdraelian ronel a fost la sabic.delia eu fac dipherelin acum 1 pe zi iar de joi incep menogonul.sa dea domnul sa trecem si noi la mamici multa bafta si tie si sa ne auzim cu rezultate bune.pupici lui bebe moni

"Cine se amesteca in Legenda Personala a altuia, niciodata nu si-o va descoperi pe a lui." ~ Paulo Coelho

Mergi la inceput