FIV 35
Raspunsuri - Pagina 10
ceciserban spune:
Ceau fetelor am aterizat si eu acasa si acum ma simt ok.M-am mai linistit acum ca stiu ca in sept. incep tratamentul.DR. m-a pus pe bromcriptina sa mai scada prolactina pana in septembrie,ca sa fim ok pt. FIV.
Lachi imi pare tare rau ca nu ne-am putut vedea,dar ne intalnim noi data viitoare sigur.Moni e pur si simplu cea mai draguta mamica pe care am vazut-o.
Moniiti miltumesc din suflet pt. tot.Sa stii ca acum mi-am impus sa fiu cea mai mare optimista.Incet incet pare posibil.Acum stiu ca o sa fie totul bine pana la sfarsit.Am alertat deja familia si mama o sa vina si ea la Buc. cu mine pt. cele doua saptamani.Moni vroiam sa te intreb daca toate fetele din intreg lotul fac transferul de puiuti pana se termina oct. sau intra si in noiembrie?
Moni sa stii ca acum am inteles si mai mult ca suntem niste norocoase sa avem langa noi asa soti,mi-am dat seama ca si sotul tau e o persoana speciala.Cred ca asta e si cheia reusitei.
Ce mai faci Crinuta?
Stie cineva ce reactii adverse are bromcriptina asta sau unde sa intru ca eu cred ca s-a mai vorbit sigur despre asta.
Va pupic dulce pe toate si mai vorbim.
cecilia
Monica-Elena spune:
Nu Cecilia toate din lotul de oct fac in oct nu trec in noiembrie. Punctia si Et-ul ptr tot lotul va dura 3,4 sau max 5 zile. In functie de cum reactioneaz afiecare fata si cum face fiecare pregnylul.
Imi pare bine ca esti optimista si asa trebuie sa ramai pana atunci(i-a exemplu de la sotul tau). Oricum tinem legatura pana atunci. Vin cu tine la FIV daca vrei si simti nevoia impreuna cu bocanila ca dora il duc in vizita la mama lui nr 2.si care atunci va fi flacau mare.
Monica si Bocanila de 34 sapt din burtica
AMR 33 zile
Esentele tari se tin in sticlute mici.
ceciserban spune:
Merci mult Moni,ti-am zis ca oricum venim sa-l vedem pe Bocanila,fara probleme.Vreau si eu pana atunci sa-mi impun sa fiu super curajoasa,sa nu fie nevoie sa vina un batalion de persoane cu mine.
Pupici si mai vorbim pe luni,ca cred ca maine la Arad dupa Menogon.
cecilia
Monica-Elena spune:
Drum bune Cecilia si sa fie cu noroc injectiile.
Monica si Bocanila de 34 sapt din burtica
AMR 33 zile
crinuta71 spune:
Buna fetelor,
Cecilia, chiar asteptam vesti de la tine. Ma bucur mult ca incepi in septembrie tratamentul, asa cum ti-ai dorit. Drum bun maine spre Arad.
De abia astept si eu sa incep sa-mi fac analizele. Mie mi-a zis dr. sa-mi fac analizele mai incolo, dar in iulie le fac, nu mai am rabdare. Nu stiu de ce nu ma lasa sa le fac mai repede. Tie ti-a dat acum si reteta cu ce medicamente si cate fiole iti trebuie? Cred ca mie are sa-mi dea reteta numai dupa ce fac analizele (cele hormonale), inca nu mi-a dat nimic. Si eu vreau sa fac FIV in septembrie si i-am spus si la dr..
Monica Elena ce putin mai ai pana il vezi pe ! Cred ca esti cea mai fericita din lume.
Va pup pe toate,
Crinuta
Tia spune:
Monica-Elena, lachione
bb creste iar eu ma umflu.. evident, nu? cred ca o sa ne intalnim undeva la mijlocul lunii iulie, nu am stabilit data cu doftorul.. deocamdata!
lachi, sa ai incredere .. asteptam vestea cea mare!
bafta fetelor, sa auzim de
32+
Monica-Elena spune:
E cam liniste la acest subiect. Ce fac fetele?
Monica si Bocanila de 35 sapt din burtica
AMR 31 zile
Delia21 spune:
Mie mi-au venit uratii astazi,deci de miercuri incep distractia cu 3 injectii pe zi,iar prin 20-23 va fi recoltarea de ovocite,iar 3-5 zile mai tarziu EmbrioTransferul,adica,cam de acu in 3 saptamani asa imi zise doctorul azi.Deja am emotii! Astea-s noutatile mele.
crinuta71 spune:
Buna fetelor,
Unde sunteti toate?
Eu nu am mai scris nimic pentru ca nu am noutati.
Delia bafta! Iti tin pumnii!
Va pup pe toate
Crinuta
ceciserban spune:
Ceau fetele,
scuze am fost cam ocupata in ultimele zile si cam obosita de la atatea drumuri.Bine ca am acum medicamentele si stau mai relaxata.
Crinuta eu zic sa faci analizele mai repede,pt. ca daca apar ceva probleme la analize,sa ai timp sa faci tratament pana la FIV ca altfel ce faci,va trebui sa amani.Nu stiu de ce dr. nu ti-a dat inca sa faci analize,sincer mi se pare aiurea rau.
Moni sper ca sunteti bine,ai ascultat cd-ul?Sper ca-ti place ca nu stiu ce muzica iti place.
Lachi pe unde umbli,acum pe ultima suta?Cum te simti,esti ok cu "pisisicul"?
Bafta Delia iti tinem pumnii.
Va pup dulce pe toate si ne mai auzim,
cecilia