Tocmai am aflat ca analizele de coagulare a sangelui mi-au iesit foarte prost, asa incat va trebui sa incep cat mai curand injectiile zilnice cu Clexane. 

Mamicilor sau burticilor care ati facut/faceti acest tratament va rog sa impartasiti din experienta voastra (cum va simtititi, la cat timp repetati analizele, cum a fost la nastere si in perioada de alaptare... ati avut voie sa alaptati?)
Nu tocmai optimista,
Ioana
si bblina 29+
Nu am avut nevoie de un astfel de tratament, dar o prietena a mea a avut nevoie. Ea a nascut cu cezariana, pt ca mai nascuse anterior cu cezariana si cele 2 sarcini au fost la distanta scurta unele de altele. Indiferent cum nasti, nu ti se poate face anestezie peridurala sau rahianestezie, asa ca daca vei naste cu cezariana va trebui sa faci anestezie generala. Ea nu a avut voie sa alapteze dupa ce a nascut, nu stiu insa daca din cauza tratamentului anticogulant sau din cauza afectiunii de care suferea.
Andra,
de printesa
(15.11.2004)
Unde ai facut analizele? Daca le-ai facut la Fundeni, trebuie sa le repeti la Coltea sau la Instit. de Hematologie. Si eu am iesit cu un sindrom de acolo (deficienta de proteina S) si am facut Clexane pana mi-am ciuruit burta. Noroc ca am ramas insarcinata si in loc de Clexane, am refacut analizele la Instit. de Hematologie si sunt super ok, nu trebuie sa ma intep. Mai e o fata aici (valen) care a iesit cu sindrom antifosfolipidic de acolo si a facut tratament pana in sapt 14 cand a indrumat-o ginecologul sa repete analizele la Coltea. Acum e f bine si are 20 de saptamani.Succes.