Bebelusi de septembrie-octombrie 2004 (46)
Raspunsuri - Pagina 9
herra spune:
quote:
Originally posted by georgiana.david
Despre Dami nu am noutati, in contunuare este foarte puturos, nu vrea nicicum sa stea in fundulet singur ci numa' sprijinit. Mai e cineva asa puturos ca noi?
Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)
http://community.webshots.com/user/giorgios72
nici Vlad nu sta in fund singur decat foarte putin; se apleaca spre dreapta sau spre stanga, pana ajunge pe burta sau pe spate...
Good friends are like stars........You don't always see them, but you know they are always there...
Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)
herra spune:
LA MULTI ANI!!!
Armin si Ilinca Teodora!
.............................
maine merg la servici!!!
Good friends are like stars........You don't always see them, but you know they are always there...
ionella3003 spune:
La multe lunisoare si din partea noastra pt. Ilinca Teodora!!!
Herra, te cred ca e greu, insa o sa vezi ca o sa fie bine! Suntem alaturi de mamicile curajoase care au inceput sa incep acum serviciul!!!
Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul
daniver31 spune:
Salutam si noi poporul de mamici si pitici...
Pe asa vreme cred ca toata lumea sta in casa ca si noi de altfel.
La multe lunisoare si din partea noastra pt. Ilinca Teodora
Loremma............subscriu la interpretarea lui Danyce
Roandre.....ce mai faci?
Ionella sanatate lui Alex
Herra iti tinem pumni.
Pufymic.......????????????
Am si eu o intrebare ,nu da-ti cu pietre:de ce trebuie sa merge-ti la munca acum(ca doar bb-ii nu au 2 ani)?Statul este obligat sa va plateasca 2 ani concediul de cresterea copilului iar institutia unde lucrati este obligata sa accepte asta.Exceptie fac cazurile in care afacerea este proprie...aici inteleg dar ...restul????
Acum va pupacim dulce si va dorim o duminica placuta.
Oana,Nae si Danny(17 10 2004)
ana_a spune:
Salut!
Alinah cum mai este Armin cu dermatita?La noi se pare ca a fost o alarma falsa, nu am mai avut probleme decat foarte rar obrajorii parca ii iau foc sunt foarte rosii dar ii trece pana a doua zi.
La multe lunisoare si din partea noastra pentru ilinca si Armin!Sa cresteti mari si frumosi si sanatosi!!!
Noi noutati nu prea mai avem, Stefan pe zi ce trece e mai activ, a inceput plimbareala prin camera dar se rostogoleste, si are o placere deosebita sa traga de firele de la calculator...voi atasa in curand si poze .
Duminica placuta la toata lumea!!!!
A venit soarele si la Bistrita si imediat iesim in parc la copii!
Maria Sa Stefan Speculant mic ( 19.08.2004)
flori din gradina mea
"Maxima debetur puero reverentia" (Iuvenal) - Copilului i se datoreaza cel mai mare respect
ellen spune:
Harnicute ati mai fost. De cand nu am mai intrat am avut foarte mult de citit. Spunem si noi La Multi Ani! tuturor sarbatoritilor de pana acum. Sa fie sanatosi, voiosi, voinici.
La Multi Ani! deasemeni si tuturor celor care si-au sarbatorit ieri onomastica.
Ieri a venit si la noi pediatra, iar la bilantul de la 8 luni, bebelina are 76 cm si 8,5 kg. De luna asta o sa incepem si noi cu ficatel de pui.
Am vazut ca ati trecut in listuta si dintisorii. O sa intru si eu sa trec si la Alexuta 1 dintisor. Cred ca in curand o sa iasa si cel de-al 2 lea.
As fi facut si eu subiectul data trecuta cu userul comun dar nu mai stiam parola.
Elena & Alexandra (25.09.2004)
ellen spune:
Herra, te inteleg perfect cu serviciul. Si eu sunt in aceeasi situatie si parca nici acum nu-mi vine sa cred ca ma duc la serviciu, cu toate ca lucrez de aproape 2 luni.
Pufymic, nu ne mai fierbe atat. Cum e?
Elena & Alexandra (25.09.2004)
alinah spune:
quote:
Originally posted by ana_a
Alinah cum mai este Armin cu dermatita?La noi se pare ca a fost o alarma falsa, nu am mai avut probleme decat foarte rar obrajorii parca ii iau foc sunt foarte rosii dar ii trece pana a doua zi.
La multe lunisoare si din partea noastra pentru ilinca si Armin!Sa cresteti mari si frumosi si sanatosi!!!
Ana, multmesc lui Dumnezeu ii merge bine, pe fatza e curat, aproape total. Nici nu-mi vine sa cred, dupa ranile deschise pe care le-a avut, a mai facut doar cateva zone pe picioruse, burtica....dar am aplicat intensiv crema "Atoderm". Fffff bine i-a mers cu crema asta.Nu se mai scarpina. Si i-a mers bine de cand nu l-am mai alaptat. In continuare doctorul ne recomanda sa nu-i dam citrice, sa nu folosim cosmetice de bebe conventionale. Pentru baita facem comanda la gel facut din ulei din boabe de soia. Numai cu ala il spalam. Si daca merge asa...spre 3 ani n-ar mai trebui sa aiba probleme. Multumesc de intrebare.
Herra, Ana, multumesc de urari....bebicul e nascut pe 23 august...nu azi, era o greseala in lista de bebei, pe care am vazut-o cand am scris nr. dintilor. :)
Pe mine ma distreaza, sincer fetelor, atatea urari pentru fiecare luna, nu ma cotnogiti acum...
Numai bine
Poze (23.08.2004)
herra spune:
quote:
Originally posted by alinah
Pe mine ma distreaza, sincer fetelor, atatea urari pentru fiecare luna, nu ma cotnogiti acum...
Numai bine
Poze (23.08.2004)
mie imi place ca in primul an ii sarbatorim in fiecare luna!
herra spune:
quote:
Originally posted by daniver31
Am si eu o intrebare ,nu da-ti cu pietre:de ce trebuie sa merge-ti la munca acum(ca doar bb-ii nu au 2 ani)?Statul este obligat sa va plateasca 2 ani concediul de cresterea copilului iar institutia unde lucrati este obligata sa accepte asta.Exceptie fac cazurile in care afacerea este proprie...aici inteleg dar ...restul????
Oana,Nae si Danny(17 10 2004)
la mine sunt mai multe motive; e frustrant sa primesc o indemnizatie mai mica decat 85% din salariul meu; peste doi ani nu stiu daca mi-ar conveni postura (foarte probabila daca as sta acasa) de a-mi cauta servici, fara sa mai fiu de muuuult la curent cu noutatile din domeniul meu; acasa nu-mi place sa lucrez; imi place sa la problemele de servici...acolo; si nu in ultimul rand, vrem sa facem un imprumut, pentru casa, masina pentru mine, ma rog, planuri mari de viitor...
Pufy - ai glumit sau ce? acusi incepeti sa vorbiti despre bb-ul nr. doi, nu va ganditi la noi astea mai "batrane"!