Bebelusi de septembrie-octombrie 2004 (46)
Raspunsuri - Pagina 10
julya spune:
pupici si din partea noastra...
cu greu reusesc sa va citesc, de scris nici nu mai vorbesc...Adrian e tot mai marait, de mancat nu manca aproape deloc,doar ceai, un pic de lapte si daca incerc ceva solid imi vomita tot tot... voi ati patit asa? nici nu stiu ce sa-i mai dau...sa-i exclud solidele pe moment? par sa-l chinuie dintisorii, are vreo legatura vomatul cu dintisorii? si e mereu somnoros, trist...off..stiam ca e mai grea perioada asta,dar speram sa trecem mai usor...
multa sanatate si o duminica frumoasa...
Iulia si puiutul Adrian {o2.1o.2oo4}http://community.webshots.com/user/adrienut
julya spune:
tineam sa va mai intreb ceva...Adrian transpira f tare in ultima vreme, numai in body daca doarme, se trezeste ud ud, si nu am mai mult de 2o-22 grade in camera..o fi normal? pupici
alinah spune:
quote:
Originally posted by julya
pupici si din partea noastra...
cu greu reusesc sa va citesc, de scris nici nu mai vorbesc...Adrian e tot mai marait, de mancat nu manca aproape deloc,doar ceai, un pic de lapte si daca incerc ceva solid imi vomita tot tot... voi ati patit asa? nici nu stiu ce sa-i mai dau...sa-i exclud solidele pe moment? par sa-l chinuie dintisorii, are vreo legatura vomatul cu dintisorii? si e mereu somnoros, trist...off..stiam ca e mai grea perioada asta,dar speram sa trecem mai usor...
Si Armin, inainte de a-i da dintisorii, a fost taaare kk-cios cateva zile si a vomat. Eu am crezut ca are ceva la burta, ma pregateam sa merg la doctor urmatoarea zi. Dar peste noapte, i-au dat dintisorii si a trecut.
Poze (23.08.2004)
pufymic spune:
Salut fetelor!
Numai ce am venit de la tara....rusii inca nu au sosit, in consecinta tocmai a plecat sotul sa-mi ia un test de sarcina....asteptam....!
La multi ani cu intarziere Elenelor si C-tinilor!!!!!Si tuturor bebelusilor aniversati zilele trecute precum si azi!
Alesio e un banditut si jumatate!Acum urla ca nu mai are chef de joaca....ma duc sa-l iubesc un pic!
Pupici!....si revin cu vesti
Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004) cu bazucu'
pufymic spune:
Negativ!! Nu ma bucur...nici nu ma supar...asa a fost sa fie...
Pupici!
Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004) cu bazucu'
julya spune:
quote:
Originally posted by alinah
Si Armin, inainte de a-i da dintisorii, a fost taaare kk-cios cateva zile si a vomat. Eu am crezut ca are ceva la burta, ma pregateam sa merg la doctor urmatoarea zi. Dar peste noapte, i-au dat dintisorii si a trecut.
Poze (23.08.2004)
si eu ma ingrijorez sa nu fie ceva la stomagel, niciodata nu a vomitat asa, sper sa fie totusi dintisorii de vina. multumesc alinah.
alinah spune:
quote:
Originally posted by julyaquote:
Originally posted by alinah
Poze (23.08.2004)
si eu ma ingrijorez sa nu fie ceva la stomagel, niciodata nu a vomitat asa, sper sa fie totusi dintisorii de vina. multumesc alinah.
Eu ce sa zic? Ca Armin nu vomitase chiar niciodata! El si de regurgitat, foarte rar si foarte putin. L-a tinut toata faza cam o saptamana...
Eu cred ca sunt dintisorii. Dar daca varsa totusi mult, du-l la doctor, e risc de deshidratare.
Poze (23.08.2004)
ana_a spune:
julya cu transpiratia, e mai bine sa intrebi medicul, unii copii asa transpira mai mult, dar cica poate fi si lipsa de calciu.Oricum, te vei linistii intreband medicul.Stefan nu a transpirat niciodata pana acum, cei drept la mine in casa e mai racoare, cam 18-19 gr dar nici afara nu l-am vazut transpirat.
Maria Sa Stefan Speculant mic ( 19.08.2004)
flori din gradina mea
"Maxima debetur puero reverentia" (Iuvenal) - Copilului i se datoreaza cel mai mare respect
roandre spune:
Salutare dragele mele!
In primul rand vreau sa spun LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor cu numele de Constantin si Elena si derivatelor din acestea...cu intarziere dar am fost plecati din Bucuresti!
A fost ziua socrului meu si am fost sa-l sarbatorim impreuna si cu parintii mei.
Alexia a fost si n-a fost cuminte. Prosticele ca de obicei stie sa faca multe, acum a invatat-o mama sa faca precum indienii ...ea zice aaaa iar mama ii da cu palma incet peste gurita...drept pt care fata mea e ragusita de nici nu mai poate vorbi acum!
Deh, semne de buna purtare!
In casa e smechera rau...a invatat pe intuneric sa plece dintr-o camera, sa treaca prin hol si sa ajunga in sufragerie la combina muzicala...unde apasa pe butoane si se aprind luminte verzi... hehehe, ce bine era acum cateva luni cand unde o puneam acolo statea!
Cu mancatul stam la fel de "bine"...dar sper sa trecem si peste perioada asta. Inca mai am o mica doza de rabdare...sa vedem cat ma mai tine! Aaaa, si fetei mele ii place tare mult usturoiul verde!
Pufymic, data viitoare poate e cu ochisori (Andreea_si_Doru se spune sa fie cu ochisori, adica sa fie bebe....e o vorba din popor) daca asta va doriti!
Julya, Alexia mea transpira foarte mult la tample si ceafa...am intrebat doctora si a zis ca nu e neaparat lipsa de calciu si ca asa e ea! Cu vomitatul ce sa zic...fata mea a vomitat foarte mult de cand s-a nascut...Am intrebat doctora daca poate sa fie si din cauza dintisorilor si a zis categoric nu e semn de aparitie a dintilor. Ce pot sa-ti zic e ca Alexia nu mananca mai nimic cand ii ies dintii iar daca incerc totusi sa-i dau aproape ca isi provoaca singura greata si vomita...din cauza ca ea nu vrea sa pape si eu o oblig.
Ellen, Alexia ta o sa aiba "cracii" lungi...hihihi. Stati bine, felicitari!
Loreema, super ce a ales bebelina la turta! Stie fata ce stie de pe acum! Buna interpretarea facuta de Danyce.
Aissa, pastrez poza sa i-o arat si Alexiei...poate se prinde si ea cum e faza cu deschisul guritei ca sa pape.
Ana, eu incerc sa-i dau suc de fructe bebelinei dar ea nu prea vrea sa bea mai mult de 20-30 ml...asa ca ii dau doar de portocala iar banana/marul/etc i le dau ca fructe sa le pape...deci nu doar sucul.
Problema cu trezitul cu noaptea in cap sa bea laptic o am si eu...desi ea de la 7 sapt nu se mai trezea noaptea sa manance. Dupa ce incepe sa pape mai bine o sa incerc s-o dezobisnuiesc...o sa-i dau doar apa, apoi o s-o las sa mai maraie cat sa duc ora de trezire cat mai tarziu. Sa vedem cum o sa fac!
Mina, deci ati inceput si voi operatiunea olita? I-am cumparat si eu mandrei mele si tare ii place. Sta pe ea dar nu stie ca trebuie sa faca si ceva acolo...hihihi. Cand se plictiseste se ridica si pleaca!
Ionella3003, uffff...bietul Alex. Doamne ajuta sa-i treaca mai repede si sa fie totul bine! Pupici multi pt voi!
Daniver, multa sanatate pt sotul si mama ta si cu siguranta totul va fi bine!
Va pup ca daca mai stau mult scriu un capitol intreg!
Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
Alexia, de 8 luni +
Evenimentele din viata mea
Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.
ana_a spune:
Alinah, ma bucur ca Armin este mai bine!Am o prietena a carui copilas este asa cum spui tu ca era Armin, inca il alapteaza si nu prea a tinut cont de nici un tratament.A fost cu el la Cluj si cei de acolo iau spus ca inainte de 3 ani nu au ce sa-i faca....
Oricum, am inteles ca daca nu pe la 3 ani pe la 6 ani sigur nu va mai avea probleme.
Si eu am fost plina ochi de bubitze cand eram copil, pan ape la 6 ani...si inca nu stiu exact la ce sunt alegica pentru ca si acum mai am episoade...uf uf
Maria Sa Stefan Speculant mic ( 19.08.2004)
flori din gradina mea
"Maxima debetur puero reverentia" (Iuvenal) - Copilului i se datoreaza cel mai mare respect