Bebelusi de septembrie-octombrie 2004 (46)
Raspunsuri - Pagina 11
elyanne spune:
Cat de harnicute ati fost...
In primul rand multumim pentru urarile de sf. Constantin si Elena.
Noi am tot umblat si nici nu prea a mers net-ul... asa ca am avut ceva de citit din urma... mai pe diagonala, recunosc Si am avut si mult de lucru... nu mai stiu cum sa ma impart... Dar de maine o sa ma mai eliberez...
Pitica e maraita de vreo 2 zile pt. ca urmeaza ca dintitsorii sa ii sparga gingia... sper sa se intample cat mai repede... Febra nu a facut, nici diarie... doar ii curg balele si e maraita... Si se simt bine dintisorii cand pun degetul pe gingie... De papat papa cam la fel ca pana acum...
Mai nou a inceput sa mearga din ce in ce mai bine in 4 labe... se antreneaza "fugarind" pisicile (bune si astea la ceva)... cum le vede fuga dupa ele... Si nu mai poate de bucurie cand le vede... Dar... partea nasoala este ca pisicile nu prea stiu ca ea e bb mic si le trage de blana de bucurie... asa ca azi una din pisicile mamei mele a zgariat-o putin pe fata... dar nu s-a invatat minte...
Am pus si cateva poze noi de la intalnirea fulger cu vizigotul Minei...
Si cateva poze cu un pic mai vechi... distrugand lalele si in rochita...
si noapte buna!
Eliana si Elena (23.10.2004)
elyanne spune:
A aparut si poza maimutei pe prima pagina de la desprecopii... Cadou de ziua ei... la 7 luni.
Eliana si Elena (23.10.2004)
Andreea_si_Doru spune:
E SUPERBA!!! Sa nu fie de deochi
O minunatie :)
Multa sanatate si La Multi Ani! de 7 lunisoare si la mai mult!!!
Andreea, Doru si Nathalie(29.09.2004)
Minunea noastra, Nathalie www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37497" target="_blank">Povestea nasterii www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36133&whichpage=2" target="_blank"> Cererea in casatorie si povestea noastra
pufymic spune:
Buna dimineata!
La multi ani sarbatoritilor de azi!!!!
Elyanne, e adorabila papusica ta!
Mihaela, nu stiu ce sa zic....sa ma bucur(tinand cont ca am o cezariana la activ....deci inca n-ar fi momentul...) sau sa fiu dezamagita(cum e Ovi)....
Acum fug la gombot ca nu are astampar! Mai un pic si se ridica in picioare direct de jos!
Pupici!
Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004) cu bazucu'
mama lui Licurici spune:
Eliana, felicitari si pupici frumoasei!
Cine intreba de ce am inceput serviciul?! Subscriu celor scrise de Herra. Oricum, m-am gandit mult cum e mai bine sa fac si asta e ... a trebuit sa decid cum am crezut noi (eu si sotul) ca e mai bine!
Cu marea...vrem si noi sa mergem la sfarsitul lunii august o saptamana. Ziceam sa mergem la hotel. Noi am astat anul trecut, eu fiind in luna 7, aproximativ, la Jupiter la Majestic...era nou deschis si a fost foarte bine. Acum cu gatitul nu cred ca o sa-mi fac probleme fiindca mofturosul meu oricum mananca mai bine papaica de la borcanele...asa ca o saptamana. Oricum mai e pana o sa mergem noi si astept impresii de la mamicile care vor merge mai inainte.
Pupici la bebici!
Angela si Licuriciul ei mic
DAVID LICURICI mic (3 sept)
ellen spune:
Eliana, felicitari scumpicei Elenita
Mihaela, ce sa zic...are cu cine semana asa cu cracii lungi. Sper doar sa nu fie mai inalta decat mine, ca tare greu o sa-i fie.
Pufymic, noi iti tinem pumnii. Daca nu a fost sa fie acum, sigur o sa fie data viitoare :)
Elena & Alexandra (25.09.2004)
pufymic spune:
Ellen pentru pumnii stransi!Am un pic emotii pe cand o fi sa fie din cauza cezarienei...dar sper sa fie ok!
Ma duc ca s-a trezit bazucu
Pupici!
danyce spune:
Buna dimineata, fetelor,
Noi suntem bine si am lipsit motivat ieri pt. ca i-am avut musafiri pe nimeni altii decat pe Ralucule, Tristan si Dim. A fost foarte fain, ne-am plimbat prin parc si am povestit toata ziua, am papat mici.Copiii s-au bucurat sa se revada, iar noi si mai mult. Tris are 6 dintisori deja, pe cand mademoiselle a mea se tot chinuie cu dintisorul ei care inca nu-i iese si a fost maraita toata saptamana. O sa pun poze mai incolo.
La fel ca Aissa si alte mamici cu bebici fara dintisori, simt uneori ca nu mai am rabdare, mai ales ca azi-noapte s-a trezit Alma de vreo 3 ori plangand din cauza durerilor.Acum roade tot ce-i sta-n putere, pana si zabrelele de la tarc sau patut.
Pufymic, daca tu iti doresti din tot sufletul sa mai ai un bebic acum, iti tinem si noi pumnii.
Eu imi doresc un al 2-lea bebe peste vreo 2 ani pt. ca cred/simt ca atunci va fi momentul ideal pentru mine.Si mie mi-e frica putin ca am o cezariana la activ, cum zicea si Pufy, si am o multime de planuri profesionale pe care sper sa le pot pune in practica in acesti ani.
Felicit mamicile care s-au dus inapoi la serviciu si vreau sa le transmit ca le inteleg perfect punctul de vedere (poate pentru ca asa gandesc si eu).
Noi plecam acum la plimbarica pt. ca mami are de pus plicuri la posta si de facut cumparaturi. Pupici la bebici si mamici,
Daniela Veuger si bb Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubit
Alma, sufletel mic si iubit -noi
Alma, sufletel mic si iubit-si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
danina spune:
La multi ani Elena, Inutza, Vladut,Armin.
Eu la serviciul a trebuit sa merg ca avem afacerea noastra si nu am vrut sa abuzez de tati. Bine ca mai trag chiulul uneori asta imi permit dar sunt si zile cand cad lata si nu am timp nici sa mananc ziua.
A mea fatuca cred ca intra si ea in rand cu lumea de pe aici nu mai vrea supa de legume si incerc azi sa vad daca nu imi refuza si piureul de cartofi, chiar ca nu stiu la amiaza ce as putea sa ii dau.
La 7 luni manechina mea are 7,300 kg cca. 70 cm masurata de mine si energie cat pt 10 copii cam asa stam noi. Am fost la tenis si am stat in herastrau sambata vreo 5 ore a luat masa in aer liber.
Fug ca am repros....apropo ca na sefu e sef' numai la birou....
Danina Diana - strengarita familiei
PAULA - DIANA NOI
pufymic spune:
Sa va zic ce realizari mai avem: merge gombotu' acum in 4 labe, in fata! Papa legumele! si scoate limbuta!
Pupici!