Bebelusi de septembrie-octombrie 2004 (46)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loreema24 spune:

LA MULTI ANI !
Maria (doxy)

Pozici noi

Ramona & Loreema

Pozici

Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lui Licurici spune:

Neata, mamici!

Eliana, bravo pentru dintzishor!!!!

Aissa, eu il curat in urechi pe fiecare zi fiindca ii fac baie in fiecare zi si chiar daca in perioada in care nu era prea cald nu-l spalam pe cap zilnic, tot ii intra apa in urechi ca e mare scandal la noi la baita ... suntem toti trei uzi leoarca la sfarsit. Cred ca daca e diferenta intre cantitatea de ceara secretata de o ureche si alta ar trebui sa intrebi medicul.

Pufy, super cu bazucu care merge-n patru labe. Noi inca ne straduim da' de fiecare data cade in nas si se supara si in zia respectiva nu mai incearca.

Herra, si eu am program de alaptat (8-14...ca nu mi-am luat pauza de masa) si am citit legea si din pacate doar pana la un an avem dreptul la astfel de program. Eu a trebuit sa aduc la servici dovada ca alaptez... nu, n-am venit cu cupilu' sa fac demonstratie! Mi-a dat medicul de familie o adeverinta in care a scris ca alimentez bebelusul natural!

Sa aveti o zi cu soare!

Angela si Licuriciul ei mic
DAVID LICURICI mic (3 sept)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Neata!
Roandre, ingrijorarea mea (ma rog, e mult spus ingrijorare) a plecat tocmai de la o observatie a sorei mele care o tinea in brate si vorbind cu ea (nu cu mine) i-a zis "nu te spala ma-ta in urechi!". Si m-am simtit aiurea, desi nu se vedea ceara ci asa, ceva ca niste scamute sa zic. Ma rog, o s aintreb si dr, dar nu curge lichid, asa ca nu ma ingrijorez, doar eram curioasa cum faceti voi.
MamaluiLicurici, diferenta intre urechi e mica, adica la inceput cand din dreapta scoteam putin galben in stanga era curata, iar acum din dreapta e mai mult, iar batul din stanga e cum era la inceput in dreapta. (Hai ca am dat o explicatie....)

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frosa spune:

Buna dimineata,

la noi nu a mers netul citeva zile deci ....

LA MULTI ANI bebelusilor care au mai facut o luna !!!!
LA MULTI ANI tuturor elenelor si constantinilor !!!

aissa felicitari pentru concurs (nu am apucat sa-ti spun). Si la mine este la fel cu urechile , ba la un moment dat , cred ca i-a intrat apa in urechi, si a 2a zi ii cursese ceva asa ... galbior. Eu il sterg de fiecare data dar stiu ca nu este bine sa bagi betisorul f mult in ureche. Oricum (dupa cum am mai zis) nu poti sa ajungi cu betisorul pina la ciocanele ... .

Apropo de servici , si eu va trebui sa -l incep din aceleasi motive. Ma enerveaza groaznic cum ma fura statul, adicatelea cind este vorba de platit eu platesc la stat in functie valoarea salariului meu iar cind este vorba de beneficiat ei imi calculeaza in functie de valoarea salariului minim pe economie .....

Noi suntem ok, nu mergem in patru labe in schimb ca sa ajunga in capatul celalalt al paturicii face o gramada de rostogoliri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Buna dimineata mamici!

Elyanne felicitari pentru dintzoc!si sa iasa si restul fara dureri!!!!!

Aissa.....asa e si bazucu in urechi...mai "ceros"(de poti semana salata)!Asta e mostenire de la taica-sau!

Am vazut pozele lui Loreema si Danyce!Mai ce fete mari aveti....si frumoase....!

Ieri am vorbit cu Cali si mi-a zis ca si Menny are un dintisor...si 10 kg; ei inca se mai confrunta cu problema constipatiei....dar in rest sunt bine!

Al meu bazuc doarme acum...dupa ce m-a calarit de dimineata non-stop!

Pupici!

Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004) cu bazucu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

......si eu tocmai am observat ca mai am o steluta!!!!!

Pupici!

Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004) cu bazucu'

Mergi la inceput

Fetelor, eu am citit ca de la 8 luni putem da bebelushilor care nu au dat nici un semn de alergii la restul alimentelor si albus de ou. Ma gandeam, in incercarea mea disperata de a gasi ceva pe gustul mofturosului, sa incep sa-i dau out intreg... respectiv sa incep cu ceva de genul "oua romanesti", de-alea facute in apa care fierbe. Ce ziceti?! S-a mai incumetat cineva pana acum? Ca sincer ma dispera copilul. Nu mai mananca nici un fruct. I-am bagat si kiwi si nectarina si pruna... pe toate le-a mancat primele doua dati cu pofta si apoi ... gata. Avocado si mango nu i-au placut de la inceput!

Mergi la inceput

Bre, am recitit mesajul dupa postare si mi-am dat seama ca am avut o logica in exprimare...
Sa nu credeti cumva ca eu zic ca ouale sunt fructe (de gaina!)!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Aissa la fel patesc si eu cu urechiusele bebelinei. Ti-am zis eu ca fetele noastre seamana in toate cele!

Frosa ai dreptate cu banii de concediu, e strigator la cer!
Eu am avut o situatie si mai nasoala, noi avem casa de asigurari separata, la care cotizam lunar 10% din venituri.
Cand sa-mi iau concediu, ce sa vezi, la noi nu se aplica regula cu primele 4 luni - 85% din venituri si urmatoarele suma fixa (incredibil de mica, oricum). Noi, ca suntem mai smecheri, avocati, de .. incasam si in primele patru luni 85% din venituri ... dar nu mai mult de 7 milioane si ceva.
Asa ca in lunile de pre/post natal, eu, in loc sa iau, ca angajatii, 85% din venituri, am luat o micuta parte din ei, adica 7.000.000.
Asa ca, la 4 luni am inceput serviciul, ca pentru Banca la care platesc rate la casa nu intereseaza ca sunt in concediu.

Pupici
Raluca si Ioana Alexandra 10 oct.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica de sept-oct spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49601" target="_blank">Bebelusi de septembrie-octombrie 2004 (47)

Mergi la inceput