Bebelusi de septembrie-octombrie 2004 (46)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Avem primul dintisor!

Aissa si eu o curat la fel in urechi, dar nu iese atata ceara... Abia se cunoaste pe varful betisorului. Eu o curat cu din alea cu opritor, deci prea mult nu ii intra in ureche...

Danyce e super haioasa Alma cu ochelari de soare!

Eliana si Elena (23.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

quote:
Originally posted by elyanne

Avem primul dintisor!

Eliana si Elena (23.10.2004)

Felicitari, la mai multi iesiti fara durere!!!!

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Aissa, si eu o curat la fel in urechi, dar nu o sterg in fiecare zi ci la 2 zile, cand o spal si pe cap.

Eliana, felicitari Elenitei pentru dintoc.

Duculeatza, dar cand face kk, face mult? Ca si Alexuta mea face cam de 4 ori pe zi, numai ca face cate putin, iar pediatra mi-a zis ca e bine. Nu are nimic daca face cate putin si de mai multe ori.

Elena & Alexandra (25.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Loreema, sa ii faci poze bebelinei tunsulica. Abia astept sa o vad periuta, cred ca o sa fie tare haioasa.

Herra, din cate stiu eu ai dreptul la programul asta numai pe perioada alaptatului. Asa ca poate reusesti sa alaptezi pana pe la 2 ani ;)

Pufymic, felicitari bazucului. De acum sa te tii.

Bebelina mea cred ca este putin racita. Din cand in cand tuseste de parca i se rupe din gat (azi nu s-a intamplat decat de 2 ori). I-am dat azi preventiv niste eferalgan. Sa vad cum o sa fie maine, si daca se agraveaza o sa chemam pediatra sa vedem depre ce e vorba. Sper sa fie totul in regula.

Elena & Alexandra (25.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Nici eu nu o curat in fiecare zi, numai dupa baie (la 2-3 zile). Si folosesc tot bete cu opritor. Nu va inchipuiti ca-i curge din ureche, daca era asa eram de mult la dr., dar iese destul de murdar prima data, mai ales din urechea dreapta. O sa intreb dr., dar ma si enerveaza, tot nu am dat de el, de 2 saptamani de cate ori vreau sa merg nu e, sau e la ore la care fata doarme si nu o scol nici de a naibii!

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreema24 spune:

Azi am fost si am cumparat masina de tuns electrica, si am cautat o multime sa gasesc din aia cu protectie de plastic. Am dezinfectat-o si am inceput sa o tund. Toate bune si frumoase numai ca dupa 30 sec m-a lasat bateria la masina si a ramas fata mea o parte tunsa si restul nusi pana sa se incarce bateria a adormit fata. Va da-ti seama cum arata? Asta e ! Oricum nu o tund cheliuta pt ca mi-e frica sa nu o ciupesc cu masina , asa ca o tund la 3mm .

aissa - si fata mea la fel e in urechiuse. De cand are atata ceara o curat zilnic in urechiuse chiar daca nu ii fac baita la cap.

elyane - felicitari pt dintisor !

danyce - ce draguta e Alma si ce scaunel de baie frumos aveti voi! nu am vazut decat o poza pt ca aici merge f greu net-ul! Cand ajung acasa promit sa recuperez cu pozele!

Pozici noi

Ramona & Loreema

Pozici

Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Loreema, sunt super prosticelele pe care le face Alexia dar asa imi pune rabdarea la incercare uneori...hehehe.
Nimic-nimic nu mai pot face de cand a inceput sa mearga. Astazi am lasat-o in sufragerie ca eu sa gatesc tarta Aissei si fata mea a venit fuga-fuga pe hol, pe gresie si mi-a asezat toata incaltamintea asa cum i-a placut ei incat tot holul era presarat cu capcane-incaltaminte. Am dus-o inapoi in sufragerie si ma intorc la bucatarie...la un moment dat nu o mai auzeam si zic sa vad unde s-a dus maimuta...plecase din sufragerie, a trecut pe hol, a ajuns in camera cu calculatorul si era sub birou mesterea la firele de la calculator. Am luat-o cu mine in bucatarie si a gasit o punga atarnata de calorifer plina cu alte pungi in ea...bineinteles ca le-a imprastiat prin toata bucataria...si sa vedeti bucurie pe ea!
Astazi am folosit si noi olita cu succes...adica am facut si felul 1 si felul 2 (cum spunea sotul cand era mic)...hihihi. Am vazut-o cand incepea sa presteze in pampers si i-am dat repede jos, am pus-o pe olita si a facut. Dupa ce a terminat s-a dat fata jos dupa olita.

Loreema, asteptam poze cu bebelina tunsa cheliuta! Si cu hainutele...pt mine ar fi prilej de a cumpara altele noi!

Duculeatza, Romania s-a clasat pe locul 3 dupa Grecia si Malta. Iar Moldova a fost pe 5 daca nu ma insel!
Dermatita atopica avea Armin al lui Alinah...poate iti spune ea mai multe!
Si kk asa des bebele tau face de ceva vreme sau de la inceput? Si a mea a avut o perioada mai kkcioasa dar i-a trecut. Poate bebele tau papa mult?

Naty, si maimuta mea da uneori cu putere dintr-un picior..ca asa vrea ea..o distreaza.
Cerealele de la Nestle si mie mi s-au parut proaste pt ca faceau cocoloase indiferent de cum incercam sa le prepar.
Pana acum cereale Humana i-am dat dar acum nu mai vrea si rar o mai pacalesc cu o lingurita pusa in iaurt sau amestecate cu mar.

Eliana, felicitari pt primul dintisor...sa iasa si ceilalti la fel de repede si usor!

Aissa, eu o sterg pe Alexia la 2 zile in urechi cu betisoare cu opritori...si la fel iese ceara...e chiar si in pavilionul extern de ma si enervez ca daca o vede cineva zice ca eu las copilul nespalat in urechi.

Danyce, smecheruta e Alma ta! Pupici fetitei bucalate!

Pupici!

Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
Alexia, de 8 luni +
Evenimentele din viata mea

Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Nu-mi vine sa cred ca am reusit sa postez mesajul...ma chinui de la ora 18 si nu reuseam...
Ufff....dependenta asta!

Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
Alexia, de 8 luni +
Evenimentele din viata mea

Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Multumim fetelor pentru aprecieri!
Elyanne, felicitari si pupici Elenei pentru dintisor. Si noi abia asteptam sa iasa dintisorul Almei ca tare o mai chinuie.

Daniela Veuger si bb Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubit

Alma, sufletel mic si iubit -noi
Alma, sufletel mic si iubit-si mai noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreema24 spune:

La POZICI NOI am pus poze noi de la 2 Mai si de la TURTA fetii!

Pozici noi

Ramona & Loreema

Pozici

Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face !

Mergi la inceput