vreau sa devin mamica
Din ianuarie 2003 am tot incercat sa raman insarcinata(mentionez ca din iunie 2002 am renuntat la anticonceptionale pe care le-am luat de la 19 ani de cand mi-am inceput viata sexuala,acum avand 28 de ani),iar in septembrie vazand ca nu am ramas insarcinata am inceput cercetarile.Medicul mi-a spus ca nu am ovulatie (dupa ce sotul a fost exclus el fiind sanatos,am facut histerosalpincografie,ecografii vaginale in zilele 7 si 14 si multe alte analize de sange si urina)si mi-a recomandat clostylbegyt pe care l-am luat 2 luni.Dupa 2 luni am fost la control si medicul mi-a zis ca am tumoare anteuterina???? si mi-a recomandat sa ma operez si in decembrie 2003 m-a operat.M-a operat dar mi-a scos un ovar si o trompa spunandu-mi ca nu le-a putut salva,iar din rezultatul anatomopatologic reiesea ca am avut sarcina ectopica abdominala.Dupa operatie mi-a recomandat duphaston din ziua 16 pana in ziua 25,dar dupa 2 luni de la operatie mi-a venit ciclul pana sa incep tratamentul cu duphaston si atunci mi-a zis ca am chisturi pe ovarul pe care il mai am pentru ca in urma stimularii ovariene am facut hiperstimulare.Mi-a recomandat microginon timp de trei luni,din februarie 2004 pana in aprilie 2004,apoi am fost la control si mi-a zis ca mi-au disparut chisturile si nu am mai luat nimic timp de vreo trei luni dar iar mi-a venit ciclul mult prea repede si iar mi-a recomandat duphaston,pe care l-am luat de prin iulie 2004 pana in aprilie 2005,intre timp am mai fost la control de vreo 4 ori si mi-a zis ca sunt sanse sa raman natural insarcinata,penultima data am fost in ianuarie 2005.In aprilie 2005 am fost la control si mi-a zis ca am ovar stang polichistic si mi-a recomandat cyclo progynova si l-am intrebat ce sanse mai am sa raman natural insarcinata si mi-a zis ca nu prea multe si mi-a recomandat fertilizarea in vitro. Deci in 2003 nu aveam ovulatie iar acum nu mai am un ovar si o trompa si am ovar stang polichistic si deci sunt disperata. Va multumesc si astept sfaturi de la voi..
mel
Raspunsuri
dana_ene spune:
Mel, imi pare rau ca ai avut atat de mult de suferit
.
Dar... sperantze exista intotdeauna si dorintza ta poate sa devina realitate.
Incearca sa participi la discutiile de www.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=16" target="_blank">aici.
Vei descoperi ca si alte fet trec prin povesti asemanatoare, vei descoperi ca sunt mamici dupa fertilizare in vitro, vei gasi sfaturi si informatii pentru a-ti implini dorintza.
NUMAI BINE !
Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUMUL OANEI MARIA
devylla spune:
Mel e incredibil prin cate ai trecut,dar nu te lasa,o sa fie bine!
poze noi
iubirea mea 
bubulinele

'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina
Viovio spune:
Curaj!
Iti doresti atit de mult!
Nu se poate sa nu ti se implineasca visul.
Speranta moare ultima!
Cred ca iti va fi mai usor,daca vei participa la discutii cu cele care au trecut sau trec prin situatii similare.
Succes!
Si sa ne dai numai vesti bune!
Violeta mami de printesa Cristiana Bianca
POZE CU BIANCA
Daca plingi ca ai pierdut soarele...,lacrimile te vor impiedica sa vezi luna.
cristiama spune:
E ingrozitor! Eu am 35 de ani si sper sa am un copil NATURAL!
Altfel nu fac! Sarcini in vitro cu 2-3 copii, chiar nu vreau.
Si nu ma vad trecand prin ce ai trecut TU.
Ai mai cerut si sfatul altui medic? Mi se pare ca iei prea multe medicamente.
Si acum povestea optimista: o colega de-a mea isi facea din cand in cand injectii sa-i vina ciclul ca altfel nu-i venea deloc. Si-i spusesera n doctori ca are sterilitate de n-s care si ca nu are ovulatie. Ei da a nascut o fetita asa de frumoasa!
Asa ca succes. Minuni se intampla.
Kariris spune:
Mel, eu sunt tot din Brasov si la 28 de ani am avut si eu o experienta foarte neplacuta din care am avut noroc ca am scapat cu viata, acum stau in Bucuresti dupa acea experienta nu am mai ramas gravida si voi face acum, la 35 de ani FIV si sper sa fac macar un copil...povestile mentionate de o fata mai sus cu sarcini fiv cu 2-3 copiii sunt foarte rare, ea nu stie probabil cate fivuri fac unele sa obtina macar un copil. Si eu chiar m-as bucura daca as face 2, as scapa de-o grija!
Mel, tu investigatiile pe care le-ai facut le-ai facut in Brasov? Spune-mi si mie daca poti ce medic te-a "rezolvat" asa nasol. Daca nu poti aici si vrei, putem vorbi pe PM. Oricum, nu dispera! Sanse sunt!
iliuta spune:
Mel,imi pare rau pt ce ai patit.Si mie mi s-antamplat cam la fel.Eu am ramas insarcinata la 21 de ani,tot dupa ce am fost oprit anticonceptionalele,am pierdut, si dupa aia mi-auiesit chisturi la ecograf.M-am operat de chisturi si pe mine desteapta de doctorita m-a rezolvat mai fain:mi-a scos amandoua ovarele.Si asa am ajuns la 26 de ani cu menopauza artificiala(adica fara ciclu) fara vreo sansa de a avea vreun copil al meu in viata asta...........Singura mea sansa e cu ovule de la o alta femeie (cu FIV). Nu stiu daca voi reusi, eu m-am hotarat sa incerc.Mi-e frica sa nu mai treaca timpul si sa nu fac nimic . Mi-e frica de nereusita.Dar daca ar da D-zeu sa reusesc nu m-ar deranja absolut deloc sa am 2 sau 3 odata.
Asta e.Fruntea sus si tot inainte..........desi......sperantele mele.....
Bafta si pupici pt toate.
podariumihaela
olena spune:
draga Mel imi pare rau, ai trecut prin atatea dar nu-ti pierde speranta incerca ceva natural.Ai incercat medicina naturista? Se spune despre napraznic ca ar face minuni deasemea si branca ursului, multe fete au folosit ceaiuri din plantele acestea si au reusit sa-si rezolve pb genitale simai ales respectivele ceaiuri sunt f bune impotriva sterilitatii. Mult succes! Olena
olga anghel
zamfir.mel spune:
multumesc fetelor pentru raspunsuri si va doresc numai bine. acum am fost la endocrinolog si fac tratament cu glucophage timp de trei luni. dupa ce il termin am zis ca nu mai iau nici o pastila, o sa incerc ceva naturist. va pup.
mel