Aspirante optimiste (134)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

ca sa se si vada rezultatele tre sa lasi o caruta de bani la salon.

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GeorgianaI spune:

ce faceti surioarelor?!
Lipseste omu' un pic ca are treaba cica la scarbici si cand intra ca gaseste? Pai vreti bataie de la mine?
I,a gata cu supararile si haideti sa fim unite si prietene asa cum am pana acum ceva timp in urma.
Io zic sa va intalniti din nou, si io sa ma oftic ca nu pot ajunge la intalnirea cea mai tare a aspirantelor, sa astept cu sufletul la gura pozele?! e ceva timp de cand nu am mai facut lucrul asta.
Sincer, nu-mi place ceea ce se intampla, dar ma gandesc sa vedem cum rezolvam aceasta problema.
Hai, drugutelor, sa facem sa fie bine!

Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

ar trebui sa mergem toate in pelerinaj la manastiri, sau macar la biserica si sa ne lasam cuprinsi de maretia si calmul de acolo...sa ne intre in suflet dragoste si bunatate, ca de ura si rautate suntem satui, e prea plina lumea asta de asa ceva. Necazul nevoia, supararile, ar trebui sa uneasca nu sa dezbine...Asa era forumul cand am intrat acum 1 an...
Anca W, superbe poze ! cu masuratul de la dr. sa nu te sperii, este masurarea energetica pe care o fac si doctorii bioenergeticieni, se zice ca toti putem invata sa facem acest lucru, exista mai nou si aparate pentru astfel de masuratori. Asa isi da seama de organele afectate.
Laurici, tare mi-a fost dor de tine !
toate fetele !

http://www2.fertilityfriend.com/ticker/6bf83/ttc.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Cristinna,sarcasmul nu face parte din atitudinea mea,am fost doar uimita si dezamagita si trista si cum vrei tu...nu ma asteptam la o asemenea carcaterizare in care normal ca ma includ din moment de scriu la aspirante!
Andicu,asa am auzit si eu ca doare al nabii de tarenu stiu daca o sa rezist ca eu nu prea rezist la dureresi ma si invinetesc repede,parca ma vad toata numai o vanataiestric frumusete de picioare
Georgiana,las ca o sa castige al meu la loto(vise taica vise)si organizez io o mare intilneala la Brasov,ashea ca sa vii si tu!

Speranta moare ultima!
Valentina
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

va astept la capitolul 135

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GeorgianaI spune:

Vale, ar fi SUPER!
Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Vale, sa stii ca la fel m-am simtit si eu:trista, dezamagita si uimita - pt a doua oare deja de cand cu rautatile astea.Prima data am dat vina pe stresul si dezamagirea continua pe care o traim in fiecare luna...dar se pare ca e ceva mult mai mult decat atat . Nu am facut referire la tine, ma repet poate, dar asta e adevarul.
Si cu asta eu imi inchei plodeoaria aici!
Bafta multa si speranta maxima tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cogr spune:

Buna fetelor!!!! Eu sunt o noua aspiranta optimista si tare tare mult as mai avea nevoie de experienta voastra. A facut cineva tratament cu Gonal-F 75ui? Eu sunt la al 2-lea. La primul am avut 5 ovule dar nik. Deocamdata fac tratamentul pentru sarcina normala. Mai astept cu FIV-ul. Ce credeti voi? Va multum mult mult. Cu drag Cogr

Mergi la inceput