Aspirante optimiste (134)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Fetele, eu am fost ieri la homeopat. tare ciudat mi s-a mai parut. Dr. la care am fost nu pune nici un fel de intrebari in afara de "ce te supara?"
Si i-am spus ce ma doare, in legatura cu bebeul. Si mi-a pus o sticluta cu seleniu in mana si avea un pendul care se misca...se rotea sau pur si simplu balansa.
Ma rog, asa cu mai multe boli...si mi-a dat 17 pungulite in care se afla zahar si niste substante si se iau dupa un grafic. Imi cam prind urechile. E tare ciudat.

Pup fetele!!!!!!!!

anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

Vale, ia-ma si pe mine te rog ca am mai adaugat si eu vreo 3kg dupa ce reusisem sa le dau jos.
luni fac 3 sapt de cand am renuntat la sucuri, paine si dulciuri, dar nu am dat jos decat 2 kg..asa ca necesit si eu neste masaj

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Ancule, ai facut f bine. Sa le iei asa cu ti-a spus si sa nu uiti ca homeopatele sunt extrem de eficace! Plus ca nu au reactii adverse!

Pup fata

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt

laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Tumpi, am si eu o intrebare "naiva" poate: la cine te-ai referit cu prostia sau naivitatea?! acum chiar stau si eu si ma intreb?!nu imi place deloc sa ma bag in chestii de-astea, dar ca si data trecuta cand ai avut ceva de zis cu aspirantele proapete, m-am simti si eu atacata; si imi pare rau ca nici atunci n-am zis nimic.

Eu atata stiu: or fi dintre noi unele naive sau poate mai mult decat naive, dar de putinul timp de cand sunt pe acest forum pot sa-ti spun ceva sigur: toate fetele astea vechi sau noi au suflet mare si bun si nu fac decat sa se ajute unele pe altele si sa-si descarce sufletul unora care sunt in situatii asemanatoare. Imi pare rau pentru tine si pentur sufletul tau, daca nu poti sa te bucuri pentur bucuria altora sau sa gasesti putina compatimire si alinare pentru cele in situatii ca si tine.

http://www2.fertilityfriend.com/ticker/b5d14/ttc.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Anca,mama ashea o face si trifa te pomenesti,mi-o da sa bag zahar in mine,dupa ce ca sunt cit casa
Mi,iubita in cazul asta tre sa gasesc o masoare d'aia mai malaca ashea,ca de la mine,de la tine,slabeste aia,stafie ajunge
Ioana,parca tu stiai pe cineva care face masaj,e buna de ceva tipa?cat ia de sedinta?
Cristinna,uau fara cuvinte.....ranchiunoasa,plina de ura,invidioasa pe succesul altora....asa ma vezi tu pe mine?interesant...tre sa am grija sa nu scriu vreodata pe la endometru,ca mi-o iau in freza....trist.....foooooarte trist a ajuns forumul asta!

Speranta moare ultima!
Valentina
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

fetele, eu cred ca nu e nici locul si nici momentul sa ne apucam sa ne certam.

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Valesi spor la masaj!!! Sa sti ca, Cristina, nu facea aluzie la tine. Sti tu...
Oricum, tu faci parte din categoria fetelor superdeosebite!!!

MirelaV, pot sa spun ca ai mare dreptate!!! Cu scuzele de rigoare fata de toate fetele, TREBUIA SA SE RUPA MATZA'N DOUA ODATA!!!
Sper sa fie o lectie, asemenea oameni pot fi tratati numai dupa cum se poarta.

Eu am terminat, ramane la latitudinea fiecaruia de acum incolo.

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt

laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Valetina mama, daca te uitai mai cu atentie inainte sa sari, ai fi observat poate un mic amanunt important ...asa ca wowwwww....se pare ca unele ne simtim chiar daca nu e cazul. Si la toate cele spuse mai sus, ai putea adauga sarcasmul.
Sincer imi pare rau ca s-a ajuns aici..nu era nici cazul si nici momentul..
Sa va dea D-zeu sanatate si un bebel cat de curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Si eu imi cer scuze ca am rabufnit,imi pare rau, si continui sa sper ca voi primi totusi sfaturi si ajutor dela fetele care au mai multa experienta aici si pe care le apreciez in continuare pentru puterea de lupta si optimismul lor! Ideea e ca daca nu erati voi, n-as fi intrat vreodata sa particip pe forum!

Vale ,si eu ma gandeam la masaj anticelulitic,deh, la noi a venit vara, plaja,mare, si mie mi-e rusine sa ma prezint in costum de baie vara asta; da', cica, doare rau masajul asta si te mai si umpli de vanatai! Succes, si daca te tii, sa stii ca rezultatele sunt uimitoare, am vazut la prietene de-ale mele!

http://www2.fertilityfriend.com/ticker/b5d14/ttc.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Vale, nu, ma. Trifa nu face asa. Dr asta e batrana..cred ca are 75 de ani.
Oricum neincrederea mea ar fi fost aceeasi chiar daca mergeam la alta. Cand timp de multi ani am papat numai pastile si injectii, e normal sa fiu reticenta acum.

Sunt tare bucuroasa. Pe 11 si 12 luna viitoare plec iar in pelerinaj.

Abia astept.

anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish

Mergi la inceput