Aspirante optimiste (134)
Raspunsuri - Pagina 13
andicu spune:
Neata optimistelor!
Buna idee Tumpi,saru-mana ca te-ai gandit la noi! sa nu duci la biserica e o idee foarte buna!si stii ceva ? o sa fac la fel, aici, la Constanta! o sa iau lista si o s-o duc la Sf. Andrei, la manastire, sa ne citeasca de bebei!pun un acatist cu lista si gata! sa dea Domnu sa ne auda si sa ne vada !
Eu azi sunt oooptimista, dupa echo de ieri am aflat ca am ditamai foliculul pe partea stanga ![]()
,si mi-a dat sa fac pregnyl vineri dimineata. Dupa cum mai ziceam, incerc sa nu-mi fac prea mari sperante ca nu-i bine, DAR IMI CAM FAC !!![]()
http://www2.fertilityfriend.com/ticker/b5d14/ttc.png
asteryaro spune:
Sorina si Mirela, multumesc mult pt. PM-uri.
O adresa stie careva, cu puncte de reper? Multumesc anticipat.
Pup toate aspirantele.
Astery
tumpi spune:
asa va vreau fetele , OPTIMISTE, vine vara , mergeti la coafor, la sedinte de masaj, tratament facial, la ce vreti voi, ca uite asa bb vede ca-l astepata o mamica optista si frumoasa si o sa se grabeasca sa vina ca sa va poata vedea cat mai repede
Am o rugaminte la fetele care nu si-au trecut si numele de botez sa-mi scrie ca sa pot adauga pe lista.
A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta
dana p. spune:
Salutare de la mare
!!
N-am mai scris de mult , am fost zilele astea zombii,vorba lu'Lachi
parca eram din alta lume.Acum m-am mai eliberat putin cu lucrarile la servici si parca mie mai bine.
Eu am inceput sa-mi iau temperatura de dimineata , si azi in ziua a 7a , cred , ca nu mai stiu cum sa numar ca m-a dat peste cap utrogestanul, ca mi-a venit mai inchis la culoare vreo 2 zile dupa aia rosu vreo 2 si pe urma gata, temperatura era de 36.6.
As vrea sa ma programez la o echorgafie in ziua 12-13, sa vad daca reusesc.
Ardit nu am putut sa pun pozele in album ca vreo 3 zile n-a mers net-ul acasa si dupa aia nu am mai apucat sa umblu la calculator , ca ma bat
cu sotul pe el.Poate reusesc zilele astea.
Pup toate fetele, ca tare dor mi-a fost de voi

Dana
http://community.webshots.com/user/danavas
tumpi spune:
Mirelus, cercelus sti ce m-am gandit?Ai toate sansele sa ramai grea(si nu la cap)
fiinca teama de laparo te poate lasa
sau vezi tu, tu ai facut pregnyl si cica ramai daca faci
sau...............hm, ce mai era.
Hai capul sus ca vine si la tine
.
Nu m-am putut abtine si tu sti prea bine de ce, dar ma doare capul cand citesc anumite chestii, unii cred ca au
in capsor.
Dar sti ceva asta imi da o stare de bine si ma bufneste rasul.........![]()
Fetele scuze pt spatiu ocupat, dar inocenta sau prostia (ca nu stiu la ce sa incadrez anumite chestii) unora nu ma lasa sa nu spun ceva.Asta e, sunt eu mai carcotasa decat carcotasii.
Pupici si o zi buna
A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta
Cristinna spune:
Si eu sunt o aspiranta de ceva vreme (14 luni) si chiar daca am scris la endomtru v-am citit, m-am bucurat si intristat pt voi... DAR ma intreb uneori de unde aveti atata rautate si ranchiuna in voi...o fi invidia de vina pt reusita altora...o fi disperarea ...o fi timpul care trece fara succes pt unele din noi si ne transformam in fiinte acre care nu stiu sa se bucure pt alte persoane...nu stiu, dar in orice caz nu vreau sa ajung ca si unele din voi. Imi pare rau..prefer sa plec de pe acest forum de tot si sa nu imi otravesc mintea si sufletul cu rautati si sa ajung o fiinta acra si seaca.
Eu va doresc ce-mi doresc si mie...sa ni se indeplineasca visul de a avea un bebe al nostru cat de curand.
MirelaV spune:
Tumpi se pare ca peste tot e ca aici. se suceste lumea dupa cum bate vantu'. acum m-a frecat una la banca cu niste op-uri de-am zis ca o bat
cat despre pregnyl..intr-adevar are si el o influenta
MirelaV
pupicei pe burticei
valentinag spune:
Masaj,coafor,chestii,trestii si io si io![]()
Chiar am de gind sa fac neste sedinte de masaj anticelulitic si de slabire,o compatimesc pe saraca aia care o sa-mi faca,la cat are de muncit la mine,hahaha vai mainile ei,o sa slabesca si ea de nu se poate![]()
iau nolicin si closty,o avea ceva,nu reactioneaza una cu alta nu?
bey ardit,pretenara mea,ridica capacu,toarna spirt si ii da foc,nu arde capacu,por'ma sterge si capacu cu spirt.bine asta o sa fac si eu de acum in colo,ca uite asa m-am pricopsit cu infectia asta...
pup fetili
Speranta moare ultima!
Valentina
poze
lauricipani spune:
In primul rad vreau sa salut toate fetele de la aspirante si multzumesc celor care s-au interesat de mine!!! Si mie mi-a fost dor de voi insa din anumite motive nu am mai intrat.
Stau si citesc si pe zi ce trece realizez mai mult ca ceea ce se intampla aici este...DE NEDESCRIS!!!
Ma mir ca pana acum, cel putzin din bun simtz, nu te-ai retras TUMPI!
Crezi ca este nevoie sa anunte cineva cu surle si trambitze ca se duce la biserica cu listutza??? Eu am fost si ma mai duc in continuare pentru ca sunt numai fete deosebite la aspirante, o fac de dragul lor!!!
Din punctul meu de vedere ai intrecut masura de ffffmult timp drept pentru care rog moderatorii sa ia SUPER ATITUDINE fata de atitudinea ta.
Si de mine te-ai luat mai demult de trei ori, de data asta ai mare noroc ca nu sunt eu cea care a intrat in gura ta. Oricum sper ca fetele sunt de acord cu mine si f. fericita as propune o listutza cu "semnaturi" di partea lor ca sa te eliminam.
Sorry ca-mi spun parerea, asa's io mai TAMPITA.
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
laurici