Aspirante optimiste (134)
Raspunsuri - Pagina 12
GeorgianaI spune:
Arditule mama, ai vaz' ca se mai intampla si minuni. Nu crezi ca ar fi cazul sa se intample si la tine? Vine el soarele si pe strada noastra, cea a celor cu probleme la trompite.
Mirela, nu vfeau sa te sperii, dar eu ti-am spus ce a fost in cazul meu. Nu e o regula generala. Ci sa ca iti ridic moralul, vreau sa iti spun ca atunci cand am facut eu laparo, a mai facut la inca 5 sau 6 fete, nu ma stiu exact. Culmea este, ca ele au ramas toate gravi, numa' io nu.
Pupici.
tumpi spune:
Neata la toate lumile,
Mirelus ia vezi tu poate te sperii de laparo si ramai grea![]()
![]()

Cate o
la fiecare aspiranta(mai cu moralul la pamant sau nu).
Pupici si sa aveti o zi buna.
A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta
MirelaV spune:
o teama exista..si nu o ascund ca nu pot
gata...ma apuc de treaba.
vb later
MirelaV
pupicei pe burticei
MirelaV spune:
ha ha ha ha ha Tumpi. hai k asta a fost tare. mi-ai mai ridicat putin moralul

mi-a venit alta idee. ce fel de anestezie se face la laparo? cumva rahie?
MirelaV
pupicei pe burticei
gogosar spune:
Buna dimineata dragi aspirante.
Am intrat sa va salut putin, pen'ca la 12 plec la coafeza sa ma fac bella, adica suvite. Ma gandeam ca ma napadesc rushii, si nu ma mai pot duce azi la coifat.
Marti, sapt viitoare, ma internez.Sunt tare curioasa cum imi ies analizele.dar pana atunci...am de sarbatorit, de petrecut...
va pupic, si mai vb maine.
ANCA
“Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra”
http://community.webshots.com/user/gogosar103
tumpi spune:
Anca, pupici fetei care se face bella.
Fetele,sper sa nu va suparati dar am modificat lista, imi e mai usor sa tin o evidenta asa si cred ca e mai usor si cui vrea sa ia lista sa o duca la biserica, fiinca asta era defapt scopul acestei listute.Nu prea am mai auzit pe cineva sa fi mers cu listuta la biserica si spre rusinea mea nici eu nu am mai ajuns.
Stiu ca arata infricosator asa listuta, dar nu trebuie sa va speriati si doar sa sperati ca intr-o buna zi o sa va treziti datorita rasului cristalin al unui bb.

A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta
GeorgianaI spune:
Mirela, mie mi-a facut anestezie generala la laparo.
Gogosarel, dupa ce te faci bela, pui si tu neste pozici ca sa te vedem si noi asa bela cum te faci?
Pupici.
MirelaV spune:
georgiana, sarumana..ca aud tot felul de zvonuri si io in panica cum sunt de ce as putea afla..ma sperii . ma apuca nebuneala. m-am calmat. hai k v-am stresat rau azi
Tumpi zici bine cu lista, sper sa ajung si eu sambata la biserica.
MirelaV
pupicei pe burticei
gogosar spune:
Da sa traiti, Tumpi, am sa incerc sa ma fac cat mai bella.
Georgi, maine fac poze si zilel viitoare le voi pune pe computer spre vizionare.
Ardit, astia in Otopeni chiar sunt bogati in copii pe cap de locuitor.
Am o prietena care are o florarie in Otopeni, si in fiecare vineri seara stau cu ea si face la lumanari de botez de te apuca plansul( pe mine).Si mereu imi zice ca imi va boteza ea copilul, si imi vaface cea mai frumoasa lumanare ...... 

ANCA
“Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra”
http://community.webshots.com/user/gogosar103
GeorgianaI spune:
Gogosarel, asa o pofta mi-ai facut cu facutul bela, de nu ma vad. Cred ca o sun si eu pe tipa la care merg sa vad cum lucreaza si sa ma programez si eu. Oricum, se cere o imbunatatire a lokului, neaparat.
Pupici.