Aspirante optimiste (134)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Buna dimineata.

Lachi, o sa incerc, uite chiar acum. Iti tin pumnii astazi!

Ardit

Fetele, AJUTOR: am nevoie de adresa, nr. telefon, punct de reper si orice alte detalii despre Dr. Matei - Pol. CF2, in vederea spermogramei. Va rog mult! Multumesc anticipat. Nu reusesc sa gasesc si nici timp nu am prea mult la dispozitie pt. cautari, alergatura multa...

Pupici si-o zi buna!

Astery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

buna dimineata fetele!
astery la dr Matei nu iti trebuie programare. eu am sunat-o luni si am intrebat-o daca putem merge joi si a zis ca e ok ca o gasesc dupa 8:30. nr de tel ti-l trimit in pm acum
ma bucur mult...pupici

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GeorgianaI spune:

Buna dimineata dragute aspirante!
chiar daca e naspa de tot afara, io tot incerc sa fiu optimista.
Arditule, Vale asa ma distrez de tare cand scrieti voi. Imi place la nebunie. Aveti asa un fel de expirmare care te face sa zambesti, oricat de suparata ai fi.
Altfel, nimi noutati?
Irina ia baga un test si vezi ce e pe acolo.
Arditule, si tu ai putea baga un test mai incolo? Ce zici?
Fetelor, pe mine nu ma intrebati in ce zi sunt, ca nu stiu, dar de ieri am niste dureri in zona ovarelor de numa' numa'. racita nu sunt, poate o fi de la vreme si ma dor gaurelele de le am acolo. Poate o fi perioada ovulatiei? ca mucus din ala ca la carte nu am, cel putin eu nu am observat.

Hai ca va pupic din mers si ne auzim mai tarziu.

Mergi la inceput

si pe mine ma doare burta azi..si parca sa zic ca tot in zona ovarelor..dar eu n-am nici gaurele inca si de ovulatie am trecut acum vreo saptamana si ceva
cred ca ma pregatesc de urati..implicit de..laparo
ieri ma apucase disperarea ca cine stie ce aflu de la laparo..e normala starea asta?

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Mirela, mi se pare foarte normal sa ai emotii in ceea ce priveste laparo. Si eu am avut si inca cum.
Eu tot stau si ma gandesc de la ce oare ma doare?
Auziti, parca m-am tampit de cap. Poti sa ai ovulatie si fara sa ai mucus?
Doamne, iar incep sa ma tsresez, cu toate ca stiu ca nu prea am sanse. Dar, asta este.

Pupici.

Mergi la inceput

eu am avut luni la rand ovulatie fara mucus. poate fi din cauza pastilelor care le iei, progesteron si altele.
luna asta iar nu am avut mucus. ovulatia a fost sigur dupa pregnyl. s-a vazut la eco.
eu zic sa nu-ti faci griji
nu am apucat sa citesc din urma..ce ti-a zis dupa laparo? mie mi-e teama de ce as putea afla..
cred ca-s dusa cu capul

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardit spune:

buna fetele frumoase si cucuiete! bey e o vreme afara... numai la plimbat ma gandesc!

relya brava fata mea ca te-ai hotarat, mi-ar trebui si mie un ghiont de la spate

vale chesti cu flambatul, m-ai ucis! dar cum de nu ia foc colacul?! e din ebonita?

georgi fac fac si test, n-am mai facut de vro 2 ani, dar fac numai daca intarzie CM-ul, sansele sunt asa mici, undeva la "-0" ka... nu merita! totusi care-i hormonul care unfla tzata? ma doare si cand ma culc pe o parte, ma enerveaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deca spune:

Buna dimineatza fetelor! Sa veti o zi minunata! La mine-i cam intunecat si starea-mi de spirit nu e tocmai buna, da' citindu-va pe voi.... o sa ma bine -dispun eu, nici o grija!

Carmen

Mergi la inceput

Mirela draguta, eu nu am mai luat pastile de anul trecut de la sfarsitul lunii cotmbrie, cand am facut HSG si am aflat ca trompa dreapta este obstruata, iar cea stanga in curs.
Trecusera atunci cam 7 luni de la operatia de laparo. Eu am facut operatia de laparo pentru ca peretii la trompa dreapta erau ingrosati in proportie de 2/3, lucru stabilit la HSG. Cand a facut laparo, mi-a zis dr ca si ovarele erau cu problema, si a trebuit decorticate, ca cica peretii ovarelor erau tari ca o piatra. Deci, prin laparo se rezolva multe, dar la mine, din pacate, pentru putin timp ( 7 luni, din care scazi o luna care mi-a trebuit sa ma refac dupa laparo, pentru ca am facut ceva complicatii, pe urma trei luni stimulare si nimika, monitorizari, luni cu pregnyl, ovulatie produsa).

Pupici.

Mergi la inceput

ma sperii. ma apuca!

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput