Aspirante optimiste (134)
Aspirantele optimiste care vor trece foarte curand la gravidutze:
1. Adar (Andreea),
2. Victoria (Veronica),
3. Gabela (Gabriela),
4. Pepsica (Antonia),
5. Bety (Beatrice),
6. Pia (Oprina),
7. Tumpi (Ionela ),
8. Codri (Codruta),
9. BurlacuP (Paula),
10. MirelaV (Mirela),
11. Alinuche (Alina),
12. Beatrix (Melania),
13. Cornelia1172 (Cornelia),
14. Valentinag (Valentina Georgeta],
15. Adelais (Maria-Alice),
16. Madyn (Nicoleta Magdalena),
17. Lulu77 (Alina Mariana),
18. Mariaa (Maria),
19. Gabid (Gabriela),
20. Karula (Raluca),
21. Ellena (Elena Lacramioara),
22. Stef,
23. Salmida (Adia Florentina),
24. oana1971 (Ioana),
25. Speranta (Angelica),
26. Robert si Alina (Robert si Alina),
27. Ilie si Suzana (Ilie si Suzana),
28. MadalinaM (Nina),
29. simona,
30. narcis (Narcisa),
31. Dorina,
32. Remy (Camela),
33. Mihaela & Cristi (Mihaela si Cristi),
34. Mirela & Danut (Mirela si Danut),
35. Lili (Liliana),
36. Aura,
37. OtiliaLia (Otilia),
38. Furnicutza ( Doina Tina),
39. Buflea,
40. romaniaau (Florina),
41. Lucia Munteanu (Manuela Lucia),
42. Ilenya (Ileana),
43. Camisv (Camelia),
44. flory76 (Florentina-Iuliana),
45. irinacodrina (Irina Codrina),
46. Ankka13 (Anca),
47. Tzuc (Ecaterina),
48. gogosar (Natalia Anca),
49. erix,
50. giugiuca,
51. steliana04 (Steliana),
52. martha78 (Mihaela),
53. Tinabeve (Valentina),
54. deca (Carmen),
55. eva alicia,
56. alina constantin (Alina Ioana),
57. dinah (Elena),
58. Anca Wish (Anca),
59 Chi (Cristina),
60. claudia123 (Claudia),
61. asi (Stanca),
62. annaa (Ana Aurica),
63. ardit ( Afrodita),
64. Alexa Ioana(Roxana),
65. Felicia (Felicia),
66. nounou(Florina),
67. RUXMAX Ruxandra,
68. GeorgianI(Georgiana),
69. TERBITZA(Florina),
70. dandana (Daniela),
71. RO ANA (Liliana),
72. Ellina (Elena),
73. LindaG (Linda),
74. danap( Daniela),
75. musete (Laura- Lucia),
75. acina (Anca),
76. heleny (Heleny-Elena),
77. Gabriela Elena,
78. Relya (Mirela),
79. poliana,
80. mishi (Mihaela),
81. Floran (Florina),
82. Nanae (Iuliana),
83. costiniuc (Ana Maria),
84. Ileana,
85. oanamagda (Oana Magdalena),
86. adimercedes (Adriana),
87. madalina.badescu (Madalina),
88. Cristinna,
89. Lumit (Luminita-Violeta),
90. Catrinel 17 (Catrinel-Cosmina),
91. Vale (Valerica),
92. nicol78(Elena-Nicoleta),
93. Mirona (Mirona),
94. pusichet,
95. Costi(Elena),
96. Fanta (Stefana),
97. inapopescu (ina),
98. zisaCami (Elena-Camelia),
99. elli (Manuela),
100. Sarrahh (Maria),
101. Danubia (Danubia),
102. viorela hoff (Viorela Hoff),
103. Sorina7 (Sorina),
104. dariana (Aurora Cristina),
105. roxit,
106. andra10(Andra),
107. Delia21(Delia),
108. Silvia_Pui(Claudia-Silvia),
109. Liana30,
110. R.R.(Rodica),
111. Salomea (Elena),
112. Jonica (Ioana),
113. Marunzika (Ana Maria),
114. Alé,
115. liadi (Diana Lia),
116. Maki (Otilia Eva),
117. asteryaro (Elena Cristina),
118. Misi (Simona Daniela),
119. Ariadna33(Carmen),
120. Natalia26 (Raluca Elena),
121. betty13ro (Beatrice Irinel),
122. Tmihaela, thea_m(Teodora),
123. luiza1318(Elisabeta),
124. piciulici,
125. dedi (Adela),
126. ela2004 (Ionela),
127. pupina bulina,
128. GildaT (Eleonora),
129. shylili (Florentina Luciana),
130. lachione (Mihaela Laura),
131. emoison,
132. medeea76,
133. cenusareasa (Lidia),
134. puiusu (Oana),
135. Hitomi(Simona),
136. andan,
137. bibyrox (Rozalia),
138. mcbeal (Monica),
139. laurici75,
140. kim,camypro (Camelia),
141. gabiu (Gabriela),
142. Anku,
143. Aysha2(Gabriela),
144. danangie (Daniela Angela),
145. Tzuni(Ella - Mihaela),
146. Alisia (Alina),
147. luli( Mirela),
148. lauion(Laura),
149. floarea de colt,
150. carmen e( Carmen ),
151. pupesita (Mihaela),
152. Pmihaela,
153. cicuta (Luminita si Rodica),
154. Lauricipani(Laura),
155. Cristinna,
156. puiudana2004(Dana),
157. dionisiade(Florentina),
158. PamELLA,
159. iriss27,
160. paula2003,
161. iepurila,
162. a ancutza78(Anca),
163. andicu,
164. Anca,
164. Avalon,
165. Roxee(Raluca),
166. Laura Ioana,
167. bobociu (madalina),
168. ileana- marius(Elena)
-dute
babygirl (Adina), monu (Monica-Iuliana), Ruxel (Ruxandra Laura), Maruta, Merry Marry, Mercedes (Mercedes), andreea.a, totha, cipi, elenutza, Sheherezada (Florentina), Aurasa (Aurelia Marinica), Monica-Elena (Monica Elena), geaninaelena(Geanina Elena), laura_s (Laura), Lory2004 (Loredana –Elena), Mika1 (Mihaela), Anis (Alina), Irda,Andan, nique15(Ioana), tpaula (Paula), fabya (Rodica), Denisa 73, Ioana75 (Ioana), nicole74, lulu75 (Luminita-Loredana), Tia (Florina), Flavia Hurducas, lucia_cs (Lucia), RalucaN (Raluca), natydea (Raluca Andreea), Diafera (Aurora Elena), Lucia_B (Lucia), Tonnia (Antonia), Mirela Anca, anya (alina), Hildegard, Laura 72819,coralia76, tania-z,maria_alexia (maria),utocatalina (Catalina),Denisam (Denisa-Maria)

A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta
Raspunsuri
MirelaV spune:
Dana, mercic ptr raspuns. Eu am uitat total sa-l intreb pe T. cat sa ii dau..si dupa..incepusem sa ma framant ce si cum. 
MirelaV
pupicei pe burticei
ardit spune:
buna fetele!
sorinuke parca la sovata tre sa stai 2 saptamani, musai, nu? si parca intr-o anumita perioada a ciclului?
dana mercicut, dar ceva legat de forma corpurilor de mobila, ai vreun sfat?
Sorina7 spune:
Arditutz, se recomanda tratament 14 zile, da eu am facut cu folos 7 zile, ca nu am avut mai mult "timp". Si tot ce stiu este ca sa nu fii in timpul menstruatiei.
Delia21 spune:
AncaWish,tare haioasa povestea cu tamponul cald-versus tamponul rece;m-ai facut sa rad de una singura.Mersi.
Lachione,cand incepi tratamentul pentru fiv?O sa ma vad azi cu doctorul care mi-a facut histeroscopia si sa aflu daca imi da unda verde pentru inceperea Fiv-ului.Eu sper ca da si atunci o sa ne incurajam una pe cealalta daca vrei.Eu sunt tare cacacioasa de felu meu cand vine vorba de injectii,si plus ca o sa mi le fac singurica fiindca in mandrul meu nu am incredere deplina la capitolu
.Si deci am ajuns acasa,...doamne multam,ca nicaieri nu e ca acasa.V-am pupicit pe toate.
Kariris spune:
Delia, pai urmatoarea vizita o fac pe 15 iunie si atunci stabilim cand incepem injectiile, ceea ce de fapt am stabilit deja, la urmatorul ciclu dupa 15 iunie, care va fi in jur de 23-25- iunie, cam in jurul acelei date voi face prima injectie si cam dupa 12-14 zile de pauza, incep stimularea; eu nu as putea sa mi le fac singura ca-s prea multe...mi-am mai facut eu injectii singura, nedureroase cum ar fi polidinul, dar asa 2-3 injectii la o tura de raceala, nu cu zecile cum o sa fac acum si in afara de asta in costul fivului e inclusa si "manopera" intregului tratament incepand de la prima injectie, monitorizari echo, etc. si o sa merg zilnic la clinica sa mi le faca asistenta de acolo. Bafta multa iti doresc si...da, de ce nu? o sa ne incurajam reciproc. Tu cand crezi ca incepi injectiile?
ardit spune:
lachi bafta multa, intrii in linie dreapta, eu am facut fiv in iunie 2003, la giulesti cu marinescu pe fuga, nereusit, fara embrioni congelati (nu a fost stimularea facuta cum trebuie cred, ca cei prelevati s-au fecundat aproape toti dealtfel), s-au prins 3 din 4 transferati, nu au avut sac gestational, asta e! acum merg inainte
Delia21 spune:
Lachi,super de tine ca intra in cost si intepatu,la noi ar fi $20 de intepatura,deci economisesc ceva facandu-mi-le singura.Dar dupa embrio-transfer trebuie sa luam progesteron,tot injectabil,de care am auzit ca e mai dureros pt ca este uleios,si asta pentru cel putin 4 poate chiar 6 sau 9 saptamani,cate una pe zi,pentru ca din cauza medicamentelor pentru stimularea ovariana organismul nu mai produce singur progesteronul care este esential pentru prinderea sarcinii si mentinerea ei ,si nu este predictibil cand va incepe organismul sa si-l produca din nou.Asta am retinuteu din explicatiile doctorului.Si intrebarea pentru tine este,dupaET nu ar fi de dorit sa stai macar 1-2 saptamani in pat cuminte ca sa se prinda mormolocii?
Kariris spune:
Delia, pai dupa ET nici nu am de gand sa fac altceva decat sa "vacesc" (sa stau in pat) pana la testul de sange si dupa... o sa am o activitate foarte usoara daca se vor prinde, adica o sa ma menajez la maxim, nu o sa mai vin nici la birou daca nu o sa pot sau daca o sa-mi interzica dr., dar in nici un caz nu o sa stau 9 luni in casa, ca n-am stare si eu cred ca daca apuca sa se prinda bine bebelushii nu mai e risc sa-i pierd, asta daca nu m-am schimbat, ca io inainte eram ca o ursoaica de strong, nu pierdeam nici daca beam tone de vin rosu, faceam baie fierbinte si apoi mutam toata mobila din casa...doar, doar.... iar aarunca Vale cu rosii in mine//![]()
Da la tine cat costa fiv? si cat fiv cu icsi?
Eu n-am nevoie de icsi ca al meu berbant e superfunctional, io sunt defecta si deci vom face fiv simplu = 1.900 Euro (de la prima injectie pana la Beta HcG inclusiv) Te pupicesc si mult noroc!