Clubul slabanoagelor

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

si eu la fel ca tine, Elise...aceleasi dimensiuni.Si totusi nu mi se pare ca as fi slaba. Inseamna ca nu suntem asa osoase. Am o prietena care, la aceeai inaltime si aceleasi kg ca noi, e piele si os. Cum se explica?

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Ma primiti si pe mine? Eu am 26 de ani, 1,72/3 si 44 kg. In perioadele foarte stresante ma duc usor spre 42.Desi toata lumea face "misto" de mine, eu ma simt bine in pielea mea. Am facut sport de performanta, acum fac de intretinere...la fel masaj si nu am probleme cu celulita!
Si oricum...eu am ajuns la concluzia ca "am fost proiectata" asa...pt ca oricat as manca si la ce ora, a doua zi sunt la fel!
Pup

La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

quote:
Originally posted by numeioana

si eu la fel ca tine, Elise...aceleasi dimensiuni.Si totusi nu mi se pare ca as fi slaba. Inseamna ca nu suntem asa osoase. Am o prietena care, la aceeai inaltime si aceleasi kg ca noi, e piele si os. Cum se explica?

pai nu-mi dau seama... tocmai asta intrebam, cum se explika?
ca eu la kg astea sint destul de impanata, si spunea cineva ca nici kate moss n-are atit, are mai mult.

sa inteleg ca ar trebui sa am vreo 30 de kg ca sa arat ca pe podium?

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_r spune:

Crinutz, eu aveam 45 kg la 1.68 si tot asa comentata toata lumea, la petreceri, la gratare, imi strica tot cheful.la mare nici nu mergeam, tot timpul ma certam cu sotul pe tema asta. anul trecut a trebuit sa merg la mare pentru copil si noroc ca am descoperit tratamentul cu peritol si am ajuns in iunie sa am 52 kg, tot slaba mi se parea ca sunt.am stat la plaja , dar nu m-am ridicat deloc,sotul meu a avut grija de copil.m-am intors de la mare cu 54 kg.acum am 57 si tot mi se pare ca sunt slaba, cu toate ca lumea acum spune ca sunt grasasi sa mai dau jos vreo 2 kg.
asa ca stai linistita, daca cineva are ceva de comentat tot comenteaza.

oana si matei(12 NOV.2003)
http://photos.yahoo.com/oana_r_76

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

Eu am 1.65 si 50kg (avem 48) si cred ca e o greutate normala si ma simt bine asa. Dar nu inteleg de ce tot imi spune lumea ca sunt foarte slaba si sa mai pun ceva pe mine ca ma bate vantul. Ete na Ce tot isi dau atata cu parerea? Io ma simt bine asa si cu asta basta.

Some are born great, some achieve greatness and some hire PR officers

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Mama Nadia nu stiam ca tu esti asa de slaba:) In poze nu arati, mi se pare ca esti f bine, serios acuma.

Sun lasa stresul ca o sa iasa soarele si pe strada ta, sa vezi numa. Pe bune, vezi la show-ul pt Base tre sa ai ce arata

Oare n-ar fi bine sa facem o lista? Is curioasa cine-i cea mai slaba dintre noi, ca eu sigur nu:)

Dana nu esti grasa si stiu ca daca tot vrei sa slabesti, tu ai vointa.

Joce si tu arati numai bine, sa te iei dupa ce spun eu, bine?:)

Pe mine nu ma deranjeaza ca sunt slaba, dar mi-ar fi placut sa fiu putin mai inalta si sotul meu sa mai slabeasca :)

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

quote:
Originally posted by oana_r

Crinutz, eu aveam 45 kg la 1.68 si tot asa comentata toata lumea, la petreceri, la gratare, imi strica tot cheful.la mare nici nu mergeam, tot timpul ma certam cu sotul pe tema asta. anul trecut a trebuit sa merg la mare pentru copil si noroc ca am descoperit tratamentul cu peritol si am ajuns in iunie sa am 52 kg, tot slaba mi se parea ca sunt.am stat la plaja , dar nu m-am ridicat deloc,sotul meu a avut grija de copil.m-am intors de la mare cu 54 kg.acum am 57 si tot mi se pare ca sunt slaba, cu toate ca lumea acum spune ca sunt grasasi sa mai dau jos vreo 2 kg.

nu pot sa pricep cum vi se pare voua la mare ca sinteti prea slabe.... ca eu cum ajung pe plaja imi descopar sunculitze nebanuite pina atunci...parca acasa nu le am!

alea n-or atirna la cintar?!
se pare ca nu....

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Flavia,tare esti tu draguta!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Hello, again!

Iepumic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Hello, again!
CRINUTZ, mama...eu demult nu mai pun la suflet ce zic altii!!! Cand eram adolescenta toti radeau de mine ca eram rotunjoara..prin facultate faceau toti misto ca trebuia sa imi pun pietroaie in buzunare daca batea vantul mai tare....nu zic ca m=au urcat la laboratorul de constructii pe cantarul pentru sacii de ciment...si abia s-a miscat acul (aveam pana in 43 kg)...de-a ras toata grupa. Acum am 47-48 kg si, sincer, as mai da jos pana la 46. Am 1.61 m. Dar toti se lamenteaza ca ce slaba sunt, fac in continuare misto de mine...(mai ales datorita unei fraze ale mele care a ramas celebra in familie si mi-o arunca in fata la fiecare aniversare, si anume: "tortul e periculos").
Pana la urma.....daca m-as enerva le-as da apa la moara...asa ca ma multumesc sa fac ca n-am auzit sau sa rad zgomotos....oi fi eu slaba, dar am simtul umorului gras...pe langa altii care sunt obezi si au simtul umorului "constipat". NU TE MAI ENERVA, NU FACI DECAT SA LE DAI APA LA MOARA, LE DAI SATISFACTIE. IGNORA-I SAU FA MISTO DE EI...O SA TURBEZE DE CIUDA SI O SA TE LASE IN PACE!!!!!!!

Fetelor....din ce spuneti voi sunteti toate slabe. Dar conformatia spune multe in cazul fiecareia. Eu orice am facut si oricat de slaba am fost am avut aripioare....asta e..."pulpele superioare" (ca la pui, ce sa faci) au fost mereu carnoase...si mai nou au si celulita, ca eu stau mult la birou si nu prea am timp sa fac miscare. Iar in partea de sus mereu am fost micuta si osoasa, chiar si cand eram mai plinuta...Si un kg daca pun, il pun pe picioare, fund si, mai nou, pe talie....de-aia ma feresc ca de NU-STIU-CE sa nu ma ingras...ca n-as fi o grasuta bine proportionata si apetisanta....as fi o butelcuta.
Asta e...crudul adevar.
Asa ca ....MIE CAND IMI SPUNE CINEVA "VAAAAIII, CE SLABA ESTI!!!!!!!".....MA BUCUR CA IMI FACE UN COMPLIMENT!!!!!!!!

Iepumic

Mergi la inceput