Clubul slabanoagelor

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Crinutz, n-ai decit sa le raspunzi cu-aceeashi moneda, de ex: nu-i nimic daca-s slaba, cel putzin io pot urca scarile fara sa gifii, nu transpir ca un porc facind un exercitziu fizic , nu se ia lumea de mine in ajunul Craciunului , etc, fii shi tu nitzel sadica, io asha sint Sotzul meu are 2 metri shi a ajuns la 115 kile , iar cind se ia de mine in gluma ca-s prea slaba, ii zic: da, da io cel putzin imi pot vedea ..., kiar daca-i ascunsa, tu n-o mai potzi vedea decit sculata, ca ai burta prea mare
Concluzia: daca eshti nitzel mai afurisita, n-o sa mai aiba nimeni tupeul sa se ia de tine

Io shi plozii turbulentzi

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Crinutz,ce n-as da eu sa arat ca tine!
Eu am 1,68 si 70 de kg si fac mari eforturi sa slabesc. Nu te mai enerva din cauza tuturor desteptilor.
Iren ti-a spus bine sa fi mai afurisita.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinutz spune:

Da' ma fetelor e bine ce ziceti voi dar eu ma blochez de fiecare data si imi vine sa plang, asa ca ma abtin. Numai eu stiu cat am suferit de pe urma comlepxului asta.
iren nu stiu sa fiu afurisita, asta e problema mea. Am avut de multe ori ocazia sa ii iuntorc "complimentul" persoanei care m-a jignit practic cu afirmatiile despre silueta. Si n-am putut. M-am gandit ca se va simti prost in fata celorlalti. Dar eu nu m-am simtit la fel??? Ei, si totusi nu pot. Sunt tare bleaga la faza asta.
Eu pun chiar totul la suflet chiar si daca e zis in gluma. Cred ca e cam rau, nu ????
diadaniela eu as da sa fiu ca tine, pe bune. asa m-as simti si eu mai bine, poate ar sta hainele altfel.

Aporpo voi cum va simtiti la mare cand mergeti. Bine... poate unele sunteti slabe dar poate aveti pe ce pune sutienul, ceea ce nu e si cazul meu.
Hai sa vedem si ce masuri avem la inaltimea si greutatea noastra. Eu am cam asa: bust 75 cm (noroc cu sutienul cu burete ca ajung pe la 80 si ceva), talie 67 cm si sold 89-90 cm. Picioare destul de lungi la 1,68 - 1,70 cm. Cum e? e bine? voi cum stati la capitolul asta, ca eu decat sa merg la mare mai bine . Sau daca merg nu vreau sa fie si alte persoane cunoscute prin preajma. Deci sunt complexata rau.
ce sa faaaaaaac????????????

Crinutz codita de maimutz

"What a piece of work is a man! How noble in reason, how infinite in faculties, in form and moving, how express and admirable in action...the beauty of the world" (W. Shakespeare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nadia1976 spune:

Hop si eu cu cei 1.58 si cu toate cele 40 kg.

Winners don't quit; quitters don't win.

Don't give me an attitude; I already have one!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Eu la mare ma simt grasa si urata. Tu ar trebui sa te simti slaba si frumoasa.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joker spune:

Opaaaa!!!in sfarsit un loc si pentru mine, daca corespund standardelor...1,68...46 de kgsi am 24 de ani.

Mirelam, vorba ta..mananc de toate si la cele mai ciudate ore...

Joker...mama de ied zapacit

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/album?.dir=/fdd2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Crinutz eu am deci 1.73, 57 kg iar dimensiunile sunt : Bust=90, talie=65 si aripioare(nu solduri ca solduri nu am)=93

Olga

Si maine e o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Iar la mare nu ma simt foarte bine ca la fel ca fiecare femeie am si eu ceva complexe, mereu mi-am dorit picioare mai slabe, sa nu am aripioare, etc. oricat sport am facut sunt la fel si asta tine de constitutie. Cat despre afirmatii rau voitoare gen: sigur nu esti anorexica, ce-ti mai face tenia de obicei raspund sarcastic si nu reactionez deloc ca si un bun crestin. Ei la faza asta chiar nu-mi place sa intorc obrazul celalat.
Am ajuns la concluzia ca sunt lovita doar de cei super complexati si mult mai grasi asa ca e clar de ce. Nu bagati fetelor in seama ca sunteti printre cele 20% cele mai fericite femei. Purtati haine stramte, elegante, frumoase, colorate ca pe voi sta bine orice. Cat despre sani... Oricand se pot face unii noi daca ai bani. Dar sunt atatea sutiene destepte si cu silicon incorporat incat nu merita durerea.

Olga

Si maine e o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krmenik spune:

Mai fetelor nu mai fitzi complexate de faptul k suntetzi slabe. Eu as da orice sa fiu mai slaba. Am 50 de kg la 1,63 si ma simt grasa cat o vitzica(sa nu zic vaca). Ce pot sa va spun e ca am avut cu 30 de kg mai mult. Da 80!!! Numai eu stiu prin ce am trecut k sa slabesc. Greutatea mea era in jur de 60 kg, iar intr-un an de zile m-am ingrasat 20 de kg. Acum desi toata lumea imi spune sa nu mai slabesc, k deja sunt destul de slaba, eu inca nu ma simt bine. Masurile mele sunt 89-63-87. Singurul lucru care ma deranjeaza sunt sanii, si anume faptul k nu mai am aproape deloc, iar inainte eram complexata k sunt prea mari. Cred k cel mai important e sa te simti bine in pielea ta indiferent de cate kg ai (sau nu ai).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

am si io o intrebare, acu' poate ma lamuriti voi: eu am 53 de kg, 1,70 m shi vreau sa slabesc iar toata lumea cik sint slaba, dupa kg...dupa kg da, in aparentza nu sint!!!

nu's de se intimpla, da' cred ca nu prea am oase, ca nu gasesc explicatia: voi ati mai pomenit persoane care au putine kg. da... vizibile?

sau am dezvoltat eu o fixatie cu manechinele astea de la televizor?

Elise

Mergi la inceput