Clubul slabanoagelor
Raspunsuri - Pagina 7
anky spune:
Bianca,cred ca nu e vorba de invidie,ati spus ca vreti sa va ingrasati si daca nu puteti nici cum, inseamna ca intradevar suferiti de hipertiroidism.Cei care sufera de hipotiroidism nu pot sa slabeasca chiar si cu dieta si sport.Eu daca maninc fainoase,inghetata,dulciuri si fast food ma ingras imediat.Sa te ingrasi chiar nu e greu deloc daca nu ai probleme cu tiroida.
O zi buna
Anca,Bianca 02.02.03si Cris 12.05.05
AlinaCan spune:
Fetelor slabe care vor sa mai puna cateva kgs si nu stiu cum, le-as recomanda calduros sa urmareasca subiectul: "Slabiti mancand din 2 in 2 ore", http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=73677. Sa nu se sperie de cuvantul "Slabiti" ci sa-l inlocuiasca cu "Ingrasati-va".
Mult succes!
iren spune:
Mah slabutzelor, da de ce vretzi voi sa va ingrashatzi, numa fiin'ca zice lumea ca s'tetzi anorexice? Las sa zica, daca voi va alimentatzi corect shi va simtzitzi bine, ce va pasa de parerea invidioshilor? 
![]()
Anky, io pot minca orice shi oricind, dar nu sufar de nika, sint doar arderile prea rapide.
Io shi plozii turbulentzi
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
OlgaTarziu spune:
Eu toata viata am fost slaba. Inainte de a ramane insarcinata aveam 1.73 si 52 kg. Acum am 57 si ma simt foarte bine in pielea mea. Dar marturisesc ca m-a costat scump sa ajung iar la greutatea asta. Am pus 25 kg in sarcina si apoi am alaptat 7 luni, deci nici nu se punea problema sa tin ceva cura. Apoi am inceput in stilul meu vesnic de slabit cu sport la maximum si eliminat painea si dulciurile. Deci eu clar marturisesc ca am luptat greu sa ating iar greutatea ca nu mai aveam acelasi corp. Inainte mancam ca lupul si eram tot slaba dar acum a inceput sa se incetineasca metabolismul. Sa fie si varsta?(34)
Norocul ca am scapat fara vergeturi sau celulita... Si apoi si daca era nu o consideram o mare problema. Sanii lasati ii port oricum ca pe trofee ca de acolo a mancat puiutul meu atatea luni. Sunt si chestii mult mai importante in viata in afara aspectului fizic.
Haine in schimb imi gasesc foarte greu. Poate si ca sunt in tara cu oameni grasi. Toti pantalonii imi sunt scurti si largi in talie. Singurii care stau bine pe mine sunt blugii ca am optiunea de lungime si largime.
Important e sa fim sanatoase.
Va pup slabanoagelor!
Olga
Si maine e o zi
impreuna spune:
Mai erau ceva subiecte d'astea, da ma inscriu si aici:)
1.60 si 47 kg, cu mari sperante sa mai pun macar un kg, doua...
Flavia (sotie si mamica fericita)
alexa si mami spune:

1,70m/53kg
da' nici nu vreau sa ma ingras, cu toate ca ai mei rid de mine ca cica's slabanoaga. ma simt bine asa, si zau ca nu fac vreun efort sa fiu asa.
alexa 
georgi75 spune:
si io...si io...
am 1.76 si 53-54 kg.
mie mi se pare satisfacator.Mai vreau vreo 5 kg cred.Da' ma intreaba cate unii ce mananc de sunt asa slaba.
Ete na!"Mere acre" le raspund.![]()
Io stiu care-i cauza:mese neregulate, tigarile(care-mi iau pofta de mancare).
da cred ca suntem mai fericite decat grasele si hainele stau altfel pe noi(no offence plsss)
Zambeste!Maine poate fi mai rau.
Georgiana-mami de Stefania(2,2 ani)
Avem si POZE
AlinaCan spune:
Olga, pt ca ti-am citit mesajul in care spui ca ai problema sa-ti gasesti pantaloni pe masura ta, daca esti mai inalta exista de exp in YorkDale Mall un magazin pt femei inalte. Alt exp ar mai fi Old Navy care stiu ca au blugi aceeasi masura dar cu lungimi diferite. Mai sunt si alte firme : EddieBauer, Talbots, etc.
Success.
iepumic spune:
Fetelor, poate eu n-ar fi trebuit sa scriu aici, pt. ca nu ma consider o slabanoaga...la 1.61m si 47 kg. Daca m-ati vedea cum arat, cred ca ati fi de aceeasi parere. N-am fost intotdeauna asa, am fost si plinuta bine, si slabanoaga rau (41 kg la aceeasi inaltime ca acum)...Acum ma simt foarte bine si daca pun 1 kg pe mine se vede, il simt si ma deranjeaza.
Daca voi va simtiti bine, aveti putere de munca, pofta de viata...nu vad de ce ar trebui sa va considerati slabanoage doar pentru ca altii va spun ca sunteti!! Ieri, mai in gluma, mai in serios, mi s-a spus ca sunt "slaba si urata".."complimentul" venind de la cineva care dupa n cure de slabire tot la 100 kg se afla....nici nu l-am luat in serios, nici nu m-am suparat si nici nu m-a determinat sa vreau sa ma ingras!!!!!!!!!
Stiti ce riscuri comporta o greutate prea mare? (probleme cardiace, risc de diabet, probleme cu osatura, probleme cu ficatul, stomacul etc...greutate in tot ceea ce faci, in miscari, lipsa de energie)...
Daca totul e in regula cu voi, daca analizele va ies bine, nu aveti carente ingrijoratoare de calciu, fier, magneziu, minerale, vitamine....eu zic sa va considerati fericite ca sunteti cum sunteti si sa nu ii mai lasati pe altii sa va faca sa va simtiti rau in pielea voastra!!!!!!!!
Iar daca totusi vreti sa mai puneti cateva kg...in nici un caz McDonalds si sedentarismul nu sunt solutia! Mai bine consultati un nutritionist...cea mai buna si armonioasa metoda de a pune kg este cu un regim sanatos, bogat in proteine si glucide complexe acompaniat de activitate fizica!!! Daca e sa puneti niste kg pe voi...e mai bine sa fie kg de muschi lucrati frumos decat kg de grasime!!!!
Sa fiti frumoase, slabutelor!
Iepumic 
Crinutz spune:
Fetelor eu am o mare problema cu faptul ca dintotdeauna am fost slaba. Sunt de acord cu teoriile voastre ca daca te simti bine in pielea ta e ok, sunt de acord cu ce spune si Iepumic, sunt de acord ca nu trebuie sa iti pese de ce spun altii despre tine (mai ales cand persoanele care comenteaza ar trebui mai intai sa se uite prin gradina lor si sa isi vada mai bine lungul nasului). Ok, sunt de acord, dar ce faci atunci cand acest complex a pus stapanire pe tine si oricat ai incerca sa iei toate comentariile in gluma efectiv nu reusesti si te simti prost in fata celorlati care te privesc ca si cum esti cea mai naspa persoana. Eu una ma simt tare prost cand cineva comnenteaza ceva de genul (la masa): "ai grija cat mananci sa nu cumva sa te ingrasi", "tu mananci doar miercurea si vinerea si atunci de post?", "vezi ca trebuie sa iei o caramida cu tine cand e vant" si altele asemenea sau chiar mai rele. Si de cele mai multe ori asta se intampla la o masa cu multe persoane si toate isi indreapta ochii spre tine cu un ranjet satisfacut ca te-au facut sa te simti naspa. Si daca toate pers de la masa sunt toate supraponderale va dati seama cum te simti
.
Eu am acest complex din copilarie si mai ales din adolescenta si inca mai am si acum. Ideea e ca celor din jur nu le voi placea cu adevarat decta cnd voi arata ca un manechin adevarat. Mai slaba nu merge, mai grasa nu merge. Trebuie sa fii ca alea din revistele pt barbatii ca sa fi pe plac. Si ma intreb de ce de cele grase nu se comenteaza in fata. Cel putin in cercurile mele f rar se ia cineva de un care se "revarsa" efectiv. Asa ca faza cu " sa te simti bine in pielea ta" nu prea functioneaza cel putin in cazul meu.
Am scris aici mai laes ca azi mi-a facut cineva un serviciu si a avut grija sa comenteze si sa imi strice tot cheful de gratar. Si chiar mancasem mult dar pers era preocupata de altceva si fiindca ma zis ca nu vreau pui (pt ca nu era bine facut) a inceput dialogul de rigoare. Si bineinteles ca mi-au picat nervii si apropape ca nu am mai scos un sunet si mi-am varsat nervii pe sotul meu care, saracu',imi luase apararea.
Eu zic ca nu arat f groaznic. Am 1,68(70) si de obicei vreo 50 - 51 kg. In februarie aveam 48 dar din cauza unor probleme din familie.
Am inceput de 2 luni tratamentul de ingrasare de aici de pe forum, cel cu mg, at10 si peritol. nu stiu daca m-am ingrasat prea tare dar un pic cred ca s-a pus ca imi vin hainele mai bine. Nici fata nu e prea urata, multi imi spun ca am o figura interesanta, mai ales din cauza sprancenelor f negre si accentuate, par destul de misto.
In concluzie: as vrea de la voi idei despre ce sa raspund persoanelor care vin cu astfel e comentarii. Sunt convinsa ca si voi treceti de multe ori prin asta si as vrea niste replici (inteligente si nejignitoare) care sa le taie pofta sa mai zica vreodata ceva. Ce ziceti? ma ajutati?
Multumesc ca m-ati ascultat. M-am mai usurat daca v-am povestit si voua.
Crinutz codita de maimutz
"What a piece of work is a man! How noble in reason, how infinite in faculties, in form and moving, how express and admirable in action...the beauty of the world" (W. Shakespeare)