Clubul slabanoagelor

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariuca_mrc spune:

pt iren....pt un fund frumos incearca sa urci si sa cobori pe o bancuta(se poate si scaun..in caz de urgenta)...cat rezisti......faci o pauza si oiei de la capat
mariuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Mariuca, merci frumos, intr-un timp faceam juma de ora de stepper, da nu mai am timp acu, o sa incerc cu cartea de telefon cin am timp

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia zbintuita

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

si eu.... si eu....

si eu sunt slaba si ce-mi place .. am 1, 69 si ~ 50 kg (dupa ce "m-am chinuit" sa iau 3 kg in aprox 3-4 luni) ..
si ce-mi place cand sunt asa mai ales ca nu trebe sa ma gandesc la diete ..
mai naspa e cand imi cumpar haine ca trebe sa cer XS (extra small) la unele si nu intotdeauna si gasesc..

cel mai mult ma enerveaza cand ma intreaba cineva daca am prob cu alimentatia .. ufff.. ce ti-e cu invidiosii

------------------------
Louisea si Bandit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Yeap, shi io cam la fel cu tzoalele, se uita alea de la magazin asha cish la mine cin cer xs sau pantaloni 32-34 ...se uita la carutz io merg de obicei cu ala dublu prin magazine, e practic se uita la mine, zici ca n-au mai vazut mamici slabanoage in viatza lor, pai cre shi io, ca pe ele atirna shuncile, shi n-au mai mult de 25 de ani, majoritatea...mai prost e ca la sutien am ajuns la 75A, de la 70B, cit aveam nainte de kupii :(...vreau tzitzeeeee!!!

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia zbintuita

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca64 spune:

Salut.
Marturisesc cu tristetze (ba chiar si rusinata) ca la cei 1.73 cm, nu reusesc sa depasesc 47 kg. Ba nu, gresesc: recordul meu e de 50 de kg! Ideea e ca nici n-am fost vreodata gurmanda. Iar daca mananc ceva cu pofta, atunci sunt sigur fructele si legumele care-mi plac la nebunie! In rest.. stress cat incape,dar somn suficient, zic eu. Si mai e ceva: nu am astampar; sunt agitata in continuu, fie ca e sport sau ritm alert pur si simplu in orice as face
O parte a timpului ma simt bine cu mine insami > atunci cand sunt acasa, cu sotziorul meu, care-mi spune totdeauna ca arat bine.

Dar in "public" (mai ales la serviciu) ma simt ingrozitor! Aproape ca nu trece zi fara ca cineva "bine intentionat" sa-mi aminteasca cat de slaba sunt. Si uite asa ma acopar de complexe.
Ce n-as da sa am cateva kg in plus! Are cineva vreun sfat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

salut si bine v am gasit eu sunt Amalia (31ani)45kg incerc sa ma ingras mdar....nimik

amalia marzelos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

salutare!salutare!

ma inscriu si eu in club.am 1,64 si 47 de kg.mama si ce-mi place.sincer eu ma simt ok .faza e ca la sarcina a doua am pus 30 de kg.mama cum aratam.in 3 luni de la nastere am ajuns iar la 47 si de aici nu ma mai misc : nici nu urc , nici nu cobor.la faza cu hainele ce sa va zic : cam greu imi gasesc , pt ca toate mi-s largi in talie.

va tzuc pe toate slabanoagele.stiu ca suntem faine foc si ca multa lume ne invidiaza.

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karaiuli spune:

si eu ma inscriu.28 de ani,1.60,si 45kg. si ma simt perfect.mananc cat doi si nu ma ingras.seman cu mama.sotul meu a spus ca m-a luat de sotie ca cica asa mama asa fiica.celelalte care zic de noi ca suntem slabe sunt invidioasa ca ele nu pot manca pizza fara ca o luna dupa aceea sa tina regim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamironiuc spune:

Ma primiti si pe mine???? Nu sunt o slabanoaga, dupa modesta mea parere(1.74 si 52 kg) insa, dupa parerile binevoitorilor sunt bolnava, anemica si multe altele. Realitatea esta ca la cate fac plus bebe care omoara caloriile mai bine ca orice sport...nici nu pot sa fiu altfel. Si ca sa devin deja oaia neagra a clubului martirisesc ca in sesiune mananc un borcan de crema de ciocolata in 2 zile si slabesc! Sa ma ingras nu am incercat pentru ca sincer nu stiu daca as reusi in plus ma simt bine asa!

Anca si Ema

ANCA si EMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

quote:
Originally posted by Bimilit

salutare!salutare!

ma inscriu si eu in club.am 1,64 si 47 de kg.mama si ce-mi place.sincer eu ma simt ok .faza e ca la sarcina a doua am pus 30 de kg.mama cum aratam.in 3 luni de la nastere am ajuns iar la 47 si de aici nu ma mai misc : nici nu urc , nici nu cobor.la faza cu hainele ce sa va zic : cam greu imi gasesc , pt ca toate mi-s largi in talie.

va tzuc pe toate slabanoagele.stiu ca suntem faine foc si ca multa lume ne invidiaza.

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Anca,Bianca 02.02.03si Cris 12.05.05

Mergi la inceput