Fetelor...nu mai fiti complexate ca sinteti slabe...cate miliarde de dolari se cheltuie in toata lumea pe produse de slabit????Care e obessia NR.1 a planetei??????KG...in plus!!!!!
Fiti fericite si totusi mancati sanatos..ca UN CORP SLAB NU INSEAMNA AUTOMAT CA ESTE SANATOS.Fiti atente la zaharul din sange si la colesterol...este foarte periculos..in rest..santeti niste fericite!!!!!!!!!!
157-38kg
Art.10 din regulament - Nu abuzati de culori!
for2nity
quote:
Originally posted by mirelae
Buna fetelor, ma primiti si pe mine in ,,club" ca eu sunt c-am subtirica.Am 29 ani,inaltine 1,73 si 47 de Kg...de mancat mananc de toate .Ma mentin cu greutatea asta din clasa 8. Va dati seama! De mancat mananc de exemplu la 2 feluri de mancare o paine imi ajunge.Dar nu se pune nic....parca sunt snur...Chiar ca as vrea sa iau cateva kg bune dar cum....ca eu am incercat orice(Mc, pizza)stiti ca uneori ma scol si noaptea si mananc...dar degeaba.Poate ma ajutati voi...Pupici

Joker...mama de ied zapacit
Fetelor, nu va mai faceti complexe, ca nu merita! Daca as putea, v-as da eu de la mine vreo 7- 8 -10 kg
. Pe vremuri eram si eu slaba. Si ma simteam foarte bine cu greutatea mea. Mancam orice, oricand, oricat, fara sa pun nimic pe mine. Devoram cate o ciocolata zilnic! E adevarat, faceam si destul de mult sport. Dar, dupa sarcina, lucrurile s-au cam schimbat si si acum ma lupt cu kilogramele, ca sa ajung la vechea mea greutate. Asa ca...fiti fericite
. Iar pentru cele ce vor totusi sa mai puna ceva pe ele...spor sa aveti!
Claudia
o carte pentru un copil-si tu poti ajuta!