Clubul slabanoagelor

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

TatianaS,
de ce vrei tu sa te ingrasi? Arati super, nici prea mult, nici prea putin!!!! Eu zic sa te mentii si sa te bucuri de imaginea din oglinda. Pup

Iepumic

All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Am 31 de ani , 1,65 si 48 kg. Nu fac sport si nu tin diete.Eu zic ca arat bine, nu ma intereseaza ce spun ceilalti.
Unii sunt invidiosi si spun : ce slaba esti , ca si cand ai suferi de vreo boala ; sau spun , ce te-ai ingrasat , desi tu arati la fel , dar din invidie vor sa te faca sa te simti prost (mai ales daca ai peste 30 de ani).
Asa cum am eu in Ro. o vecina , are 20 de ani , 1,75 si vreo 70 kg , si de cate ori merg acasa in vacanta imi spune , " ce te-ai mai ingrasat" desi eu am kg la fel ca si in anul precedent sau uneori am chiar cu 2-3 kg mai putin. Nu se uita la ea cum arata , e important doar ca eu "m-am ingrasat". Imi spune cand e sotul meu de fata , ca sa-i atraga atentia , ca poate el n-a observat ca sunt "grasa". Iar el i-a spus ca arat mai bine decat ea , asa ca n-are rost sa mai spuna prostii.
Si nu-mi mai pasa , ai spun si eu la fel : "si tu te-ai ingrasat si ai cu 10 ani mai putin decat mine si cu 22 kg mai mult; oare cine-i mai grasa?" Si de atunci evita sa mai spuna ceva .
Oare sunt rea? Eu zic ca in acest caz nu sunt.

Asa ca daca va simtiti bine in pielea voastra si cu kg care le aveti , nu da-ti atentie la INVIDIOSI.
Va pup

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Tatiana, multumesc pentru poze!!!!! Ai o fetita superba. Sa-ti traiasca!!!!!! Mi se pare chiar ca iti seamana.

Iepumic

All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL.

Art.10 din regulament - Nu abuzati de culori!
for2nity

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianette spune:

Buna, am intrat si eu pe aici, nu c-as fi slabutza, ci din contra . Am 1,64 si 56,5 kg (acum o luna insa am avut 61)... Idealul meu e sa ajung pe undeva pe la 48-49 kg, asa cum am avut cu ceva ani in urma.

Dar trebuie sa va spun despre sora mea care are acum 26 de ani si care toata viata a fost complexata din cauza ca era prea slaba (1,64m, 45-46 kg). Vreau sa va marturisesc ca prin multe eforturi, chiar a reusit sa se ingrase (acum are ~55 kg)... Desi suntem cam de-o seama tot timpul am avut plangeri diferite ... si pe ea o deranjau teribil comentariile altora: "Vai, dar ce te-ai ingrasat", "Tu cand mananci? Nu-ti dau parintii sa mananci etc.", "Bine ca ai hainele astea, ca altfel te zbura vantul"... in fine.
Eu nu inteleg chestiile astea ca fiind atat de jignitoare. Imi pare rau cand vad cat va consumati unele dintre voi ca cineva care n-are ce face arunca si el o vorba la nimereala. Si eu cand eram mai slaba primeam astfel de complimente (si da, eu chiar le consideram complimente, nu m-au deranjat niciodata). Ma simteam mandra ca lumea ma considera slaba (ca eu si la 47 kg tot ziceam ca-s grasuta - si acum imi pare rau pt. timpurile alea). Deci fetelor, nu va mai luati dupa ce zice unul si altul: altii nici nu se gandesc cand fac afirmatii ... spun si ei o vorba in vant ... dar daca voi aratati ca va deranjeaza ei zic "opa, am gasit un subiect de glume". Sunt absolut convinsa ca oamenii nu gandesc cu adevarat ca voi va simtiti rau la comentariile lor (pt. ca si eu uneori ma mai trezesc glumind cu cineva slab si zicandu-i fel de fel... fara sa ma gandesc ca e altceva decat o glumitza).

Dar sa va spun cum s-a ingrasat sora mea: program REGULAT de masa, portii mari de paine (si sa nu va speriati: 1 paine la masa !!! Daca nu o termina, o manca la desert :| ). Si acum cand mai pierde 2-3 kg reintra la "regim".
A, si inca ceva : mancati in compania cuiva care va place, cu care va simtiti bine ... cand mancati singure va este mai greu sa duceti la capat felurile de mancare, din cauza plictiselii.

Mult succes! Sper sa va fi fost de folos cumva ;)

DIANE
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Tatiana acum am apucat sa-ti vad si eu pozele. Vai ce scumpa e gaza ta.
Eu nu mananc chiar prostii si fac sport in prostie. Adica slaba slaba dar sa stea carnea bine pe mine. Si apoi cum le ziceam si fetelor de la sport si dieta tare vreau sa imbatranesc frumos. Radeam cu sotul intr-o zi cand i-am zis ca idealul meu de pereche perfecta dupa 50 ani sunt Barbara Streisard si Dustin Hoffman din " meet the Folkers" daca ati vazut filmul. daca nu merita sa-l vedeti.

Olga

Si maine e o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joker spune:

joce, nu ma ofticai..dar pe bune mananc mai mult ca consortu si daca te uiti la mine zici ca ma bate vantu....pot sa ma ascund dupa un bilet de tramvai pus in dunga, cel putinasa zice lumea..

Joker...mama de ied zapacit

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelae spune:

Buna fetelor, ma primiti si pe mine in ,,club" ca eu sunt c-am subtirica.Am 29 ani,inaltine 1,73 si 47 de Kg...de mancat mananc de toate .Ma mentin cu greutatea asta din clasa 8. Va dati seama! De mancat mananc de exemplu la 2 feluri de mancare o paine imi ajunge.Dar nu se pune nic....parca sunt snur...Chiar ca as vrea sa iau cateva kg bune dar cum....ca eu am incercat orice(Mc, pizza)stiti ca uneori ma scol si noaptea si mananc...dar degeaba.Poate ma ajutati voi...Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

In clubul vostru nu mai pot sa fiu ca numai sunt asa de slabutza ,am fost si eu odata si ca in toate povestile voastre am nascut si kg au fugit imediat ,am vazut ca dupa 36 organismul meu a inceput sa asimileze putin mai mult dar oricum nu sunt grasutza, si oricum nu am tinut niciodata regim si maninc cam tot ce imi doresc.Va scriu ca vad ca mai toate spune-ti ca lumea va intreaba daca sunteti bolnave, eu nu stiu ce e mentalitatea aia in romania ca femeia sa fie plinutza,ma intorc si eu in vizita in Ro dupa cativa ani si normal cu citeva kg in plus fatza decind am plecat si auzi compliment"Ce frumoasa te-ai facut ca te-ai mai ingrasat"
adica nu inteleg daca eram slaba eram urita?
uff ce as mai da sa fiu slabutza tare imi placea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Hop si eu:169 si 50 kg....si complexe pe asta tema cat incape.
Nu vreau sa par ipocrita(cum unii imi dau de inteles ca as fi , deoarece ma plang cat de slaba sunt...)dar eu chiar ma simt rau in pielea mea, ma simt slabita, bolnava!!!
Bine ca mi-a iesit asigurarea,ca planuiesc sa fac o vizita unui nutritionist.
Problema e la mine, ca, dincauza stresului, nu am pofta de mancare, tau cateodata 3 zile fara sa manank mai nimik, si am perioade cand nu ma pot opri dinmankat,desi nu mi-e foame,simt nevioa sa manank incontinuu
offfffffff, asa ceva nu e normal, si faptul ca constientizez asta, ma arunca intr-o stare de panica...
Gata...merg la dr.
pupici

http://photos.yahoo.com/frezia_2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

citesc pe aici si ma minunez...cre' ca eu sint cam defecta, la 1.7m si aprox 50 kg (variatie 1 kg + sau -) ma consider "impanata" si vreau sa mai dau jos.....

Realitatea e ca am oasele mici... da' suncutza exista.... prin partile esentiale, deci as putea sa mai slabesc. Insa asta inseamna sa renuntz la pizza, McDonalds si Cola....si e greeeeu....
Insa ideea e ca oricum slaba nu ma consider. Nici grasa, da' nici slabanoaga in nici un caz.

Elise

Mergi la inceput