Baia dupa vaccin-pro sau contra?

Baia dupa vaccin-pro sau contra? | Autor: asi

Link direct la acest mesaj

Copilul meu a figurat la 2 medici de familie.Pana la 6 luni la unul apoi la cel la care suntem acum.Prima doctorita nu mi-a zis sa nu ii fac baie dupa vaccin desi am intrebat-o.A zis doar sa nu ii fac 3-4ore imediat dupa injectie dar apoi pot sa ii fac baie dar mai scurta.Cea de acum mi-a interzis sa ii fac baie pe motiv ca asa e mai bine ca se poate raci.Razvan iubeste baita de seara si nu poate dormi bine daca nu o face .Nu stiu ce sa fac?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Mie mi-au zis la fiecare vaccin sa nu-i fac si nu i-am facut. N-am intrebat de ce, ca nu pateste nimic daca nu face baie o zi-doua.
Nu stiu ce sa te sfatuiesc, daca zici ca nu doarme linistit fara. Pune-l doar cu picioarele sa se balaceasca putin, poate il ajuta.

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bozo spune:

Mie nu mi-a spus nimic de baie la nici un vaccin. Nu i-am facut eu in ziua respectiva pentru ca asa citisem pe forum . Dar eu il spal la fund in chiuveta de fiecare data cand il schimb, si am atins cu apa intotdeauna locul... nu stiu de fapt de ce ar fi interzis.

http://photos.yahoo.com/turcanlaura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Larular spune:

Mie mi s-a spus sa nu ii fac si am uitat si am comis-o !!!!
La drept vorbind am comis-o pentru ca nu stiu daca a avut vreo legatura dar la acel vaccin , a facut un nodul , care a trecut dar greu .
Niciodata inainte nu mai patisem ( era vaccinul de 6 luni deci trecusem prin mai multe facute cu acceasi mana foarte usoara de nici nu a simtit copilul ) si nici dupa nu am mai patit , deci am tras concluzia ca baia a fost de vina .

Am intrebat medicul , si mi-a zis si ea ca de la baie l-a facut si mi-a oferit o explicatie medicala pe care sincer nu mai stiu sa o reproduc.
Sfatul meu e sa sari peste baie ca nu moare ! Vorba americanului "better safe then sorry ".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uki spune:

salutari!

da'... ce-are vaccinul cu baia??/, scuze da' io... is grea de
Aveam aceeasi nedumerire dar timpul a rezolvat!

Baia nu cred ca afecteaza vaccinul, locul, copilul...Parerea mea

Gabriela si Mariuca

POZE CU MARIUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Multumesc pentru raspunsuri.Sper sa iau decizia cea mai buna pentru el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

am intrebat si eu o data dupa vaccin daca e voie sau nu sa-i fac baie?rspunsul a fost o privire lunga si nedumerita...adica ce are una cu ailalata...

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

si eu i-am facut baie dupa vaccinul de 2 luni, si oricum doctira nu mi-a zis nici ca da, nici ca ba.
am citit la cateva zile aici pe forum ca sa nu ii fac, dar eu deja ii facusem baita si nu a patit absolut nimic... a facut temperatura, dar asta oricum o face..

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ninocikap/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Briantis spune:

Si noua ne-a zis pediatra sa nu-i facem baie in seara respectiva si nu i-am facut .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdynaB spune:

Asi,exact asa am patit si noi...primul pediatru nu ne-a spus nimic in legatura cu baia dupa vaccin.Apoi am trecut la alt medic pediatru si chiar sapt. trecuta am fost sa-i fac varilrixul si imediat dupa ce i l-a facut ne-a zis sa nu-i facem baie in ziua respectiva.Am ramas si eu cu gura cascata si am intrebat-o de ce,a zis ca poate sa raceasca si pot interveni complicatii.Nu i-am facut baie si nici febra nu a avut.

Adyna si Selina bambina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Noi am facut ieri vaccin dar doctorul nu ne-a zis nimic de baitza...iar ca sa o evit doar am spalat-o la fundulet in chiuveta.Dupa ce am spalat-o i-am verificat temperatura si era ok(desi m-a avertizat ca s-ar putea sa faca si ii dadusem preventiv o doza de Calpol) dar dupa o ora avea febra!Era maraita,i-am mai dat o doza de Calpol si febra i-a trecut in vreo 2 ore...Nu stiu daca e vreo legatura intre vaccin si apa ...plus ca locul unde i-a facut vaccinul e rosu ...desi fata nu a plans deloc la injectie.Sa ma ingrijorez????

Lavinia si Natalia(17.01.05)

Mergi la inceput