Baia dupa vaccin-pro sau contra?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mir2 spune:

nu se face baie din cauza locului vaccinat care si asa este destul de cald fata de restul corpului daca a-ti observat.o solutie ar fi sa le tineti picoarele vaccinate afara din cadita, cand ii spalati.de obicei se recomanda comprese cu apa rece pe locul vaccinat si nu caldura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kittycat spune:

Eu i-am facut baie de fiecare data. Si noi am suntem la a doua pediatra, si amandoua chiar asta mi-au spus, fara ca macar sa le intreb, sa aiba dupa vaccin programul zilnic obisnuit, inclusiv baita de seara.

Andra,de printesa (15.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Larular, nici fata mea nu a facut nici un nodul la 2 si la 4 luni, dar la cel de la 6 a facut, desi era aceeasi mana si nu i-am facut baie. Nu cred ca are legatura cu asta, eu pun pe seama faptului ca ei la 6 luni nu mai sunt la fel de "imobili" ca la 2/4 luni, asa ca probabil a tras putin piciorul in momentul intepaturii. La mine, la cel de 6 luni, mi-a zis asistenta ceva de genul: "stii povestea?" Eu zic "care?" Si ea mi-a raspuns: "nu mananaca 2 ore si fara baie diseara".
Repet, nu am intrebat de ce, m-am conformat si atat.

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Larular spune:

Aissa , la nici unul din vaccine nu a miscat deloc. Doar la cel de 1 an a marait dupa dar cam atat . Nici nu le-a simtit si nici nu a facut febra . Poate e o chestie de cat de gros su de uleios e serul ... Nu stiu ce sa iti spun !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Buna ziua.

Noi am facut baita dupa fiecare vaccin si avem deja destule la activ.Am intrebat si pediatra, si asistenta, si mi-au explicat ca nu are nici un efect advers baia ca atare, doar ca, daca face febra, e destul de probabil sa raceasca, daca sta mult in baie. Asa ca eu ii faceam baie, scurta, dar nu o spalam pe cap. Nodulii nu au nici o legatura cu baia, de asememnea. Depinde de "mana" asistentei cat de mari sau durerosi se fac. Oricum, nu se prea scapa de ei. Eu i-am pus imediat comprese cu apa rece, iar sub ele o felie subtire de lamaie sau de cartof crud, si s-a rezolvat in cateva zile.

Sanatate la bebici
Ana

mama Mirunei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

I-am facut baie si totul a fost ok.Nu a facut febra deloc si s-a simtit foarte bine.Nici compresa nu am pus ca am uitat si nu l-a durut deloc manuta.Au trecut deja 3 zile si e bine.Acum asteptam sa vedem daca apare eruptia sau nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Noua ne-a spus pediatra ca putem sa facem baita doar daca nu face febra.Pana acum nu a facut,nici la 2 nici la 4 luni.Vom vedea la cel de la 6 luni.

Miha si puiul Robert

Pozele noastre

Uneori cand viata inchide o usa deschide o fereastra.

Mergi la inceput