Superpacientele superoptimiste ale Dr. Moisa - 15
Raspunsuri - Pagina 9
thea_m spune:
Indy: Radu Monica, Centrul de acupunctura si homeopatie, 212 79 06 sau 312 96 87, str. Viasarion nr.4-6 ( langa Piata Romana) program : luni-miercuri-vineri 9-14, marti-joi 14-18. Despre FIV vezi la fetele de la FIV ca ele sunt la curent cu sumele de la Giulesti.
Teodora
MRL spune:
Fetelor, va pup pe toate!
Teo, ma bucur ca mergi la homeopat. Ai sa vezi ca multe se vor rezolva.
Roxee, stiu ca era mai bine sa nu fi stiut asa de multe, dar vorba ta, capu' sus, nu? Doar nu ne doboara pe noi asa usor, nu?
INDY, iti tin pumnii sa fie cu ochisori de data asta. Tie ti-a recomandat sa iei Utrogestan?
Bety, nasoala treaba cu CM. Imi pare sincer rau. Dar nu-i nimic, pana la urma exista o rezolvare si pentru noi. Eu ma indrept vertiginos spre inseminarea cu nr.6. Am intrebat-o pe dr. cand ar fi momentul sa spunem STOP inseminarilor si mi-a raspuns ca dupa 6 inseminari o sa reanalizam ce avem si atunci vom lua o decizie. Si eu ma gandeam la FIV, dar ma las pe mana ei. Nu am deschis discutia despre o eventuala laparo pentru ca sincer nu as vrea sa fac asa ceva. Trompele mele sunt permeabile amandoua, ovulez natural o luna pe dr urmatoarea pe stanga, endometru si foliculi buni, proba Cotte la HSG intens pozitiva, asa ca eu nu prea vad de ce sa fac laparo. Daca ea imi recomanda asa ceva fac, dar daca nu aduce in discuti tac si eu din gura. Am citi pe forum ca sunt fete care au facut de mai multe ori laparo si nu au rezolvat problema.
Pentru toate fetele cate un pupic dulce
LilianaM
Chi spune:
Betica draguta,mai sunt inca sanse !
Noi toate stim ce inseamna tristetea unui sfarsit de luna fara reusita.
Daca sotul meu ar fi de acord cu FIV, eu as face fara sa clipesc. chit ca mananc paine goala sa strang banii.Dar nu e ...!
Te pup si iti tin pumnii!
bety spune:
Sunteti SUPER toate...de-asta va iubesc eu!
Vad ca suntem cateva care am ajuns la a 6a inseminare.
Am primit toate florile de voi si pupicii si ce este drept...mi-au curs si niste lacrimi, dar sunt barbata.
Am intrebat eu la Giulesti, cat este vitro si costa 2.900 Euro, dar nu este un pret fix, ci este in functie de medicamentatia pe care ti-o prescrie. Poate fi mai putin, pentru ca depinde de reactia organismului la medicamentele pentru stimulare. Asa ca...e o caruta de bani si din cauza asta e bau-bau-ul meu.
Eu nu sunt bisericoasa, dar cred in continuare ca El nu m-a iertat pentru niste fapte trecute. Dar sper in continuare ca imi va auzi
.
Va
pe toate-toate si sa stiti ca si eu sunt alaturi de voi, cu gandul si mai ales cu sufletul.
"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Anca Wish spune:
Indy, iubita, vorbeam de premarin. Ala e estrogen. Utrogestanul e progesteron.
Ma bucur ca va vad mai optimiste. va tin la toate pumnii!!
anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish
alina25 spune:
BETY :sa sti ca aceeasi durere in suflet o am si eu si sunt la fel de trista dar lasa ca trebuie sa reusim noi si intr-o zi vom ajunge la
.
Am fost azi la MOISA si tin sa va spun ca am plecat
de la GIULESTI.Am impresia ca toate mi se intampla numai mie.
Eu de la ISA (asa cred ca altfel nu stiu de unde)m-am ales cu niste chistulte: 2 pe ovarul stang si unul pe ovarul drept de 2 si respectiv 6 mm.Moisa mi-a recomanda 2 luni anticonceptionale sau o luna anticonceptionale si in cursul acestei luni sa fac punctie.Este vreuna dintre voi care a facut asa ceva ?Sau macar care stie ceva depre punctie ca eu habar nu am ,decat ce mi-a zis Moisa azi :ca nu e dureros si se face cu anestezie locala si pur si simplu le inteapa.
Sunt atat de nervoasa ca pe drum spre casa am intrat in facrmacie sa-mi cumpar AC dar m-am razgandit si am zis ca luna asta fac pauza si nu mai i-au NIMIC(NICI MACAR NU IMI MAI I-AU TEMPERATURA)
CATA -ma gandesc sa merg si eu la spital la ELIAS la dr.T.
Poti sa-mi spui si mie cum ai procedat tu prima data cand ai mers la el?Are cabinet particular?Ce preturi are?Ma gandesc sa fac luna asta cu el niste monitorizari si daca e de luna viitoare sa i-au AC.
Sunt foarte derutata si nu mai stiu ce sa fac............

pentru toate fetele si sper din tot sufletul sa trecem toate la mamici si sa nu ami existe nici una aici
lauravoinicu spune:
Va urmaresc de foarte multa vreme , eu am mai scris pe aici pe DC , dar mai mult v-am urmarit din umbra, imi place tare mult de voi ca sunte-ti unite
si toate avem un singur tel
.........., sper intr-o zi ca toate sa ne bucuram de copilasii nostri.Multa bafta tuturor .
As vrea sa merg si eu la dr. Moisa , as vrea sa-mi schimb medicul (nu prea mai am incredere in ea), accepta analize facute in alta parte , sau macar se uita pe ele , as vrea sa incerc o inseminare , ca de un an de zile nu am reusit sa fac decat analize , tratament nici macar unul, Ce ziceti , as face o alegere buna , primeste pe oricine ?
asteryaro spune:
Alina25, dr. T. are si cab. particular, dar este cu circuit inchis. Poti merge la Elias, cu o programare inainte. Uite, poti intra aici reclama, sa citesti la sectiunea intrebari si unde te mai intereseaza, sa trimiti chiar intrebari si dr. T. iti va raspunde cu siguranta.
Nr. de tel. pt. programare la el este: 0720-099299. Iti va raspunde o asistenta. Ii spui ce si cum si te programeaza.
Succes! Si capu' sus!!!!
http://community.webshots.com/user/astery100
Carmen.cita spune:
Lauravoinicu, d-na dr. se uita si pe analizele facute in alta parte, dar acum depinde cat de vechi sunt, de ex. spermograma se reface cam la 6 luni. Si da, primeste pe oricine, nu refuza pe nimeni.
Imi cer scuze, dar am si eu o intrebare: ce inseamna cabinet medical cu circuit inchis, ca e prima data in viata mea cand aud? 
asteryaro spune:
Carmen.cita, dar nu ai de ce sa-ti ceri scuze! Ceva de genul ca nu este facut foarte public. Acolo merg pacientele care au trecut deja pe la dr. T prin Elias. Daca gresesc, va rog sa ma corectati. Eu nu am fost decat la Elias, cand am facut laparo.
Poate stiti ca dr. T este un caz singular (sau aproape) in medicina romaneasca: NU ia bani! La cabinet am inteles ca tarifele sunt mai mult decat prietenoase. La spital nu accepta bani.
Pupici.
http://community.webshots.com/user/astery100