Superpacientele superoptimiste ale Dr. Moisa - 15
Raspunsuri - Pagina 2
Chi spune:
Draga Lachione,daca ai avea putintica rabdare si ai citi cu atentie inainte de a raspunde,ai constata ca nu am avut nici intentia si nici dorinta de a o speria pe Anca (in paranteza,nu imi pare genul timorat) ci am vrut sa subliniez doar realitatea: ne mostenim genetic ascendentii (apropo,faza cu generatia a doua care mosteneste genele "proaste",este basm! nu exista o certitudine stiintifica precum ca o gena recesiva la prima generatie devine dominanta la a doua) si nu ma refeream la cancer ci la terenul hormonal.
E frumos din partea ta ca vrei sa sari in ajutorul prietenilor,numai ca acum efortul a fost gratuit.
Nu vreau o polemica,chiar imi esti simpatica asa bataioasa.
thea_m spune:
Buna dimineata, dragi moisici si nu numai. M-am intors pe baricade.
Vad ca sunteti in asteptare...unele pentru o veste buna, altele pentru monitorizare.
Ancauite ca am revenit. Si mie mi-a fost dor de voi Si din pacate pe Liliana nu am intalnit-o. Imi pare rau ca ai acum alte belele. Dar sunt sigura ca le rezolvi, esti o fata puternica.
Bety sa dea Domnul sa reusesti! Sa ii faci o bucurie marinarului tau pe cand va pleca.
Alina in curand vei avea o veste buna, nu?
Aileene sunt sigura ca voi reusi, intr-un fel sau altul. Si voi la fel, chiar daca acum vi se pare mai greu, veti ajunge si voi la liman.
Amely bafta la monitorizare.
Indy iti urez succes si sa nu mai fii nevoita sa iei anticonceptionale.
Cata pup ingerasul din burtica si pe mamica lui.
Eu am inceput trat. naturist pentru tiroida. Urmeaza sa ma programez si la homeopat. Referitor la TPC negativ, eu cred ca la noi cauza este glera acida si spermograma proasta. Apropo, nu stiam ca anticorpii antispermatici se pot determina si la spermograma. Eu am facut din sange acum 3 ani si nu aveam. Nu stiu daca acum am sau nu, ca nu am mai repetat analiza. Mie mi-a prescris Moisa prednison dupa laparoscopie, dar cred ca pe post de antiinflamator.
Liliana, Musete, Chi, Iulia, Shilily si toate celelalte fete, va pup
Teodora
utocatalina spune:
Teo scumpica mercic de pupaturi...ti le intorc inmiit

si sper ca tratamentul pe care il faci sa-si faca cit mai repede efectul...
eu miercuri ma duc la T la prima monitorizare la 8:30 la Elias...em emotii pina atunci, dar ma rog sa fie bine bebeul meu drag! Va pup pe toate si sa auzim numai de bine!
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
5 +
Amely spune:
Multumesc draga Teo,
si bine ai revenit langa noi pe baricade! intr-adevar maine am programare la Moisa. Nu stiu daca se va vedea ceva din foliculi, ca maine sunt abia in a 9-a zi de la CM, tu ce crezi?
La tine cum merge tratamentul naturist si cat timp trebuie sa il faci? Cand reincepi inseminarile?
Cata scumpa, tu cum te simti, ce-ti face samburelul?
Sanatate multa tuturor!
"Este mult mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
utocatalina spune:
Amely foliculul sigur se va vedea, chiar daca nu o fi maret ca o sa fi abia in ziua a9-a...succes maine...eu nu stiu ce face inca simburica, ca n-am ajuns pina acum la eco..dar miercuri o sa ma duc la Tutunaru...sper sa fie bine, eu sunt ok
..
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
5 +
Amely spune:
...scuze Cata, acum am citit pana la capat ce ai scris, bafta multa miercuri la T., sa fie bine si sa ai o sarcina cat mai usoara!

"Este mult mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
bety spune:
Sunt si eu pe aici si va
pe toate.
Dorm pe mine, am venit la 4 dimineata de la o nunta din Bucuresti, eu am condus, pe ploaie si tunete si fulgere, la 5 eram in pat, dar nu am reusit sa dorm. Sunt la munca, dupa ce la 8 am luat-o pe zuzel de unde am lasat-o. Imi pica ochii de somn, am de muncit garla si nu pot pleca...Va dati seama in ce hal sunt.
Plus ca trec zilele asa iute...si abia astept ziua de duminica (sau luni) sa vad...e sau nu e...Ca test...ioc...nu-mi fac!
"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Amely spune:
Bravo, Betica, cel mai bine e sa ai rabdare pana trece data CM... Eu zic ca, decat o dezamagire timpurie, e mult mai placuta o surpriza... intarziata! Bafta multa peste o saptamana, cu testul!

thea_m spune:
Amely voi face 2 luni tratamentul naturist, intre timp il voi incepe si pe cel homeopat, apoi fac din nou TSH, FT3, FT4, ATPO si apoi reincep monitorizarile, implicit inseminarile. Bineinteles ca se pot vedea foliculii inca de maine, eu avand ovulatia mai repede, in ziua 11 aveam folicul de 26 mm, deci banuiesc ca si in ziua 9 era destul de mare.
Teodora
Amely spune:
Wow, Teo, ce babani erau!! eu nici nu visez la 26 mm. in luna in care am ramas, in ziua 11-a foliculul meu era de 19 mm... Oricum, cu tratamentul sunt sigura ca esti pe calea cea buna, iar 2 luni trec f repede (uite, la mine au trecut deja 4 luni de cand am pierdut sarcina... si parca a fost ieri). OOOfff, abia astept sa iasa soarele si pe straduta noastra, sa ne vedem odata cu bb-ii mult visati, ca parca tare monotona e cateodata viata fara ei...
Hai ca ma apuca piticeii si nu vreau sa va intristez.
Pupici tuturor fetelor!