Superpacientele superoptimiste ale Dr. Moisa - 15

Mie Moisa mi-a zis ca nu am glera acida...deci pot fi anticorpii aia spermatici.
Dar tot o sa raman...stiu io!!!! ![]()
anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish
Raspunsuri
tinatache spune:
Fetelor, prietena mea pt care v-am cerut ajutorul tocmai m-a anuntat ca e gravidutaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!! Daca nu ma insel cam de 3 ani tot asteapta si a fost la n doctori care i-au dat 1 milion de sfaturi. Nu era la Moisa cand a ramas insarcinata ci la dr. Trandafir care nu stiu ce i-a facut dar a rezolvat-o (si de bani, ca i-a golit buzunarele). Ma rog, acuma a fost la Moisa si i-a confirmat ca are un puiut de 6 sapt.
Ma bucur si eu pe langa ei ca stiu prin ce-au trecut. Si va incurajez si pe voi sa luptati mai departe, ca o sa vina la fiecare un puiut, sunt sigura!
Cristina
-----------------------------------------------
accepta, sau schimba!
iertarea este parfumul florii ramas pe talpa pantofului ce tocmai a calcat-o
Anca Wish spune:
Tina, ce probleme avea prietena ta????
Scuze, dar nu mai tin minte.
Sanatate multa si sarcina usoara.
Moisici, unde ati plecat????
anca...poate intr-o zi
tinatache spune:
anca, era vorba de un sfat ca sa schimbe dr. ca cea actuala a lasat-o cu buzunarele goale. Dar se pare ca nu degeaba. Acuma a fost la dr. Moisa, de asta am intrat aici dar nu stie daca ramane la ea sau nu.
Cristina
accepta, sau schimba!
Chi spune:
Nici mie nu mi-a zis, scorul Insler a fost 11, destul de bun, DAR eu nu am vazut nici un parametru al glerei: ph,vascozitate, etc..etc..,mai mult mi-a spus pe gura decat in scris.Am facut testul la spital, intr-o luni dimineata, cand e infernal de aglomerat,si s-a terminat totul f repede.
Nu suspectez ca ar fi un rezultat din burta (al dr.!) pt ca am incredere in Moisa, doar ca ea a tras o concluzie la momentul acela, mie nu mi-a comunicat decat sumar ce se intampla (era un singur gigolo care misca pe loc) si apoi lucrurile s-au diluat.Printr-o conjunctura proasta nu am ajuns la ea decat urmatoarea luna, cand uitase cum decursesera lucrurile, a citit rezultatul de pe foaie si cu asta basta.
Anca, la ce homeopat te duci? Ai incredere in ce iti spun pt ca este din experienta: enormul avantaj al homeopatiei este ca efectele adverse sunt minimale,iar cele scontate sunt bune daca si dr este bun.
Problemele tale sunt rezultatul geneticii (si eu am bunici si matusi cu cancer de san sau uterin) si a stimularilor estrogenice.Este un cerc vicios. O sa iesi din el, cu siguranta,pt esti tanara si te zbati.
Te pup.
Anca Wish spune:
Tina, intrebam ce pb de fertilitate avea? Am inteles ca incerca de 3 ani.
Chi, ma duc la o dr. care nu e renumita. O colega de serviciu mi-a recomandat-o ca fiind super. Mi-a zis ca toate tratamentele le prepara ea, si ingredientele le aduce din Franta.
Pe 24 am programare. Merg cu el meu sotz. O sa va scriu impresii dupa.
Va doresc o zi buna si sa auzim vesti bune in curand.
anca...poate intr-o zi
musete spune:
Anca, si spermograma facuta de Matei(prima) a relevat prezenta acestor anticorpi antispermatici. Akum, dupa aproape 2 luni de tratament homeopatic si nu numai, anticorpii au disparut. TOTAL! Asa ca, du-te cu incredere de consultatia programata!
Pupici, Musete
Kariris spune:
Mai Chi, dar ce are genetica si cancerul de san si matusile tale cu Anca? Poate ca Anca nu are de unde mosteni genetic cancer de san, poate ca nu are antecedente in familie si in primul rand ea nu are asa ceva la momentul de fata! Da, datorita tratamentelor hormonale poti face tot felul de noduli la san! Dar nu au nici o legatura cu cancerul crede-ma si nu mai baga spaima in Anca!
Kariris spune:
Si ca sa stii, cancerul se transmite genetic 99% la a doua generatie, deci Anca ar trebui sa studieze trecutul bunicilor ei! Eu am avut ambele bunici din partea parintilor moarte de cancer, initial la san apoi generalizat, o verisoara de a mea din partea tatalui (deci generatia a 2-a, a murit la 17 ani de cancer uterin, era fiica sorei tatalui meu), eu am noduli la sani de la 20 de ani si datorita antecedentelor am fost sub supraveghere si tratament la Cluj 2 ani luna de luna in clinica de Oncologie...si uite-ma ca am aproape 36 de ani si n-am facut nici un cancer! Bineinteles ca nodulii ii mai am si acum si bineinteles ca in continuare sunt suspecti...dar nu mai vorbi asa usor de genetica si mostenirile genetice!
Anca Wish spune:
Offffff mai Laurici ce te mai ingrijesti tu de mine.
Chi a scris asta in legatura cu ce scrisesem eu ieri in legatura cu asta. Ca bunica din partea tatalui si matusa din partea mamei au avut cancer genital.
Stai linistita ca nu ma sperii.
N-ai vrea sa auzi ce mi-au zis 2 din colegele mele care au cancer si carora li s-au extirpat sanul.
Mi-au spus ca sigur ma va opera...ca bla, bla, bla, dar nu mi-e frica.
O sa treaca stiu asta, guritza mea.
Pup fetele.
Thea, nu s-a intors????? Ii simt lipsa. Liliana e plecata cu thea
ca nici ea nu mai apare.
anca...poate intr-o zi
tinatache spune:
quote:
Originally posted by Anca Wish
Tina, intrebam ce pb de fertilitate avea? Am inteles ca incerca de 3 ani.
Va doresc o zi buna si sa auzim vesti bune in curand.
anca...poate intr-o zi
din pacate nu stiu sigur, de fapt nici ea nu stie pt ca analizele erau bune...
Cristina
accepta, sau schimba!