Superpacientele superoptimiste ale Dr. Moisa - 15
Raspunsuri - Pagina 10
Carmen.cita spune:
Tot nu m-am lamurit, cum adica 'nu este facut foarte public'? Este public sau nu este public. Nu vreau sa caut acum in dictionar sensul cuvantului 'public' dar eu stiu asa: cand un site afiseaza un nr. de telefon pt. programari este foarte public, scuze pt greseala de exprimare, stiu ca acest cuvant 'public' nu are termen de comparatie. Deci, eu persoana obisnuita , nu sunt vip, sun la nr. de telefon de pe acel site public (adica il poate accesa oricine) si ma programez la acel cabinet, ca doar nu suntem selectate prin telefon?!
OK? Gresesc cu ceva?
asteryaro spune:
Carmen.cita, adevar graiesti. Dar, deoarece foarte recent, dr. T. a intampinat ceva probleme de serviciu (in sensul ca pacientele faceau coada la usa lui si la ceilalti doctori, colegi ai dr. T, nu prea), a fost nevoit sa-si deschida acest cabinet particular.
Situl afiseaza 2 nr. de telefon, la sectiunea contact: unul, cel personal al dr. T. la care culmea, raspunde oricand si al doilea, cel pt. programari, unde raspunde de obicei o asistenta, care face programarile.
Exprimarea mea nu a fost tocmai fericita.
http://community.webshots.com/user/astery100
Carmen.cita spune:
OK, Astery, sa stii ca imi esti draga 

, citesc si eu de ceva timp pe aici... stiu ca ai facut laparo cu dr.T, dar draga mea, de ce crezi tu ca a deschis cabinetul pt ca a fost nevoit? Ti-a spus tie asta? Eu nu pot sa spun ca sunt pacienta unui dr. sau a altuia, pt ca am fost la mai multi dr si nu de multe ori... nu vreau sa critic si nici sa ridic in slavi pe nimeni... mai ales ca suntem aici la subiectul 'pacientele dr. Moisa' si nu e cazul...
Hai te pup si bafta in continuare!
PS: Apropo', dupa laparo ce diagnostic ai avut,ce ti-a recomandat dr. T? Urmezi un tratament?
asteryaro spune:
Carmen.cita, 
Din nou, am avut o exprimare cam fortata cu "a fost nevoit". Poate ca a fost nevoia lui de a da de capat acestei realitati, infertilitatea de cuplu. Nu, nu mi-a spus mie asta, asa am dedus din discutiile care au tot avut loc aici.
Spune-mi, ai intrat pe situl d-lui T.? Prezentarea este de exceptie, cel putin inceputul mie mi-a mers la inima.
Nici eu nu sunt pacienta cuiva, in mod special. La mine in oras posibilitatile sunt limitate... abia avem un echo cu sonda endovaginala... bun si ala, decat nimic...
Dupa laparo, am fost declarata sanatoasa. N-a gasit nimic care sa dea de gandit. Am facut din proprie initiativa. Nu urmez nici-un tratament, de cele hormonale mi-e efectiv teama... pb. noastra este la sot. O sa-i venim de hac, sper din toata inima!
Gata cu reclama, ca ne baneaza, si nu vreau. Aici ma simt mai mult decat acasa. Ar insemna sa gasesc usa incuiata si cu cheia pe dinauntru
...
Pupici!
http://community.webshots.com/user/astery100
Amely spune:
Fetelor, vin de la Moisa, ziua 13-a. Am facut monitorizarea (la spital) si... endometru 5,5
, ce-i drept, cu "tendinte" de trilaminare. Un singur folicul pe drepta de 16 (unde am trompa doar partial permeabila).
Oricum, ma asteptam, mai ales ca la monitorizari de fiecare data din pacate am ovulat doar pe dreapta...dar endometrul e dezastru...asta e.
Pe scurt, mi-a dat sa iau Premarin - 2 zile, 1/zi si CSD duminica si luni. Poate o fi si de la stres, ca am ff multa treaba
, acum sunt la birou...
Vorba Alinei, am impresia ca toate mi se intamla numai mie...
Dar nu disper, ci...sper!
Va pup pe TOATE
si sa aveti un week-end cat mai frumos!

"Este mult mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
MRL spune:
Fetelor, va pup pe toate!
Nu stiu ce sa spun despre mine. De doua luni sunt total aiurea cu ovulatia.
Luna trecuta dupa o intarziere de 4 zile mi-a venit CM care a durat doar o zi. In ziua 7 de la CM am fost sa fac un eco pentru ca simteam ca ceva se intampla, aveam deja glera specifica ovulatiei. La masuratori am avut endometru de 9 mm tri si folicul dr de 22 mm si inca unul pe stanga de 25 mm. Am facut inseminare in ziua 7 (noroc ca l-am luat si pe sot cu mine) dar a fost un esec.
Luna asta am avut CM tot asa de scurt (de data asta 2 zile) iar din ziua 3 - 4 iar am inceput sa am glera specifica ovulatiei. Ieri, ziua 5 de la CM am avut dureri pe partea stanga, balonare. Astazi, ziua 6 de la CM la eco am endometru de 9 mm tri si un folicul pe stanga de 26 mm. Maine o sa fac iar inseminare, de data asta fara Pregnyl.
Am ajuns sa fac 2 inseminari intr-o luna. Dr. a ramas cam mirata de ce a gasit iar la mine. Luna trecuta nu ii venea sa creada ca in ziua 7 de la CM aveam endometru si foliculi mari. Astazi mi-a aruncat o vorba ca poate ma pune pe anticonceptionale. Dar eu nu vreau asa ceva, eu vreau bb nu pauza.
Am scris si la fetele de la endometru sa le intreb daca ele au patit asa ceva, sa aiba ovulatie asa devreme.
Nici nu stiu ce sa mai cred, ce sa mai spun. Stau si ma mir de ce se intampla cu organismul meu. Nu iau nici un stimulent, fac doar tratament homeopat. De luna trecuta, chiar din prima zi de ciclu am inceput o noua schema de tratament homeopat. Oare o fi bine sa am ovulatie asa devreme? Endomentru si foliculi sunt buni iar din ianuarie nu am avut nici o luna fara ovulatie, deci pot spune ca treaba merge.
Nu stiu ce sa mai cred .....
Amely, si eu am fost de dimineata la spital, in jurul orei 9. Eu nu am avut programat sa ajung astazi la eco, dar cand am sunat-o de dimineata pe mobil m-a chemat la spital sa vedem care este situatia. Daca ti-a dat premarin sigur o sa iti creasca endometru. Iti tin pumnii sa fie bine si data viitoare sa te vad ![]()
Pupicei pentru fete
Chi spune:
Cred ca raspunsul il gasesti in postarea ta :tratamentul homeopat pe care il faci acum a atins o "coarda sensibila" , poate nu voit dar te-a hiperstimulat. Moisa probabil se gandeste ca ovarele tale or sa ceara o pauza.
Ar trebui sa vorbesti cu homeopata.
Te pup
MRL spune:
Chi, un
dulce.
Am vorbit cu dr. homeopata despre faptul ca fac inseminari. I-am explicat ce simt dupa inseminare, ca la mine faza luteala este destul de maricica (in jur de 16 zile) dar ca nu se prinde nimic. Pana acum am lucrat la obtinerea unor parametri buni pentru foliculi si endometru, pentru glera mea acida. Deci treaba cu endometru si foliculi (mereu m-am dus la ea cu insemarile mele) am rezolvat-o, despre glera nu stiu ce sa mai spun pentru ca nu am mai repetat TPC. Foliculii se sparg (am constatat ecografic) si pana acum nu am patit sa se transforme vre-o unul in chist. Acum lucram si la treaba cu eliminarea unor eventuale aderente pe trompe care ar impiedica bunul mers al implantarii. Sunt sigura ca tratamentul homeopat lucreaza dar nu ma asteptat la asa ceva. Dr. homeopata la ultima consultatie ne-a spus (am fost impreuna cu sotul) sa nu renuntam la ce facem pentru ca se va rezolva. Numai ca ar cam trebui sa incercam sa ne detasam putin, sa ma relaxez in special eu (eu sunt cu idea fixa - vreau un bb acum) si sa lasam lucrurile sa decuga normal pentru ca stresul lucreaza in defavoarea noastra.
Oricum nu imi ramane decat sa astept sa vad ce o sa se intample in continuare. Sper ca inseminarea asta sa fie un succes.
Pupicei dulci
Amely spune:
Liliana, sunt sigura ca va fi bine la tine si ca vei veni cu vesti bune curand! Iti tin pumnii sa iasa inseminarea asta.
Bafta si pupici!

"Este mult mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
musete spune:
Pupici dulci, dragele mele moisiste. Cum am vesti interesante, va scriu negresit! Sunt pe aproape si, va asigur, nu stau degeaba!![]()
Liliana, un pupic mare si dulce special pentru tine!
Pupici, Musete