cresa oitelor help!!!!
Dragi mamici, am nevoie disperata de sfaturile voastre... Luni mi-am dus fetita (1 an si 11 luni) opentru prima oara la cresa si ce sa va spun educatoarele amabile mi-au transmis ca fetita nu a plans decat putin ; ca a mancat tot...dar seara dupa ce a adormit fetita m-am ingrozit s-a zvarcolit aproape toata noaptea,tremura toata, a scancit... s.a. Nu stiu ce sa cred... si ce sa fac !!! Are cineva idee cum este la Cresa Oitelor langa Pta Unirii?
Raspunsuri
lavi02 spune:
Orice copil se adapteaza greu la inceput in colectivitate. Asteapta sa treaca o saptamana, doua si vezi atunci. Dar fiind primul contact cu colectivitatea se poate ca in mai putin de o saptamana sa ia prima raceala. Nu intra in panica, la inceput racesc mai des dar mai tarziu isi fac imunitate si racesc mult mai rar si in forme mai usoare. Silvia deja merge la cresa de un an si 3 luni.
Mugur spune:
Cred ca de vina este schimbarea. Copii sunt receptivi la nou si traiesc cu intensitate orice activitate....
nicoleta1975 spune:
Multumesc pentru sfaturi ...deja m-am mai linistit Maria a inceput sa se obisnuiasca cu cresa...cat se poate...
lumillu spune:
Si Vladut (1 an si 10 luni), tot la cresa Oitelor este, de aproximativ 1 saptamana. Ce sa spun?! Vladut plange si acum, si acasa si acolo.....Plange chiar si cand vede cladirea...Eu sunt mai speriata ca el...Nici nu stiu ce sa fac, caci lumea imi spune sa am rabdare...
aurelia1278 spune:
Pai... lumillu, trebuie sa ai rabdare! ![]()
Si daca se poate, sa-l duca altcineva la cresa, un bunic de exemplu, nu tu.
Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85226" target="_blank"> Bazar pentru Alex, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85226" target="_blank"> un baietel diabetic
lumi81 spune:
Si eu mi-am dus baiatul de luni la cresa Oitelor. In prima zi ( lui ii plac f mult copiii) cand a vazut copiii s-a dus in mijlocul lor si nici nu l-a mai interesat de mine. In schimb a doua zi cand l-am bagat in sala a inceput sa planga si se agata cu disperare de mine. Atreia zi a inceput sa planga de cand am inceput sa-l dezbrac. Sincera sa fiu nici eu nu stiu ce sa cred. Eu auzisem de cresa asta ca se cam plictisesc copiii. Ca nu prea li se dau jucarii ca sa nu faca dezordine.
La ce grupa sunteti ? Noi suntem la grupa 2. Cum intri in cresa in stanga. S-ar putea sa fie colegi copiii nostri.
In privinta starilor pe care le-ai descris eu as spune mai degraba ca a visat urat.Asa ca stai linistita.
ronin spune:
Irina mea este de 8 luni la cresa. Acum e veterana...
A plans 5 sapt zi de zi...Simteam ca innebunesc...Dar norocul meu a fost ca am dat de 2 educatoare dragute, care stiau sa impace copiii. E drept ca Irina nu plangea mai mult de 2 minute. Si plecam brusc, nu ma mai uitam inapoi... Vorba vine, caci inchideam usa in urma ei si nu ma miscam de acolo pana nu se potolea...
Nicoleta, ar fi bine daca i-ai da cu ea jucaria preferata...toti copiii au asa ceva. Noi si acum il luam pe Mirosila cu noi...
Rabdare, multa rabdare...
La fel si a mea fata in prima zi a fost incantata, iar a doua zi, cand a vazut ca ramane singura a inceput cu plansul...
Toti fac la fel... Numai ca acomodarea e mai lunga sau mai scurta...
Succes si cat mai putine raceli!