Diplomatia in casnicie...

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Teodora, cam asa pateam si eu pina curind. criticam si criticam, el asculta si uneori le lua apararea, alteori nu.
insa niciodata nu i-am reprosat lui atitudinea familiei, comentam si atit. el era constient ca am dreptate insa normal ca nu-i pica bine.
niste evenimente recente l-au facut pe el sa devina cel mai aprig critic al familiei sale. din pacate are dreptate insa, de data asta, ma straduiesc sa nu-l alimentez. asta asa ... pentru moralul lui, nu de altceva.

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO, Mateiutz
know your mind, love your body

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Uite Teodora, prin ce treci tu acum, a trecut si mama. Si stiu ca nu e usor, insa nu vei putea niciodata sa schimbi asta. Mama tatalui meu i-a zis lu` mama: 'Eu la fete o sa le dau cat oi trai' si normal ca pe mama a durut-o, pentru ca ea o ajuta cand se ducea la tara nu fetele ei. Diferenta asta au facut-o si intre nepoti. Te afecteaza, stiu, insa nu prea cred ca vei putea face mare lucru. Doar ca tata are si pretentia stupida de a imi pasa de parintii lui acum, sa ma duc sa ii vad bla, bla, bla. In ritmul asta nu numai ca nu imi pasa de ei, dar voi ajunge sa ii urasc.. Atata timp cat nu ti-i baga pe gat, lasa-i in plata Domnului si nu ii mai spune sotului tau, ca sunt sigura ca el sufera inmiit pe tema asta.

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstef spune:

Vad ca subiectul a deviat de la inceput,dar revin eu...am 13 ani de casnicie si spun un Da hotarat diplomatiei!Nu cred ca este barbat care sa nu reactioneze pozitiv la diplomatie.Diplomatie in sensul bun al cuvantului:sa stii cum sa spui si cand sa spui, nu e vorba de miauneli si minciuneli sau dus cu zaharelul...Barbatilor (in marea lor majoritate)le plac discutiile prescurtate si la obiect.Vor sa stie exact ce vrei de la ei dar e bine sa gasesti momentul cand sunt mancati si nu sunt nervosi.Si mai ales sa nu-i pisezi cu dorintele tale.Nu stiu cine spunea un pic mai sus dar spunea bine:arunca-le ideea si asteapta...si mai adu vorba si pana la urma fa-i sa creada ca a fost ideea lor...merge!
Dar fiecare femeie e pana la urma om si are si ea zile cand e nervoasa si nu mai are rabdare sa fie diplomata...ne mai scapa si ne dam drumul la gura (cum spunea Teodora)...si atunci suportam consecintele.Nu stiu cum se face ca linistea in casa depinde in mare masura de noi.
Va pup,imi place subiectul ca si eu sufar de lipsa de diplomatie dar incerc sa ma tratez!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/michistfn/album?.dir=b2a7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

quote:
Originally posted by conchita

quote:
Originally posted by greieras

Citez "Si care ar fi tiparul (pardon, trasaturile specifice) unei femei, in contextul subiectului discutat? Calmul, rabdarea, intelepciunea, previziunea, precautia, siretenia, ingaduinta."

Rufus, pe bune daca nu l-ai descris pe sotul meu.

puahahaha, si pe-al meu, mai putin alea cu siretenia si precautia (nu le are in relatiile cu semenii).

si io, si io am un exemplar din asta acasa.nu numai ca nu-i preacaut...dar niciodata nu foloseste anumite"arme}daca stie ca "adversaru" nu le poseda:)
Chiar ma enervez la faza asta.

cat despre diplomatie bla bla.
Eu cred ca intr-un cuplu cam totul se decide impreuna, mai ales ca iubirea face ca te simti ciudat daca actionezi de unu singur.Un partener adevarat se bucura cand faci ceva care te multumeste, fericeste, implineste etc, si te sustine in activitatile tale.Si invers, daca simte ca ce vrei sa faci e spre raul tau, nu va fi de acord.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hosen spune:

salut,sincer recunosc sunt intradevar unii care sunt foarte sensibil la ureche,chiar daca vorbesti pe un ton mai tare si le spui cuvinte bune ,iau foc si zici ca liai dat foc pe viu,la inceput eu ii ziceam sotului meu verden fata nu ma interesa,nici tonul nici nimica,si tot timpul ajungeam la certuri,ca intrepreta gresit,acuma,efectiv nu ma mai intereseaza,ma fac ca nu vad nici nu aud ,si incerc sai vorbesc numai cind ma intreba,inrest perd timpul mai mult pe net si cu discutii pe forum desprecopii,iti zic sa lasi de la tine,pentru-ca ei daca vor vrea sa te minta te vor minti si daca vor vrea sa enterpreteze gresit o vor face noi ne stricam nervii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

...merci de sfaturi si nu-i nici o problema ca subiectul a deviat la situatii concrete! tocmai bine ca putem invata de la altii..
intradevar, comunicarea este cheia dar tonul si momentul fac calitatea ca sa zic asa! eu am observat ca intr-o situatie contradictorie daca imi pastrez calmul si mai ales daca nu ridic vocea am mult mai multe sanse sa indrept discutia in favoarea mea!

numai bine va doresc,

beatrice

Perseverenta genereaza succesul!

Mergi la inceput

iubita mia si eu cam sunt dea dreptul peste stingul uniori?asa ca astai veata,incercam sa trecim peste astea mai rau de alt ceva,doamne fereste.........?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sora2001 spune:

quote:
Originally posted by hosen

iubita mia si eu cam sunt dea dreptul peste stingul uniori?asa ca astai veata,incercam sa trecim peste astea mai rau de alt ceva,doamne fereste.........?!

hosen

da , foahte la subieht si impohtanth , ai dheptate .

Mergi la inceput

,,Sora2001"tu iti bati joc de mine?recunosc ca scriu cu greseli care unii uniori cred ca sunt inalfabeta,poate,dar teias rugha referitor la mine sa scrii normal saru mina

Mergi la inceput