Despre vise

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

Ptr. fetili visatoare...incercati aici:
http://www1.ournet.md/~vise/alfabet.html
Sau aici:
http://www.acvaria.com/onirologie.htm
Stiu ca nu ati cerut site-uri cu intrepretarea viselor dar.......poate va sunt de folos.
Eu am visat soricel si stiam ca inseamna sarcina si cand colo...tot subconstientul...( si era asa frumusel soricelui...maro micutz..si mai venea si spre mine )
Pupici la fete "visatoare"!

Multumirea este comoara cea mai de pret a omului. Proverb indian

Copilutzu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy062004 spune:

haideti fetelor ca santeti dragute Ralu ma visez cam des insarcinata si copii mici oare sa fie vreo veste?

camy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

si eu am visat de 2 ori un chip de fetita extrem de frumoasa, cu ochi mari si gri si care ma privea exact in ochi...taaaare cred ca e din categoria viselor pe care le am rar si care se implinesc..dar gravida ma visez destul de des si nici nu m-am imbogatit, nici nu s-au intampalt nenorociri...oricum, visele astea sunt tot mai dese de cand cu "desprecopii" ;)

"SI CAND SFARSEAM CUVINTELE, INVENTAM ALTELE
SI CAND SE-NSERA CERUL, INVENTAM CERURI ALBASTRE
SI CAND ORELE SE INVERZEAU CA SMARALDELE
NE BRONZAM LA LUMINA DRAGOSTEI NOASTRE"
(NICHITA STANESCU)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

eu visam cu ceva timp inainte sa raman foarte des ca eram gravida si ca nasteam o fetita pe care o iubeam enorm in vis. Visam nasterea in sine. (nu imi doream DELOC la momentul respectiv sa se intimple foarte repede).
Dupa citeva asemenea vise, s-a intimplat anul trecut sa imi intirzie ciclul chiar in luna ianuarie si a coincis cu o criza de bila cred, facindu-ma sa cred ca sint insarcinata. La inceput am fost furioasa, dupa care m-am obisnuit cu ideea -devenind chiar fericita. am facut test...negativ. Am fost extrem de dezamagita si mi-am dat seama ca cesul biologic ticaia...asa ca m-am pus pe treaba. am reusit dupa 4 luni de incercari. cind am ramas insarcinata am visat acest lucru si am mai visat foarte multe lucruri prevestitoare de fetite: funda rosie, flori, bijuterii. Cred ca a fost visul care m-a marcat cel mai mult pina acum.
si inca unul: inca de cind eram adolescenta, visam din cind in cind, o fetitza de diverse virste, care stiam ca este fata mea, ii vedeam clar figura, era satena cu okii verzi. Pina acum asa este fetitza mea.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/danana_me/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluD spune:

Camy, mai stii?
Bafta!

Raluca, Emi bebelusa si bb2 din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinkutza spune:

Eu de fiecare data cand visez copii,ma imbolnavesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniela23 spune:

sa va spun ce stiu eu....de la babe
cand visezi copii mici, inseamna necaz sau moarte
cand visezi ca-ti cad dintii inseamna boala
ape tulburi inseamna griji
Uite ca acum le-am uitat pe celelalte:(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyssa spune:

ce stiu eu de la bunica mea:

Zbor, urcare pe munte sau pe scara - reusita
soareci, sobolani ca te musca - sarcina
porci, cacat, murdarie - bani
ca plingi sau iti pare rau - te vei bucura
baietel - veste buna
fetita - veste rea
mireasa - nu e bine
tigani, carne sau produse de carne - boala
ca iti cade parul sau te tunzi - moarte
ca iti cad dintii - moarte in familie
singe - se taie visul, nesemnificativ, orice ar fi
bani de hirtie - vorbe frumoase
bani marunti - vorbe fara valoare, birfe
pisici - dusman prefacut
ciini - dusmani care vor sa iti faca rau
cafea - grija, greutati
iepuri, veverite - vesti grabite
pasari - vesti
animale mari (vaca, cal, urs...) - imputernicire
ca pierzi inelul - despartire
pantofi noi, frumosi - prietenie sau relatie noua, reusita
pantofi vechi, rupti, uriti - o relatie noua dar nereusita sau despartire
presuri, covoare - drumuri, excursii

Daca imi mai aduc aminte, va mai spun.

Alice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

fetetele..poate ma lunimati si pe mine,desi nu stiu daca cred prea mult in decodarea viselor.cert e ca acum m-am trezit dintr.un cosmar cu o durere cumplita de cap si un junghi dupa ceafa.
parca eram la bunica mea la munte cu o gramada de neamuri si Marc nu voia sa manace sau sa doarma,ii ardea numai de jucat,era un dragu..si eu nu eram cu tatal lui marc ci cu ..var'miu-un tip foarte dragut cu care am copilarit dar care acum e insurat cu o prietena..in fine si la un moment dat,cum toate erau bune si frumoase,radeam cu tot clanul,atmodfera faina...aha inca ceva tocmai vorbeam cu o tipa care era statea cu chirie si i-am povestit ca am pierdut 3 chestii..dar ultima pe care o tin minte sunt cheile,tipa imi spune ca sigur le gaseste maine ca ea de obicei gaseste chei pierdute apoi el imi aduce un pahar cu apa,il beau si in fundul paharului era un fel de vierme cu picioare,roz si am inceput sa vreau sa vomit,sa o greata mi-am facut,tipam si voiam sa vomit..si parca gandacul ala se uita la mine din fundul paharului si brr..parca s-a si marit putin...atunci m-am trezit brusc cu senzatia ca mi-a pocnit ceva la ceafa,am sarit din pat,am fumat o tigara sa ma linistesc dar ma doare efectiv tot capul si am junghiul dupa ceafa. Si parca vad gandacul ala.
stie cineva ce inseamna gandac si greata..???chei?

Insula Mainau,Bodensee-Marc 2 ani jumate aprilie 2005
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/ancuta_hoppe/album?.dir=/8c1c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

nu stie nimeni ce inseamna??
Ieri n-am fost om ..am avut cosmarul ala la pranz cand l-am culcat pe Marc si de la 4 cand m-am trezit cu junghiul dupa ceafa si pana seara am crezut ca mor,mi-a pulsat capul intr-una de durere,barbatu-meu zicea ca nu e posibil ca de la un vis sa am asa dureri,de la 8 m.am bagat in pat,asa dureri n-am avut niciodata.
si acum daca ma gandesc vad gandacul

Insula Mainau,Bodensee-Marc 2 ani jumate aprilie 2005
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/ancuta_hoppe/album?.dir=/8c1c

Mergi la inceput