Despre vise

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmen e spune:

GĀNDACI: repulsie, senzatie de respingere, oroare; perioada dificila a vietii, īn care esti supus multor schimbari neplacute, traumatizante chiar; nevoia de odihna, de retragere din agitatia vietii, de revigorare fizica si psihica; tendinta de a-ti neglija propria persoana si de a te compromite.

CHEIE: secrete, ascunzisuri, actiuni sau trasaturi ascunse; interesul de a tine ceva secret; acces, posibilitatea de a patrunde intr-o noua etapa; (din aur sau alt material pretios) reusita, realizare rasunatoare; ambitii mari; inventivitate exceptionala, descoperirea unor solutii cu totul originale; (ruginita) traditionalism, conservatorism, teama de nou; te simti depasit, demodat, īn urma; se cere o perioada de studiu sau acumulare de noi cunostinte pentru a te pune la curent cu noutatile; (pierduta) piedici, īntārzieri, solutiile de pāna acum nu mai sunt bune; (gasita) solutie salvatoare, concluzie; īntelegerea unei situatii; (cheile altcuiva) sfat de la persoane utile; (date altcuiva) sfaturi, prietenie, ajutor; (care nu se potriveste) se cere schimbarea directiei pe care actionai pāna acum; cautarea de noi solutii.

- Daca visezi ca o rasucesti in broasca, e semn bun, vei reusi in afaceri; daca sunt mai multe, se vor clarifica mute situatii incurcate

cam asta am gasit eu pe internet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bonita spune:

Eu am visat o singura data ca sunt insarcinata,trebuia sa nasc un baietel care inca din burtica era tare nazdravan,si statea doar in partea dreapta. La o luna de la acest vis am aflat ca sunt insarcinata,am o fetita ,dar cat timp a fost in burtica a fost tare vioaie(si acum este) si intr-adevar statea mai mult in dreapta-saracul ficatelul meu
In rest eu nu cred in vise.Potrivit religiei ortodoxe este pacat.
Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adjadyn spune:

soareci, sobolani ca te musca - sarcina??????????????
acuma 2 zile am visat un soarece.....mi se bagase pe gat...si nu-l puteam scoate....nu mai visasem in viata mea asa ceva..desi am a viśt acuma 2 ani o familie de hamsteri.....

http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=15633&cid=15022

ANUNT:DORESC SCHIMB DE SOACRE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hosen spune:

salut si eu visez ultimul timp,numai vise chiudate,lam visat pe fostul meu prieten,certuri,etc,care mii groaza sa imi aduc aminte,mai ales am visat ca fugiam de cineva care parca ma urmarea,si parca trecea un tren,si am mai visat si un cal alb,si parca eram pe undeal si singura scapare parca era,sa coborim acest dealsi tot fugiam eu si prietena mea,coboram ridicam,mam uitat pe net,la vise,si nu am gasit raspunsurile la toate,poate-mi ziceti si voi mie,ca eu nu ma pricep la asa ceva chiar daca sunt foarte superstitioasa

Mergi la inceput

aici va dau un sait,unde sa va uitati daca nu cunoasteti,sper sa va prinda bine,,,http://www.love.metsoft.ro/3carti.php

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Fetelor, sa va intreb si eu ceva: ce inseamna cind il visezi pe D-zeu? Eu nu sint o fiinta f. bisericoasa, mai mult spirituala decit credincioasa, merg la biserica de citeva ori pe an si ma straduiesc sa fac bine in jur si sa fiu o fiinta buna, ca sa ma exprim asa. In conditiile acestea l-am visat pe D-zeu. Era El, impreuna cu un copil de vreo 12 ani sa zic. Nu au zis un cuvint ci doar m-a fixat cu privirea (eram intr-un loc aglomerat, bar, restaurant). Atmosfera suprarealista gen film Glisando (vad prea multe filme, recunosc). Cind si-au dat seama ca i-am recunoscut au plecat si i-am urmat. M-au condus in diverse locuri, am strabatut o localitate in lung si lat, am trecut prin diverse case. Am intrebat un prieten f. credincios care mi-a raspuns ca sensul visului este ca trebuie sa vin la biserica si sa fiu mai credincioasa. Cumva mi-a dat de inteles ca se oftica ca eu am avut acest vis si nu el care tine toate posturile etc, etc... Eu nu am nici o vina, asta am visat... dar am multe vise ciudate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Adrienne, visul tau e un raspuns la ceea ce crezi (sau ceea ce ti se pare) ca ar trebui sa faci.

Si eu stiu acceasi lista ca Alice de la mama. In plus :
tren = galagie
cal = casatorie

E ciudat caci multe simboluri in vis si in ceasca de cafea au aceeasi semnificatie absoluta. Simbolurile se interpreteaza intotdeuna in context.

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adjadyn spune:

ma tot gandesc.. daca sa cred sau nu in vise!??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nadia1976 spune:

quote:
Originally posted by Alyssa

ce stiu eu de la bunica mea:
ca iti cad dintii - moarte in familie
Daca imi mai aduc aminte, va mai spun.

Alice

Am visat acum vreo 4 luni ca aveam dinti mici, mici si-mi cadeau toti. Nu fabulez, dar la 2 zile m-a sunat sora-mea din Ro, sa-mi spuna ca bunica noastra din Germania a murit...

Ne nastem goi, uzi si flaminzi. De abia dupa aceea lucrurile se inrautatessc.

Mergi la inceput

,,Mamica dulce"-chind rizi in vis inseamna lacrimi,ghindac-farmeche,si restul nu mai stiu,ai grija cu cheile,

Mergi la inceput