probleme, probleme...

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Buun am citit si intr-un fel m-am mai linistit ma rog ca sa ma exprim asa. Uite dupa cele scrise de tine cred ca ai o problema. Una simpla de tot. Am vaga senzatie ca o cam neglijezi si de aici testul asta destul de dur dupa parerea mea. Omule vreau sa te intreb asa ca intre barbati: care a fost ultimul lucru frumos pe care i l-ai facut (daruit) de care sa se bucure sa-i faca realmente placere, si cand a fost asta? Dar penultimul? Am o intrebare directa cu scuzele de rigoare: Cand i-ai spus ultima oara verde in fata ca o iubesti? Dar penultima oara?
Stii ceva? Fa-ti timp pentru ea de 5 ori mai mult decat acum. Cred ca daca reusesti lucrurile se vor schimba cu 180 de grade spre binele vostru al amandorora.

Si daca nu vrea sa scrie aici nu-i nimic sugereaza-i sa citeasca pe aici, asa au inceput multi si acum nu se mai pot desparti.

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Rilbuc cred ca sotia ta trece printr-un mid-life crisis. Probabil ca vrea mai mult decit ii poti tu oferi si in general plinge dupa tineretea pierduta... Eu am trecut prin ceva similar tot la 36 ani. Chiar am divortat. Iti spun f. sicer acum ca fostul meu sot nu era raul railor si nicidecum atit de rau cit mi-l imaginam eu atunci. E adevarta ca nu ne potriveam prea mult si ca am gasit un om cu care ma potrivesc mult mai bine. Daca tu tii la ea cu adevarat aratai-o. Fa ceva iesit din comun care sa0i arate ce mult inseamna ea pt. tine.... Uita de bambiliciul ala care ii da mincarimi pe spate. fa ceva care sa o sweep her up....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rilbuc1 spune:

Inca un motiv pentru care a facut sceneta aia a fost unul cat se poate de simplu: datorita activitatii pe care o fac, printre clientii mei figureaza majoritatea femei (concret contabile). Dar asta am facut de la inceput. In timp i s-a strans ideea ca as avea amante, a tinut in ea si acum a rabufnit. Un motiv si mai mare de ingrijorare era si faptul ca de multe ori locul unde se face instalarea programelor este acasa la cliente (stiti voi, contabile care mai tin o firma-doua pe acasa).

Mi-a facut-o, insa asta ne putea costa casnicia. Azi imi zicea ca ma iubeste. Eu m-am trezit cu o durere de cap si cu sentimentul ca nu mai simt nimic pt ea. E prima data cand mi se intampla. Nu i-am zis asta pentru ca o sa-mi treaca.Sper...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bia spune:

Eeeei....cred ca problema e muuult mai adanca decat pare la prima vedere...te-ai trezit cu sentimentul ca n-o mai iubesti?Asa,dintr-o data....acum cateva zile o iubeai si acum parca n-ai mai iubi-o...poate de aceea si ea se poarta asa cu tine,ca nu primeste din partea ta ce si-ar ,precum a spus si Marius,cand i-ai facut o bucurie ultima data?Cand ti-ai <aplecat>privirea si asupra ei?Cand s-a intamplat asta?Iar referitor la copil,spui ca nu se ocupa singura de copil si casa...foarte bine daca are ajutor,cu atat mai bine...care e problema de fapt?Era mai bine sa fie ingropata pana peste cap de probleme,apai atunci nu ar mai fi avut timp sa <vada> ce-i lipseste,nu?N-am spus ca modul in care ea a ales sa-si arate nemultumirea fata de viata voastra,este cel indicat,e gresit cu siguranta,insa ar trebui sa-l cosideri un avertisment.Insa vad ca esti hotarat sa nu mai lupti pentru tine si voi,pare ca vrei sa renunti...asa de usor?

Mergi la inceput

Vad ca ocolesti raspusurile la intrebarile puse de mine desi sunt convins ca ai citit cu atentie. Sau sa inteleg ca nu ai raspunsuri.

Marius Pernes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

quote:
Originally posted by rilbuc1

Mi-a facut-o, insa asta ne putea costa casnicia. Azi imi zicea ca ma iubeste. Eu m-am trezit cu o durere de cap si cu sentimentul ca nu mai simt nimic pt ea. E prima data cand mi se intampla. Nu i-am zis asta pentru ca o sa-mi treaca.Sper...

Sa inteleg ca jelesti din bucium daca o vezi ca se departeaza si te racesti ka kilimanjaro daca se cuibareste linga tine?

L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelalte stele

Mergi la inceput

Off topic:
Andrada, o inghetata Kili' de la mine pt remarca.

Marius Pernes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rilbuc1 spune:

Scuze ca nu am mai intrat pe aici, am avut de lucru. Adevarul e undeva la mijloc. Am mai vorbit si mai spune ca nu ii dau suficienta atentie. Insa lucrul asta nu a existat pana la un moment dat. Numai ca lovindu-ma de "raceala" ei, am cam renuntat sa o mai fac. De exemplu, a trebuit sa aflu de la o alta persoana cu care am discutat amandoi (separat) ca totusi tine la mine. Ea nu mi-a zis de multi ani asta.

Eu i-am zis aproape zilnic ca o iubesc, insa am neglijat gesturile alea care sa o puna "pe jar" dupa mine.

Acum pare mai iubitoare ca niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bia spune:

E foarte bine atunci....poate nu a fost decat o mica furtuna,bine ar fi ca si tu si ea sa fi invatat ceva din toata povestea asta.Nu te mai tine batzos si fa si tu un pas spre ea si arata-i ca o iubesti si mi-as permite un mic sfat,lasati ambitiile la usa casei,ele nu aduc nimic bun in cuplu,dimpotriva,strica si uneori greu se mai poate repara ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyssa spune:

Mai oameni buni... Divortul doare al naibii de mult si nu este indicat decit in cazuri extreme, nu pentru copilarii din astea de ale voastre! Ia stati voi amindoi si uitati-va la copilul vostru... Uitati-va bine, aduceti-va aminte de prima clipa din viata lui, de visele pe care le aveti pentru el... Cu ceea ce faceti voi acum nu obtineti altceva decit nervi de pomana si raniti copilul ala cu tensiunea dintre voi!
Si cum vine vara in curind ia ginditi-va amindoi la o vacanta frumoasa numai in doi si purtati-va ca in luna de miere. Lasati orgoliul si copilariile deoparte, de fapt ia aruncati-le la gunoi, si fiti sinceri unul cu altul!!!
Si nu mai vorbiti de divort niciodata!!!

Bucurati-va unul de altul!

Alice

Mergi la inceput